Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Τι "παιχνίδια" παίχτηκαν με το Λιμάνι Αβδήρων πριν 16 χρόνια;

Ενα περίεργο και σοβαρό θέμα ήρθε στην επιφάνεια, μετά απο έρευνα της "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ", όταν στα γραφεία μας έφτασε καταγγελία για περίπτωση απόφασης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ την περίοδο 1999 - 2000 που όμως δεν έφτασε ποτέ στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση, άρα και επικύρωση, χρησιμοποιήθηκε όμως για εκταμίευση πίστωσης απο το Γ' Κ.Π.Σ.!!!
Ναι πολύ καλά διαβάσατε!!!


Αδημοσίευτη απόφαση στο ΦΕΚ, που έλαβε η Περιφέρεια μετά απο απόφαση του Λιμενικού Ταμείου Λάγους και αφορούσε το Λιμενικό καταφύγιο Αβδήρων!
Το θέμα αγγίζει τα όρια της κακουργηματικής πράξης και της απιστίας σε βάρος του δημοσίου, το έγγραφο είναι στη διάθεση της εφημερίδας μας, η έρευνα δείχνει μεγάλο "παιχνίδι" με συμφέροντα διαφόρων προσώπων και σύντομα οι αποκαλύψεις θα είναι συνταρακτικές!
Πάντως εδώ η δικαιοσύνη θα έχει πολύ δουλειά για μερικούς επιφανείς και "εντιμότατους" άρχοντες που λυμαίνονται το νομό και τα συμφέροντα των πολιτών!!!
Είτε φορούσαν "σοσιαλιστικό" μανδύα, είτε "νεοφιλελεύθερο"!!!
Σύντομα, όλα τα στοιχεία στη δημοσιότητα!!!

Αίρεται η απαγόρευση διέλευσης λεωφορείων από τους μεθοριακούς σταθμούς



Θετική είναι η  Βουλγαρική Κυβέρνηση για την άρση της απαγόρευσης διέλευσης τουριστικών λεωφορείων από τους μεθοριακούς σταθμούς Νυμφαίας και Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, όπως αναγράφεται σε επιστολή της  Υπουργού Τουρισμού της Βουλγαρίας, κ. Nikolina Angelkova προς τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Γιώργο Παυλίδη.
«Η απαγόρευση της  διέλευσης τουριστικών λεωφορείων από το μεθοριακό σταθμό Νυμφαίας και Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης έχει τεράστιες επιπτώσεις για την οικονομία της Περιφέρειας AM-Θ και της χώρας.
Στα πλαίσια της προσπάθειας να αρθεί ο ακατανόητος και άδικος αποκλεισμός της Περιφέρειάς μας με δεδομένη τη φημολογία ότι διαφωνεί η βουλγαρική πλευρά ως προς τη διέλευση των λεωφορείων, μετά από άτυπη συζήτηση με βούλγαρους παράγοντες, ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ.Γιώργος Παυλίδης έλαβε εκ μέρους της Βουλγαρικής Κυβέρνησης και ειδικά της Υπουργού Τουρισμού της Βουλγαρίας, κ. Nikolina Angelkova, επιστολή κατά την οποία η βουλγαρική πλευρά συμφωνεί χωρίς όρους και προϋποθέσεις με τη διέλευση τουριστικών λεωφορείων έως 55 θέσεων από το μεθοριακό σταθμό της Νυμφαίας και έως 22 θέσεων από το μεθοριακό σταθμό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης» αναφέρει η ανακοίνωση της Περιφέρειας.
«Η οικονομική ανάπτυξη αποτελεί τη βάση  της σταθερότητας και της προοπτικής της Περιφέρειας» αναφέρει ο Περιφεριεάρχης, επισημαίνοντας ότι «η ακατανόητη απαγόρευση της διέλευσης των τουριστικών λεωφορείων από τους μεθοριακούς σταθμούς μας κοστίζει ακριβά.» Μάλιστα όπως σημειώνει «εφόσον και από τη βουλγαρική πλευρά δεν υφίστανται εμπόδια πρέπει να γίνουν άμεσα όλες οι τυπικές  διαδικασίες που θα άρουν τις απαγορεύσεις και θα ενισχύσουν τον τουρισμό και την οικονομία της περιοχής. Αναμένουμε...»

Στο Δ’ Σώμα Στρατού οι δευτεροετείς της ΣΜΥ




Οι σπουδαστές του 2ου έτους της Στρατιωτικής Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), θα επισκεφθούν την Περιοχή Ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού, στο πλαίσιο εκπαιδευτικού ταξιδιού τους, από τις 24 μέχρι και τις 26 Ιουνίου 2015, όπως ανακοινώθηκε στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, το οποίο μάλιστα αναφέρει ότι «στις 24 Ιουνίου 2015 και ώρα 12:30 θα βρίσκονται στην έδρα του Δ΄ Σώματος Στρατού όπου θα ενημερωθούν, θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο του Σώματος Στρατού και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για την  Αλεξανδρούπολη.»

Την ερχόμενη Τρίτη οι βαθμοί των Πανελλαδικών. Πτωτική η πορεία των βάσεων.


Ολοκληρώθηκε αισίως η διαδικασία βαθμολόγησης του συνόλου των γραπτών των Πανελλαδικών Εξετάσεων και έτσι την ερχόμενη Τρίτη φαίνεται ότι είναι η πιθανότερη ημέρα για ανακοίνωση των βαθμολογικών στοιχείων των υποψηφίων.
Πτωτική πάντως αναμένεται να ότι θα είναι η πορεία των βάσεων σε όλα τα επιστημονικά πεδία, ενώ οι εκπαιδευτικοί κάνουν λόγο για «ιστορικά χαμηλά», όπως λένε χαρακτηριστικά.
Ακόμα και οι «βαριές» σχολές, όπως η Ιατρική θα έχουν πτώση ενώ η καθοδική πορεία των βάσεων σε κάποιες σχολές θα ξεπεράσει και τα 2000 μόρια.
Χαρακτηριστικό των φετινών αποτελεσμάτων, λόγω της μεγάλης μείωσης του αριθμού των μετεγγραφών από του χρόνου, είναι το άνοιγμα της ψαλίδας μεταξύ των σχολών της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με την περιφέρεια.
Η «εικόνα» από τα βαθμολογικά κέντρα, στα οποία έχει ολοκληρωθεί ο κύριος όγκος των γραπτών δείχνει μείωση στα άριστα γραπτά και συγκέντρωση πολλών στις λεγόμενες «μεσαίες βαθμολογίες», γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα να μειωθούν τα απαιτούμενα μόρια εισαγωγής σε πολλές σχολές.


ΧΑΜΗΛΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ 

Σύμφωνα με εκτιμήσεις που προέρχονται από τα βαθμολογικά κέντρα, στα οποία έχει ολοκληρωθεί η βαθμολόγηση της πλειονότητας των γραπτών μαθηματικά και φυσική έχουν πολύ χαμηλές βαθμολογίες.
Ως αποτέλεσμα , όπως εξηγεί ο πρόεδρος της ΟΕΦΕ Γιάννης Βαφειαδάκης στα Μέσα Μαζική Ενημέρωσης, είναι η εκτίμηση ότι «η πτώση των βάσεων σε Πολυτεχνεία και τμήματα Φυσικής θα φθάσει και τα 1000 μόρια. Επίσης, μεγάλο άνοιγμα αναμένεται μεταξύ των σχολών της Αθήνας και Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας, όπου οι σχολές εκτός μεγάλων αστικών κέντρων αναμένεται να «πέσουν» πάνω από 2000 μόρια, αγγίζοντας ακόμα και τα 3000 μόρια.
Μικρότερη αναμένεται να είναι η πτώση στις λεγόμενες σχολές «μαξιλάρια», δηλαδή στις σχολές που ακολουθούν συνήθως τις πρώτες προτιμήσεις των υποψηφίων.»

ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΤΕΙ

Στα ΤΕΙ τώρα, εκτιμάται ότι η πτώση δεν θα είναι πολύ μεγάλη και η είσοδος σε κάποια ΤΕΙ θα επιτυγχάνεται με βαθμολογίες από 6 έως και 8.
Η περιζήτητη Ιατρική Αθηνών αναμένεται να «πέσει» από το βάθρο των 19000 μορίων ενώ πτώση αναμένεται και στις Φαρμακευτικές σχολές.
Στα ΤΕΙ αυτού του επιστημονικού πεδίου δεν αναμένεται μεγάλη πτώση.
Στις Νομικές σχολές αναμένεται μικρότερη πτώση με ασαφές πάλι άνοιγμα της ψαλίδας μεταξύ νομικής Αθήνας και Κομοτηνής.
Η Νομική Αθηνών εκτιμάται ότι θα «πέσει» περί τα 300 μόρια.
Μικρότερη αναμένεται η πτώση των βάσεων στις Φιλολογικές σχολές και μεγαλύτερη στο Πάντειο και σε σχολές Ψυχολογίας, ενώ συγκρατημένη αναμένεται η πτώση στις Οικονομικές σχολές.

ΛΙΓΟΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΛΟΓΩ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ
Μείωση των αριστούχων σε πολύ υψηλά ποσοστά δείχνουν τα στοιχεία από τα βαθμολογικά κέντρα, καθώς βαθμολογούνται με χαμηλές βαθμολογίες μαθήματα που παίζουν πρωτεύοντα ρόλο στη διαμόρφωση της τελικής βαθμολογίας.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι λίγα γραπτά σε Μαθηματικά και Νεοελληνική Λογοτεχνία έχουν βαθμολογηθεί με άριστα.
Αντίθετα, τα περισσότερα γραπτά συγκεντρώνουν γύρω στο 13 -15.
Το μάθημα της Βιολογίας, στο οποίο τα θέματα ήταν ελαφρώς δυσκολότερα σε σχέση με πέρυσι, θα τραβήξει προς τα κάτω τις βάσεις στις δημοφιλείς Ιατρικές Σχολές και όλες τις σχολές Επιστημών Υγείας, όπως τουλάχιστον προκύπτει από τα μέχρι στιγμής δεδομένα.
Στην κλίμακα από 18-20 οι εκπαιδευτικοί εκτιμούν ότι τα γραπτά δεν είναι πολλά.
Στη Βιολογία Γενικής Παιδείας, στα Μαθηματικά και στα Στοιχεία Στατιστικής τα θέματα είχαν έναν βαθμό δυσκολίας, με αποτέλεσμα να επιβεβαιώνεται η καθοδική τάση.
Η Νεοελληνική Λογοτεχνία Θεωρητικής Κατεύθυνσης δυσκόλεψε αρκετά τους υποψηφίους. Οι εκπαιδευτικοί κάνουν λόγο για δυσκολότερα θέματα από τα αντίστοιχα περσινά, ενώ το «άριστα», όπως λένε, θα κινηθεί μεταξύ του 15-17.
Αρκετά γραπτά μάλιστα θα έχουν βαθμολογίες κάτω από τη βάση, ενώ λίγα «άριστα» φαίνεται ότι μπήκαν στα Αρχαία Ελληνικά, καθώς, όπως επισημαίνουν οι καθηγητές, το αδίδακτο κείμενο είχε υψηλό βαθμό δυσκολίας.
Απαιτητικά χαρακτήρισαν οι καθηγητές τα θέματα και στα Λατινικά, καθώς ήταν απαραίτητη η πολύ καλή γνώση των γραμματικών και συντακτικών κανόνων που διδάχθηκαν στην ύλη της Β’ Λυκείου.
Όσον αφορά στη Χημεία, οι καθηγητές λένε ότι τα θέματα «χαρακτηρίζονται σε γενικές γραμμές απλά και σύμφωνα με τις απαιτήσεις του μαθήματος, σαφώς δε πιο απλά σε σχέση με τα αντίστοιχα των προηγούμενων ετών».


Τροποποιείται την Κυριακή 21 Ιουνίου, η κυκλοφορία στην Ξάνθη



Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης ανακοινώνεται  ότι την Κυριακή 21 Ιουνίου, από τις 7.30π.μ. έως τις  5.00 μ.μ., λόγω των εργασιών διαγράμμισης του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ» και εφόσον είναι καλές οι καιρικές συνθήκες, θα γίνεται τροποποίηση της κυκλοφορίας, με σύντομη διακοπή ή εκτροπή αυτής, στις οδούς 28ης Οκτωβρίου, Μιχαήλ Καραολή, Θερμοπυλών και Τσαλδάρη,  πλησίον της Κεντρικής Πλατείας.

Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, παρακαλεί για την κατανόηση και προσοχή, οχημάτων και πεζών.

Μέτρα για την Οζώδη Δερματίτιδα ζητά ο Περιφερειάρχης




Μετά από ασφαλείς πληροφορίες ότι στην πλευρά της Ανατολικής Θράκης και συγκεκριμένα στο Νομό Αδριανούπολης , στην παρέβρια  περιοχή από την πλευρά της Τουρκίας και  σε απόσταση 8 έως 10χλμ από τα σύνορά μας,  υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα  Οζώδους Δερματίτιδας των Βοοειδών, υπήρξε άμεση συνεργασία του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργου Παυλίδη με τον Διευθυντή Κτηνιατρικής της ΠΑΜΘ, Αχιλλέα Σαχπατζίδη, για έναν πρώτο σχεδιασμό των μέτρων που πρέπει να ληφθούν.
Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης ο Περιφερειάρχης ανέφερε ότι «για άλλη μια φορά το ζωικό κεφάλαιο της περιοχής μας αντιμετωπίζει σοβαρότατο κίνδυνο και την πιθανότητα μαζικών θανατώσεων, εάν το νόσημα εισέλθει στην περιοχή μας» επισημαίνοντας ότι «η προστασία του κτηνοτροφικού μας κεφαλαίο απαιτεί την λήψη δραστικών μέτρων.»
«Ζητούμε από τους κτηνοτρόφους,  σε συνεργασία με τις κτηνιατρικές υπηρεσίες της ΠΑΜΘ,  να λάβουν και να εξαντλήσουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Ένα από αυτά θα μπορούσε να είναι η μετά από κλινική εξέταση κατά το δυνατόν απομάκρυνση από την παρέβρια περιοχή, κυρίως του Δέλτα, όπου βόσκουν τα βοοειδή» συνεχίζει ο ίδιος υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «ζητούμε από την Τουρκική πλευρά να εξαντλήσει  όλες τις δυνατότητες περιορισμού του νοσήματος, με θανατώσεις, εμβολιασμό(ο οποίος δεν επιτρέπεται στη χώρα μας)  και περιορισμούς των κινήσεων των ζώντων ζώων.»
«Ζητούμε την έγκαιρη ενημέρωση και πλήρη συνεργασία μεταξύ των Τοπικών Αρχών και Κτηνιατρικών Υπηρεσιών της Αδριανούπολης και της Περιφέρειας ΑΜΘ.
Ζητούμε από το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας να στηρίξει τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες της περιοχής και να επιτρέψει την έκτακτη πρόσληψη προσωπικού» αναφέρει επίσης ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τονίζοντας ότι «ζητούμε από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων να επιτρέψει τη διεύρυνση των ζωνών αεροψεκασμού για την καταπολέμηση κουνουπιών, κάτι που προτιθέμεθα να κάνουμε και θα προβούμε σε πρόσθετες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση.» Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, θα ενεργήσει προληπτικά προς κάθε κατεύθυνση με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σύλληψη 50χρονου στην Ξάνθη για κατοχή ναρκωτικών


Ένας 50χρονος ημεδαπός συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης.
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια φυτών κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του δράστη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα φυρά κάνναβης ύψους από 0,15 έως 0,65 μέτρων καθώς και πέντε νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 1.092,8 γραμμαρίων
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών.

Σύλληψη 62χρονου για λαθραία τσιγάρα




Συνελήφθη την Πέμπτη το πρωί, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 62χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να κατέχει 96 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.
Κατασχέθηκε η παραπάνω ποσότητα λαθραίων τσιγάρων.
Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.


Εξιχνιάστηκε αρπαγή τσάντας από ταχυδρόμο σε χωριό της Ξάνθης




Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, αρπαγή τσάντας 47χρονης ημεδαπής, ταχυδρόμου, που διαπράχθηκε, την
1-4-2015 το μεσημέρι, στα Κιμμέρια Ξάνθης.  
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 32χρονου ημεδαπού, για κλοπή.
Ειδικότερα, από τις έρευνες προέκυψε ότι ο 32χρονος μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, στις 1-4-2015 το μεσημέρι, επιβαίνοντες σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους (κράνος και κουκούλα full-face), προσέγγισαν την 47χρονη και αφαίρεσαν από την κατοχή της μία τσάντα, που περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε η παραπάνω δίκυκλη μοτοσικλέτα,  για την οποία, όπως προέκυψε, είχε δηλωθεί κλοπή τον Οκτώβριο του 2014 και ακολούθως αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.
Σημειώνεται ότι ο 32χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ληστεία.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης για την ταυτοποίηση του συνεργού.

Ετσι μεγάλωσαν... έτσι έμαθαν... έτσι θα παραμείνουν!


*Αρθρο του Στέργιου Γιαλάογλου - Δικηγόρου

Κανονικά δεν θα έπρεπε να μας παραξενεύει. Το γεγονός οτι στην παρούσα κυβέρνηση υπάρχουν δεκάδες ανεξέλεγκτες φωνές που λενε οτι τους κατέβει, χωρις καμία κεντρική πολιτική θέση, χωρις κανενα συνεκτικό δεσμό οπως επιτάσσει η κυβερνητική ομοψυχία και συστράτευση, δείχνει ακριβώς οτι ειναι πιστοί στην βασική ιδεολογική τους αρχή, οτι ειναι απλα μια χαλαρή ιδεολογική - ιδεοληπτικη παρέα εθισμένη στο να ανταλλάσσει απλως ιδέες και θεωρίες χωρις καμία διάθεση να τις κάνει πράξη. 
Ένας συνασπισμός ιδεολόγων που δεν περίμεναν ποτε οτι θα κυβερνήσουν και τώρα που κυβερνούν δυσκολεύονται να κάνουν πράξη τις θεωρίες τους. 
Γιαυτο και δεν θα συνεννοηθούν ποτε με τους Ευρωπαίους πραγματιστές. 
Οπως δεν θα ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΝ ποτε ούτε με τους συμπατριώτες τους που σκέφτονται με τον ίδιο τροπο, διοτι τους αφορίζουν ως γερμανοτσολιάδες και πουλημένους. 
Ετσι έμαθαν, ετσι μεγάλωσαν, ετσι θα παραμείνουν.Βουτσης Στρατουλης αντιπροσωπευτικά δείγματα που ομιλούν σαν ανα απευθύνονται στο ακροατήριο της συνδικαλιστικής τους οργάνωσης, στο κόμμα τους, στην παρέα τους. Χαλαροί και ανεύθυνοι! 
Και ο Βαρουφακης ομιλεί περί ιδεών της Κυβέρνησης και προσέρχεται χαλαρός στην κρισιμότερη για την χώρα συνεδρίαση του Eurogroup. 
Τι να πεις; 
Τραγωδία! 
Για όσους ανήκαν στο ΣΥΡΙΖΑ εξ αρχής, ουδεμία αντίρρηση, στο 3% ήταν, τόσους μπορούσε να αντέξει το συστημα. Για το υπόλοιπο 33% του Ιανουαρίου του 2015, προβληματίζομαι. 
Την ωρα που στέκονται στην Τράπεζα στην ουρά για να βγάλουν τα λεφτά τους, τι έχουν στο μυαλό τους; 
Όταν ακούνε τους γραφικούς Βουτσηδες και Λαπαβιτσες να μιλούν για λίγους μήνες ταλαιπωρίας μονο με δραχμή, χωρις ντροπή, τι νιώθουν; 
Μια επιλογή, καθοριστική για την χώρα, για τα παιδιά μας, για όλους! 
Για μένα το να ακούω την Λαγκάρντ να ζητά να συνομιλήσει με ενηλίκους, ακούγεται πολυ βαρύ, οπως και να το δείτε. 
Άντε και καλή Παρασκευη, να δούμε μια καλή Δευτέρα!