Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Μέχρι την Τετάρτη η παράταση της αργίας των τραπεζών

Παράταση της τραπεζικής αργίας, που λήγει σήμερα το βράδυ, κατά δύο ημέρες, Τρίτη και Τετάρτη, αποφασίστηκε στη σύσκεψη των εκπροσώπων των διοικήσεων των τραπεζών με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα.
Για την εφαρμογή της θα εκδοθεί υπουργική απόφαση. 


Η επιλογή αυτή ενισχύει την άποψη ότι η ΕΚΤ δεν πρόκειται να μεταβάλλει το όριο του Μηχανισμού Έκτακτης Ρευστόστητας (ELA) στη τηλεδιάσκεψή της αργότερα σήμερα, Δευτέρα, ούτε να πάρει αποφάσεις που θα ανατρέψουν το καθεστώς για τις ελληνικές τράπεζες.
Αντίθετα, κρίσιμη θεωρείται η συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΚΤ την Τετάρτη μετά την Σύνοδο Κορυφής της Τρίτης. Κι αυτό γιατί εάν οι ευρωπαίοι ηγέτες έχουν δώσει θετικό σήμα για επίτευξη νέας συμφωνίας την Τρίτη το βράδυ, τότε η ΕΚΤ την Τετάρτη θα έχει τη δυνατότητα να αυξήσει τον ELA και να αποκαταστήσει τις συνθήκες ρευστότητας στην αγορά.
Newsroom ΔΟΛ

Ο Γιάννος Γραμματίδης στο Bloomberg

Ο Γιάννος Γραμματίδης ήταν προσκεκλημένος σήμερα στο διεθνές ειδησεογραφικό δίκτυοBloomberg, για να σχολιάσει τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος, τις επιλογές του Πρωθυπουργού αλλά και την κατάσταση της πραγματικής οικονομίας.  


Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ: http://www.bloomberg.com/news/videos/2015-07-06/tsipras-follows-a-path-not-good-for-greece-gramatidis 

Το κοινό ανακοινωθέν των Πολιτικών Αρχηγών

Ύστερα από αίτημα του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος συνεκάλεσε σήμερα, 6η Ιουλίου 2015 και ώρα 10:00, σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών των Κομμάτων που εκπροσωπούνται στην Βουλή, υπό την Προεδρία του.

Στην σύσκεψη έλαβαν μέρος:
  • Ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας,
  • Ο μεταβατικός Αρχηγός της Ν.Δ., υπό την ιδιότητά του ως Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης,
  • Ο Επικεφαλής του Κόμματος «Το Ποτάμι», κ. Σταύρος Θεοδωράκης,
  • Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, κ. Δημήτριος Κουτσούμπας,
  • Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Παναγιώτης Καμμένος και
  • Η Πρόεδρος του «Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος», κα Φώφη Γεννηματά.
Κατά την σύσκεψη, ο Πρωθυπουργός προέβη σ’ ενημέρωση των Πολιτικών Αρχηγών για τις πρωτοβουλίες που προτίθεται ν’ αναλάβει άμεσα, μετά το αποτέλεσμα του χθεσινού δημοψηφίσματος.  Στην συνέχεια οι Πολιτικοί Αρχηγοί διατύπωσαν τις επιμέρους προτάσεις τους.
Στο τέλος της σύσκεψης οι Πολιτικοί Αρχηγοί –με την επιφύλαξη της συνολικής διαφωνίας του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ κ. Δημητρίου Κουτσούμπα, η οποία καταχωρίσθηκε λεπτομερώς στα Πρακτικά της συνεδρίασης- κατέληξαν στην εξής κοινή ανακοίνωση:
«Η πρόσφατη ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού δεν συνιστά εντολή ρήξης, αλλά εντολή συνέχισης και ενίσχυσης της προσπάθειας για την επίτευξη μιας κοινωνικώς δίκαιης και οικονομικώς βιώσιμης συμφωνίας.
Προς αυτή την κατεύθυνση η Κυβέρνηση αναλαμβάνει την ευθύνη για την συνέχιση των διαπραγματεύσεων.  Και ο κάθε Πολιτικός Αρχηγός θα συμβάλλει, αντιστοίχως, στο πλαίσιο του θεσμικού και πολιτικού του ρόλου.
Κοινός στόχος είναι η επιδίωξη λύσης η οποία θα διασφαλίζει:
  • Την επαρκή κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της Χώρας.
  • Αξιόπιστες μεταρρυθμίσεις, με κριτήριο την δίκαιη κατανομή των βαρών και προώθηση της ανάπτυξης, με τις κατά το δυνατόν λιγότερες υφεσιακές επιπτώσεις.
  • Ισχυρό, εμπροσθοβαρές, αναπτυξιακό πρόγραμμα, πρωτίστως για την καταπολέμηση της ανεργίας και την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας.
  • Δέσμευση για την έναρξη ουσιαστικής συζήτησης ως προς την αντιμετώπιση του προβλήματος της βιωσιμότητας του ελληνικού δημόσιου χρέους.
Άμεση προτεραιότητα αποτελεί η αποκατάσταση της ρευστότητας στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, σε συνεννόηση με την ΕΚΤ.
Ο Πρωθυπουργός δεσμεύθηκε να ενημερώσει τους Πολιτικούς Αρχηγούς, αμέσως μετά την προσεχή Σύνοδο Κορυφής, για τα πρώτα συμπεράσματα που θα εξαχθούν και για την εν γένει πορεία των διαπραγματεύσεων».

Παρατείνεται η τραπεζική αργία!

Στις 6 σήμερα το απόγευμα  στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους θα πραγματοποιηθεί η νέα σύσκεψη των εκπροσώπων των διοικήσεων των τραπεζών, υπό την πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Λούκα Κατσέλη και με τη συμμετοχή του υπουργού αναπληρωτή Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα.
Αντικείμενο θα είναι η επανεξέταση της κατάστασης στο ελληνικό πιστωτικό σύστημα.
Σύμφωνα με όλες τις συγκλίνουσες πληροφορίες, αναμένεται να υπάρξει παράταση της Τραπεζικής Αργίας μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή 10 Ιουλίου.
Εντός των επομένων ωρών, αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις απο την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών και το Υπουργείο Οικονομικών.

Λιγοστεύουν ώρα με την ώρα τα αποθέματα των εμπόρων της Ξάνθης


«Ασφυξία» έχει προκαλέσει στους επαγγελματίες του εμπορίου, η κατάσταση με τις κλειστές τράπεζες, αφού έτσι οι εισαγωγές εμπορευμάτων δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν, με αποτέλεσμα κάθε ώρα που περνά να λιγοστεύουν και τα αποθέματά τους.

«Παγωμένο»…καλοκαίρι περνούν οι επαγγελματίες τουρισμού στην Ξάνθη


«Παγωμένη» έως και «νεκρή» μπορεί να χαρακτηρισθεί η τουριστική κίνηση στην Ξάνθη, αφού σύμφωνα με έρευνα της ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ σε ΚΤΕΛ Ξάνθης, Τουριστικά Γραφεία και Πρακτορεία αλλά και σε Ξενοδοχεία της πόλης, η κίνηση είναι περιορισμένη, ενώ ακυρώσεις πακέτων και αλλαγές ημερομηνιών σε κρατήσεις εισιτηρίων και δωματίων κυριαρχούν όχι μόνο σε τοπικό αλλά και σε περιφερειακό επίπεδο.

Δήλωση για την Ελλάδα - Έκκληση προς τους Ευρωπαίους Ηγέτες από την Διεθνή Σοσιαλιστική

Οι Έλληνες ψηφοφόροι εξέφρασαν την άποψη τους παρότι το δημοψήφισμα έγινε σε εξαιρετικά συμπιεσμένο χρόνο.
Η ψήφος υπέρ του ΟΧΙ σχετικά με ένα σχέδιο συμφωνίας με την Ευρωζώνη και το ΔΝΤ για το πρόγραμμα προσαρμογής, πρέπει να γίνει σεβαστή από όλες τις πλευρές και να ξεκινήσει άμεσα η διαπραγμάτευση για μια νέα συμφωνία.
Είναι ξεκάθαρο παρά ταύτα, ότι ο Ελληνικός λαός στη μεγάλη πλειοψηφία του επιθυμεί να παραμείνει μέλος της Ευρωζώνης.
Μια νέα συμφωνία, πρέπει να λάβει υπόψη της ότι, η Ελλάδα έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες δημοσιονομικής προσαρμογής με οδυνηρές θυσίες, όπως μείωση του ΑΕΠ κατά 25% και αύξηση της ανεργίας των νέων σε ποσοστό πάνω από 40%.



Η "Τελεία" του Απ. Γκλέτσου για την επόμενη μέρα του Δημοψηφίσματος

Μετά από την επικράτηση του ΟΧΙ στην σκέψη όλων των στελεχών της ΤΕΛΕΙΑΣ είναι οι αυτοαπασχολούμενοι, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες ,οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι γυναίκες, οι μονογονεϊκές οικογένειες, τα ΑΜΕΑ και ο εν γένει ιδιωτικός τομέας και Δημόσιος τομέας, σε καμία περίπτωση όμως δεν θα νοιαστούμε για τα πρωτοπαλίκαρα του ΟΧΙ και του ΝΑΙ, όπως π.χ. ο κ. Καμμένος που πληρώνει με ΑMERICAN EXPRESS την πολυτελή διαμονή του στο FOUR SEASON, και που φρόντισαν εγκαίρως να βγάλουν τα χρήματα τους εκτός Ελληνικού Τραπεζικού Συστήματος.

Σκοπός από εδώ και πέρα η συμφωνία…


«Ο σκοπός είναι από εδώ και πέρα να επιτευχθεί μια συμφωνία, μέσα πάντα στο ευρώ» αυτή είναι η φράση στην οποία συγκλείνουν οι Δήμαρχοι του Νομού Ξάνθης, Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, ο Πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης, σχολιάζοντας το χθεσινό αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος, μέσα από το οποίο ο ελληνικός λαός, έδωσε την δική του αρνητική απάντηση επί του ερωτήματος.

Τι θα γίνει με την πληρωμή των υπαλλήλων της αυτοδιοίκησης


Με το βλέμμα στραμμένο στο αν θα προκύψει τελικά συμφωνία η όχι, βρίσκονται χιλιάδες υπάλληλοι της αυτοδιοίκησης, αφού μπορεί από πλευράς Δήμων τουλάχιστον η πίστωση των μισθών των λογαριασμών τους να γίνει κανονικά, ωστόσο από εκεί και πέρα είναι θέμα τραπεζών το αν θα καταφέρουν να τα πάρουν.

72,7% η "υποταγή" της Μειονότητας στη γραμμή του Προξενείου για το "ΟΧΙ"

Σε ποσοστό 72,7% ανήλθε το ποσοστό υποταγής της Μουσουλμανικής Μειονότητας στη γραμμή του Τουρκικού Προξενείου για την υπερψήφιση του "ΟΧΙ", σύμφωνα με τα απόλυτα νούμερα και στοιχεία των επίσημων αποτελεσμάτων του χθεσινού Δημοψηφίσματος.



Ενα "ΟΧΙ" που φυσικά δεν έχει να κάνει με την τύχη της χώρας έναντι των δανειστών της, αλλά στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των μειονοτικών εκλεγμένων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που είναι σε πλήρη υπακοή και συνεργασία με την Τουρκική Κυβέρνηση, με τις "ευλογίες" των Νομαρχιακών του ΣΥΡΙΖΑ σε Ξάνθη και Ροδόπη.
Μια σχέση που εξυπηρετεί απόλυτα τις δύο πλευρές, αφού απο τη μία πλευρά συγκρατείται εκλογική δύναμη και απο την άλλη περνούν όλα όσα θέλει η Τουρκική πλευρά "ανενόχλητα" και χωρίς αντιστάσεις απο την Ελληνική Κυβέρνηση.




Ανοιχτές οι τράπεζες μόνο για τους συνταξιούχους



Σε ρυθμούς της προηγούμενης εβδομάδας, κινούνται και σήμερα οι τράπεζες, αφού δεν εξυπηρετούν κανέναν άλλο συναλλασσόμενο παρά μόνο τους συνταξιούχους που δεν έχουν κάρτα για τα ΑΤΜ και θέλουν να εισπράξουν το ποσό των 120 ευρώ από το σύνολο της συντάξεώς τους.
Ερωτηματικό παραμένει εάν μέχρι το μεσημέρι το συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας θα αποφασίσει την αύξηση του ELA, δηλαδή του πιστωτικού ορίου προς τις τράπεζες για να αρχίσουν να λειτουργούν υποτυπωδώς.
Εν αναμονή εξελίξεων και σε αυτό τον τομέα.

Ξεκινά σε λίγο η συνάντηση των Πολιτικών Αρχηγών υπο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας



Εντός των επομένων λεπτών ξεκινά η προγραμματισμένη απο συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με κύριο αντικείμενο συζήτησης, τον προσδιορισμό της διαπραγματευτικής ατζέντας για το ελληνικό χρέος.
Οι πολιτικές εξελίξεις είναι καταιγιστικές, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει διεύρυνση του κυβερνητικού σχήματος, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα διαπραγμάτευσης, αφού το δρόμο άνοιξε η παραίτηση του κου Βαρουφάκη απο το Υπουργείο Οικονομικών.
Εν αναμονή λοιπόν...

Αύριο το μεσημέρι το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο προκειμένου να ζητήσει άμεσα την σύγκλιση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, επισκέφθηκε πριν λίγη ώρα ο Πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας.
Ο κ. Τσίπρας επεσήμανε ότι «ο ελληνικός λαός έδωσε ετυμηγορία παρά τις αντίξοες συνθήκες. Τώρα μέλημα μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό μέτωπο για μία δίκαιη και ρεαλιστική λύση και να σταματήσει ο στραγγαλισμός της ελληνικής οικονομίας. Η Ευρώπη προχωρά μέσα από συμβιβασμούς και όχι μέσα από δεσμεύσεις.»


 Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος υπερθεμάτισε του Πρωθυπουργού, εξήρε την στάση του ελληνικού λαού και επεσήμανε ότι «η ερμηνεία της ετυμηγορίας των ελλήνων δεν μπορεί να παρερμηνευθεί από κανέναν ούτε εντός ούτε εκτός Ελλάδος» υπογραμμίζοντας ότι «η Ελλάδα ήταν και παραμείνει κομμάτι της ευρωζώνης και θα τηρήσει απόλυτα τις δεσμεύσεις της. Αυτή είναι η βούληση της και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο»
«Το αίτημα σύγκλισης των πολιτικών αρχηγών θα βοηθήσει σημαντικά καθώς η συντριπτική πλειοψηφία τους θα στείλει το ίδιο μήνυμα» συνέχισε ο ίδιος κάνοντας επί της ουσίας και δεκτό το αίτημα του Πρωθυπουργού για την σύγκλιση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο πιθανότατα γύρω στο μεσημέρι.

Τελικό Αποτέλεσμα Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας - Θράκης: ΟΧΙ: 59,80% - ΝΑΙ: 40,20

Συγκεντρωτικά αποτελέσματα ψήφων
Περιφερειακή ενότητα
Τμήματα
Εγγεγραμμένοι
Ψήφισαν
Αποχή
Άκυρα
Λευκά
Σύνολο Άκυρων/Λευκών
Έγκυρα
Δράμας
219/219 (100,00%)
116.666
62.800
46,17%
2.158 (3,44%)
468 (0,75%)
2.626 (4,18%)
60.174
Έβρου
328/328 (100,00%)
166.684
90.313
45,82%
5.035 (5,58%)
840 (0,93%)
5.875 (6,51%)
84.438
Καβάλας
271/271 (100,00%)
143.733
85.820
40,29%
3.605 (4,20%)
652 (0,76%)
4.257 (4,96%)
81.563
Ξάνθης
216/216 (100,00%)
116.308
62.880
45,94%
2.860 (4,55%)
1.005 (1,60%)
3.865 (6,15%)
59.015
Ροδόπης
257/257 (100,00%)
118.889
63.675
46,44%
3.703 (5,82%)
1.213 (1,90%)
4.916 (7,72%)
58.759
ΣΥΝΟΛΟ
1.291/1.291 (100,00%)
662.280
365.488
44,81%
17.361 (4,75%)
4.178 (1,14%)
21.539 (5,89%)
343.949

A/A
Περιγραφή
Περιφερειακές Ενότητες
Σύνολο
Ποσοστό
Δράμας
Έβρου
Καβάλας
Ξάνθης
Ροδόπης
1
34.344
46.139
47.850
40.067
37.286
205.686
59,80%
2
25.830
38.299
33.713
18.948
21.473
138.263
40,20%


Τελικά Αναλυτικά αποτελέσματα για το Ν. Ξάνθης

Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015
- Αποτελέσματα Ψήφων Νομού -
ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
216

ΣΥΝΟΛΟ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ
216

ΤΜΗΜΑ
Εκλογικό Τμήμα
Γραμμένοι
Ψήφισαν
Ακυρα
Λευκά
Σύνολο
Έγκυρα
ΟΧΙ
ΝΑΙ
00001
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΑΒΔΗΡΑ)
535
300
4
5
9
291
183
108
00002
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΑΒΔΗΡΑ)
521
301
16
2
18
283
148
135
00003
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΑΒΔΗΡΑ)
535
277
6
6
12
265
164
101
00004
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΑΒΔΗΡΑ)
542
280
7
3
10
270
148
122
00005
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΠΕΖΟΥΛΑ)
308
188
1
0
1
187
99
88
00006
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΜΑΝΔΡΑ)
467
263
3
2
5
258
149
109
00007
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΜΑΝΔΡΑ)
460
269
2
1
3
266
169
97
00008
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΜΥΡΩΔΑΤΟ)
390
231
4
0
4
227
133
94
00009
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΜΥΡΩΔΑΤΟ)
381
255
3
3
6
249
144
105
00010
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΝΕΑ ΚΕΣΣΑΝΗ)
397
263
7
0
7
256
139
117
00011
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΝΕΑ ΚΕΣΣΑΝΗ)
388
268
10
1
11
257
136
121
00012
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΛΑΓΟΣ)
413
296
10
3
13
283
180
103
00013
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΠΟΤΑΜΙΑ)
231
148
0
4
4
144
87
57
00014
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΓΕΝΙΣΕΑ)
658
284
16
3
19
265
189
76
00015
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΓΕΝΙΣΕΑ)
648
290
20
2
22
268
191
77
00016
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΓΕΝΙΣΕΑ)
635
263
21
7
28
235
171
64
00017
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΓΕΝΙΣΕΑ)
642
273
19
6
25
248
172
76
00018
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΓΕΝΙΣΕΑ)
654
246
21
6
27
219
127
92
00019
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΒΑΦΕΪΚΑ)
554
276
9
4
13
263
133
130
00020
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΒΑΦΕΪΚΑ)
559
262
4
4
8
254
113
141
00021
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΔΙΟΜΗΔΕΙΑ)
466
226
14
2
16
210
129
81
00022
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΔΙΟΜΗΔΕΙΑ)
462
257
13
0
13
244
155
89
00023
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΔΙΟΜΗΔΕΙΑ)
455
205
40
0
40
165
102
63
00024
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΑΥΞΕΝΤΙΟ)
366
229
4
1
5
224
179
45
00025
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΝΕΟΣ ΖΥΓΟΣ)
647
393
25
1
26
367
277
90
00026
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΠΑΛΙΟ ΚΑΤΡΑΜΙΟ)
687
309
2
0
2
307
257
50
00027
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΠΑΛΙΟΣ ΖΥΓΟΣ)
618
306
11
1
12
294
228
66
00028
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΠΕΤΕΙΝΟΣ)
480
327
19
5
24
303
222
81
00029
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΠΕΤΕΙΝΟΣ)
480
292
18
4
22
270
195
75
00030
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΦΕΛΩΝΗ)
659
320
19
3
22
298
209
89
00031
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΚΟΥΤΣΟ)
422
211
4
1
5
206
112
94
00032
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΚΟΥΤΣΟ)
385
201
3
1
4
197
104
93
00033
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΣΥΔΙΝΗ)
521
304
6
4
10
294
157
137
00034
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΜΑΓΙΚΟ)
421
256
2
2
4
252
164
88
00035
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΜΑΓΙΚΟ)
422
248
4
0
4
244
165
79
00036
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΑΛΚΥΩΝΗ)
317
169
3
1
4
165
144
21
00037
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΠΗΓΑΔΙΑ)
381
239
1
1
2
237
149
88
00038
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΠΗΓΑΔΙΑ)
368
232
3
0
3
229
151
78
00039
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΠΟΛΥΣΙΤΟΣ)
469
276
7
4
11
265
119
146
00040
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΠΟΛΥΣΙΤΟΣ)
487
269
5
0
5
264
133
131
00041
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΣΕΛΙΝΟ)
540
359
5
5
10
349
177
172
00042
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΣΟΥΝΙΟ)
693
354
7
12
19
335
247
88
00043
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΣΟΥΝΙΟ)
685
320
13
2
15
305
239
66
00044
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΣΕΛΕΡΟ)
546
231
27
7
34
197
164
33
00045
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΣΕΛΕΡΟ)
559
338
20
11
31
307
276
31
00046
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΣΕΛΕΡΟ)
552
273
42
11
53
220
175
45
00047
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΣΕΛΕΡΟ)
566
274
13
10
23
251
205
46
00048
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΑΚΑΡΠΟ)
583
286
9
16
25
261
209
52
00049
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑ)
474
282
6
5
11
271
195
76
00050
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑ)
458
251
13
0
13
238
174
64
00051
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΣΗΜΑΝΤΡΑ)
521
244
12
15
27
217
175
42
00052
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΣΗΜΑΝΤΡΑ)
523
246
23
7
30
216
178
38
00053
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΦΙΛΙΑ)
651
405
114
14
128
277
249
28
00054
ΑΒΔΗΡΩΝ (ΦΙΛΙΑ)
633
287
21
15
36
251
219
32
00055
ΜΥΚΗΣ (ΘΕΡΜΕΣ)
428
176
47
12
59
117
96
21
00056
ΜΥΚΗΣ (ΘΕΡΜΕΣ)
559
219
4
9
13
206
175
31
00057
ΜΥΚΗΣ (ΘΕΡΜΕΣ)
571
206
27
16
43
163
129
34
00058
ΜΥΚΗΣ (ΜΕΔΟΥΣΑ)
403
142
2
0
2
140
92
48
00059
ΜΥΚΗΣ (ΜΕΔΟΥΣΑ)
396
134
2
8
10
124
82
42
00060
ΜΥΚΗΣ (ΚΟΤΥΛΗ)
696
351
24
12
36
315
175
140
00061
ΜΥΚΗΣ (ΑΙΜΟΝΙΟ)
229
124
10
2
12
112
105
7
00062
ΜΥΚΗΣ (ΔΗΜΑΡΙΟ)
439
245
5
8
13
232
194
38
00063
ΜΥΚΗΣ (ΔΗΜΑΡΙΟ)
433
241
7
15
22
219
186
33
00064
ΜΥΚΗΣ (ΠΑΧΝΗ)
637
428
51
15
66
362
287
75
00065
ΜΥΚΗΣ (ΠΑΧΝΗ)
649
427
33
17
50
377
305
72
00066
ΜΥΚΗΣ (ΕΧΙΝΟΣ)
542
285
4
0
4
281
241
40
00067
ΜΥΚΗΣ (ΕΧΙΝΟΣ)
550
258
1
2
3
255
219
36
00068
ΜΥΚΗΣ (ΕΧΙΝΟΣ)
616
325
5
13
18
307
249
58
00069
ΜΥΚΗΣ (ΕΧΙΝΟΣ)
486
246
8
2
10
236
208
28
00070
ΜΥΚΗΣ (ΕΧΙΝΟΣ)
547
308
13
2
15
293
262
31
00071
ΜΥΚΗΣ (ΜΕΛΙΒΟΙΑ)
456
221
3
7
10
211
152
59
00072
ΜΥΚΗΣ (ΜΕΛΙΒΟΙΑ)
444
209
16
6
22
187
140
47
00073
ΜΥΚΗΣ (ΑΙΩΡΑ)
237
197
4
0
4
193
146
47
00074
ΜΥΚΗΣ (ΑΛΜΑ)
308
258
5
3
8
250
216
34
00075
ΜΥΚΗΣ (ΓΛΑΥΚΗ)
484
279
52
3
55
224
168
56
00076
ΜΥΚΗΣ (ΓΛΑΥΚΗ)
490
269
13
7
20
249
182
67
00077
ΜΥΚΗΣ (ΓΛΑΥΚΗ)
493
278
14
13
27
251
185
66
00078
ΜΥΚΗΣ (ΓΟΡΓΟΝΑ)
399
321
16
0
16
305
204
101
00079
ΜΥΚΗΣ (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ)
562
345
17
7
24
321
247
74
00080
ΜΥΚΗΣ (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ)
563
358
16
13
29
329
247
82
00081
ΜΥΚΗΣ (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ)
631
418
26
14
40
378
299
79
00082
ΜΥΚΗΣ (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ)
576
392
17
19
36
356
286
70
00083
ΜΥΚΗΣ (ΚΟΤΙΝΟ)
270
225
14
4
18
207
144
63
00084
ΜΥΚΗΣ (ΜΑΝΤΑΙΝΑ)
258
215
4
7
11
204
120
84
00085
ΜΥΚΗΣ (ΜΥΚΗ)
462
357
19
4
23
334
291
43
00086
ΜΥΚΗΣ (ΜΥΚΗ)
703
550
3
33
36
514
434
80
00087
ΜΥΚΗΣ (ΣΜΙΝΘΗ)
558
400
13
21
34
366
278
88
00088
ΜΥΚΗΣ (ΣΜΙΝΘΗ)
565
373
136
0
136
237
189
48
00089
ΜΥΚΗΣ (ΣΥΡΟΚΟ)
258
192
17
5
22
170
115
55
00090
ΜΥΚΗΣ (ΩΡΑΙΟ)
655
368
13
19
32
336
268
68
00091
ΜΥΚΗΣ (ΩΡΑΙΟ)
657
357
12
9
21
336
263
73
00092
ΜΥΚΗΣ (ΚΥΚΝΟΣ)
275
184
5
0
5
179
128
51
00093
ΜΥΚΗΣ (ΣΑΤΡΕΣ)
596
241
5
6
11
230
197
33
00094
ΜΥΚΗΣ (ΣΑΤΡΕΣ)
611
224
3
2
5
219
195
24
00095
ΞΑΝΘΗΣ (ΕΥΜΟΙΡΟ)
637
408
13
5
18
390
274
116
00096
ΞΑΝΘΗΣ (ΕΥΜΟΙΡΟ)
593
328
12
2
14
314
234
80
00097
ΞΑΝΘΗΣ (ΕΥΜΟΙΡΟ)
613
360
22
1
23
337
257
80
00098
ΞΑΝΘΗΣ (ΕΥΜΟΙΡΟ)
620
342
22
4
26
316
264
52
00099
ΞΑΝΘΗΣ (ΕΥΜΟΙΡΟ)
541
299
14
2
16
283
232
51
00100
ΞΑΝΘΗΣ (ΚΙΜΜΕΡΙΑ)
564
336
21
7
28
308
263
45
00101
ΞΑΝΘΗΣ (ΚΙΜΜΕΡΙΑ)
552
343
11
5
16
327
277
50
00102
ΞΑΝΘΗΣ (ΚΙΜΜΕΡΙΑ)
563
379
26
10
36
343
291
52
00103
ΞΑΝΘΗΣ (ΚΙΜΜΕΡΙΑ)
581
385
26
15
41
344
304
40
00104
ΞΑΝΘΗΣ (ΚΙΜΜΕΡΙΑ)
543
304
37
3
40
264
234
30
00105
ΞΑΝΘΗΣ (ΚΙΜΜΕΡΙΑ)
576
319
20
6
26
293
265
28
00106
ΞΑΝΘΗΣ (ΚΙΜΜΕΡΙΑ)
591
324
36
4
40
284
240
44
00107
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
608
234
9
8
17
217
142
75
00108
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
594
293
20
10
30
263
166
97
00109
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
712
410
20
6
26
384
250
134
00110
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
633
344
12
10
22
322
185
137
00111
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
648
381
47
8
55
326
213
113
00112
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
616
317
5
5
10
307
186
121
00113
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
664
363
11
11
22
341
219
122
00114
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
559
362
2
4
6
356
183
173
00115
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
612
306
17
10
27
279
186
93
00116
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
588
382
42
3
45
337
169
168
00117
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
594
251
11
8
19
232
153
79
00118
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
586
236
7
6
13
223
160
63
00119
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
582
303
10
3
13
290
198
92
00120
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
601
322
18
4
22
300
183
117
00121
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
623
375
16
5
21
354
210
144
00122
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
592
240
13
7
20
220
148
72
00123
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
602
235
18
3
21
214
142
72
00124
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
571
290
21
2
23
267
170
97
00125
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
588
292
4
5
9
283
175
108
00126
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
589
348
16
3
19
329
198
131
00127
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
589
273
14
8
22
251
163
88
00128
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
712
335
16
2
18
317
209
108
00129
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
623
233
5
2
7
226
182
44
00130
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
627
235
6
2
8
227
154
73
00131
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
611
271
10
2
12
259
173
86
00132
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
631
297
6
1
7
290
201
89
00133
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
631
342
7
3
10
332
203
129
00134
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
600
257
11
0
11
246
175
71
00135
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
628
290
11
1
12
278
184
94
00136
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
647
326
19
1
20
306
194
112
00137
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
649
387
5
2
7
380
229
151
00138
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
593
357
20
2
22
335
227
108
00139
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
634
238
8
3
11
227
167
60
00140
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
619
239
4
3
7
232
156
76
00141
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
620
248
7
3
10
238
163
75
00142
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
634
323
4
4
8
315
181
134
00143
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
600
315
20
1
21
294
180
114
00144
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
552
152
5
3
8
144
110
34
00145
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
699
213
8
1
9
204
145
59
00146
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
617
303
8
1
9
294
197
97
00147
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
620
277
6
0
6
271
163
108
00148
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
623
277
18
5
23
254
180
74
00149
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
624
225
15
1
16
209
148
61
00150
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
628
239
8
5
13
226
164
62
00151
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
666
397
11
2
13
384
252
132
00152
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
606
389
9
1
10
379
220
159
00153
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
605
396
17
3
20
376
214
162
00154
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
591
386
17
0
17
369
209
160
00155
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
609
403
7
1
8
395
216
179
00156
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
603
371
17
3
20
351
232
119
00157
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
611
404
6
0
6
398
225
173
00158
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
596
373
9
4
13
360
224
136
00159
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
614
400
6
2
8
392
209
183
00160
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
602
409
8
3
11
398
201
197
00161
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
594
347
27
0
27
320
187
133
00162
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
605
358
12
2
14
344
228
116
00163
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
611
395
4
1
5
390
219
171
00164
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
524
360
18
2
20
340
174
166
00165
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
675
462
9
2
11
451
252
199
00166
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
598
335
8
0
8
327
197
130
00167
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
609
358
0
9
9
349
212
137
00168
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
607
403
10
3
13
390
212
178
00169
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
607
420
13
2
15
405
233
172
00170
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
603
378
18
2
20
358
244
114
00171
ΞΑΝΘΗΣ (ΞΑΝΘΗ)
761
492
15
3
18
474
269
205
00172
ΞΑΝΘΗΣ (ΓΕΡΑΚΑΣ)
452
159
1
6
7
152
107
45
00173
ΞΑΝΘΗΣ (ΓΕΡΑΚΑΣ)
480
191
12
4
16
175
153
22
00174
ΞΑΝΘΗΣ (ΔΑΦΝΩΝΑΣ)
366
157
1
0
1
156
84
72
00175
ΞΑΝΘΗΣ (ΔΑΦΝΩΝΑΣ)
328
128
2
2
4
124
66
58
00176
ΞΑΝΘΗΣ (ΚΑΡΥΟΦΥΤΟ)
655
262
6
3
9
253
178
75
00177
ΞΑΝΘΗΣ (ΚΟΜΝΗΝΑ)
388
130
1
0
1
129
75
54
00178
ΞΑΝΘΗΣ (ΚΟΜΝΗΝΑ)
387
150
1
0
1
149
87
62
00179
ΞΑΝΘΗΣ (ΝΕΟΧΩΡΙ)
441
189
1
1
2
187
96
91
00180
ΞΑΝΘΗΣ (ΝΕΟΧΩΡΙ)
435
163
4
2
6
157
86
71
00181
ΞΑΝΘΗΣ (ΠΑΣΧΑΛΙΑ)
494
146
9
2
11
135
63
72
00182
ΞΑΝΘΗΣ (ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ)
482
217
4
0
4
213
108
105
00183
ΞΑΝΘΗΣ (ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ)
481
208
1
0
1
207
107
100
00184
ΞΑΝΘΗΣ (ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ)
461
231
8
1
9
222
131
91
00185
ΤΟΠΕΙΡΟΥ (ΕΥΛΑΛΟ)
567
276
24
2
26
250
157
93
00186
ΤΟΠΕΙΡΟΥ (ΕΥΛΑΛΟ)
572
298
22
13
35
263
198
65
00187
ΤΟΠΕΙΡΟΥ (ΔΕΚΑΡΧΟ)
526
316
16
15
31
285
183
102
00188
ΤΟΠΕΙΡΟΥ (ΔΕΚΑΡΧΟ)
514
274
2
3
5
269
145
124
00189
ΤΟΠΕΙΡΟΥ (ΗΛΙΟΠΕΤΡΑ)
360
200
3
0
3
197
164
33
00190
ΤΟΠΕΙΡΟΥ (ΗΛΙΟΠΕΤΡΑ)
350
204
12
6
18
186
158
28
00191
ΤΟΠΕΙΡΟΥ (ΚΕΝΤΗΤΗ)
653
345
8
20
28
317
230
87
00192
ΤΟΠΕΙΡΟΥ (ΚΡΕΜΑΣΤΗ)
541
321
15
6
21
300
136
164
00193
ΤΟΠΕΙΡΟΥ (ΚΥΡΝΟΣ)
485
175
6
4
10
165
106
59
00194
ΤΟΠΕΙΡΟΥ (ΚΥΡΝΟΣ)
502
189
20
10
30
159
112
47
00195
ΤΟΠΕΙΡΟΥ (ΟΡΦΑΝΟ)
483
258
8
5
13
245
189
56
00196
ΤΟΠΕΙΡΟΥ (ΤΟΞΟΤΕΣ)
594
338
15
1
16
322
221
101
00197
ΤΟΠΕΙΡΟΥ (ΤΟΞΟΤΕΣ)
638
368
3
4
7
361
256
105
00198
ΤΟΠΕΙΡΟΥ (ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ)
508
333
10
5
15
318
191
127
00199
ΤΟΠΕΙΡΟΥ (ΘΑΛΑΣΣΙΑ)
474
302
41
0
41
261
157
104
00200
ΤΟΠΕΙΡΟΥ (ΤΥΜΠΑΝΟ)
399
213
6
4
10
203
145
58
00201
ΤΟΠΕΙΡΟΥ (ΤΥΜΠΑΝΟ)
396
156
7
0
7
149
102
47
00202
ΤΟΠΕΙΡΟΥ (ΑΒΑΤΟ)
528
311
1
2
3
308
206
102
00203
ΤΟΠΕΙΡΟΥ (ΑΒΑΤΟ)
543
302
2
3
5
297
203
94
00204
ΤΟΠΕΙΡΟΥ (ΠΑΛΙΟ ΑΒΑΤΟ)
441
237
14
7
21
216
119
97
00205
ΤΟΠΕΙΡΟΥ (ΓΑΛΑΝΗ)
476
219
0
2
2
217
149
68
00206
ΤΟΠΕΙΡΟΥ (ΕΞΟΧΗ)
533
319
8
5
13
306
208
98
00207
ΤΟΠΕΙΡΟΥ (ΕΞΟΧΗ)
542
346
6
1
7
339
241
98
00208
ΤΟΠΕΙΡΟΥ (ΝΕΑ ΑΜΙΣΣΟΣ)
465
267
16
3
19
248
189
59
00209
ΤΟΠΕΙΡΟΥ (ΜΕΛΙΣΣΑ)
602
412
6
2
8
404
267
137
00210
ΤΟΠΕΙΡΟΥ (ΕΡΑΣΜΙΟ)
467
320
12
2
14
306
179
127
00211
ΤΟΠΕΙΡΟΥ (ΕΡΑΣΜΙΟ)
452
316
10
3
13
303
175
128
00212
ΤΟΠΕΙΡΟΥ (ΕΡΑΣΜΙΟ)
466
290
25
3
28
262
167
95
00213
ΤΟΠΕΙΡΟΥ (ΕΡΑΣΜΙΟ)
513
261
10
2
12
249
143
106
00214
ΤΟΠΕΙΡΟΥ (ΜΑΓΓΑΝΑ)
521
337
5
0
5
332
212
120
00215
ΤΟΠΕΙΡΟΥ (ΜΑΓΓΑΝΑ)
545
360
12
2
14
346
213
133
00216
ΤΟΠΕΙΡΟΥ (ΟΛΒΙΟ)
651
389
6
5
11
378
250
128