Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Τίμησαν τους νεκρούς και τους αγνοούμενους απο το πραξικόπημα του 1974

Ο Σύλλογος Κυπρίων Ν. Ξάνθης μαζί με τους επίσημους φορείς του τόπου μας και πλήθος φίλων και εκπροσώπων φορέων και συνδέσμων τίμησαν τους νεκρούς και τους αγνοούμενους από το πραξικόπημα και τη βάρβαρη εισβολή των Τούρκων στη Κύπρο τον Ιούλιο και Αύγουστο 1974.

Συγχαρητήριο μήνυμα Ζαγναφέρη για τις διακρίσεις στην 46η Ολυμπιάδα Φυσικής


Η είδηση της επιτυχούς αποστολής της χώρας μας στην 46η Ολυμπιάδα Φυσικής 2015 στην πόλη Mumbai της Ινδίας με σημαντικές διακρίσεις Ξανθιωτών μαθητών, αποτελεί ελπιδοφόρο μήνυμα τις δύσκολες ώρες της εποχής που διανύουμε. 

Από Πέμπτη 30 Ιουλίου θα δοθούν στους δικαιούχους τα προνοιακά επιδόματα

Με καθυστέρηση, θα δοθούν τα προνοιακά επιδόματα, αφού λίγο η τραπεζική αργία, λίγο τα δεινά οικονομικά της χώρας και παρόλο που το γραφειοκρατικό κομμάτι για το Δήμο της Ξάνθης τουλάχιστον, έχει ολοκληρωθεί εδώ και αρκετές ημέρες, τελικά τα χρήματα στον Δήμο θα μπουν την ερχόμενη Παρασκευή, όποτε με δεδομένο ότι και η τράπεζα τα κρατά τουλάχιστον τρείς ημέρες, η καταβολή στους δικαιούχους θα ξεκινήσει από την Πέμπτη 30 Ιουλίου.

Διπλή προπόνηση για τη Skoda Ξάνθη

Ακάθεκτα συνεχίζεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Skoda Ξάνθη στο Πράβετς της Βουλγαρίας. Χτες Δευτέρα πραγματοποιήθηκε άλλη μια διπλή προπόνηση, με σκοπό να γίνει η περισσότερη δυνατή εξέλιξη.

Δύσκολη εβδομάδα για την κυβέρνηση

Μια εβδομάδα …φωτιά  διανύει η κυβέρνηση εν όψει της ψήφισης των νέων προαπαιτούμενων μέτρων αύριο την Τετάρτη. 

Ανοίγει φέτος η Σχολή Αστυφυλάκων Ξάνθης

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες αναφορικά με την επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων Ξάνθης, η οποία φέτος αναμένεται να λειτουργήσει κανονικά και να «φιλοξενήσει» γύρω στους 100 με 120 δοκίμους, όπως επιβεβαιώνει και ο Πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ξάνθης Πέτρος Χατζηαντωνίου, ο οποίος μιλώντας στην ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ αναφέρει ότι «όντως φέτος ανοίγει η σχολή και ήδη γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για αυτό, προκειμένου να ολοκληρωθούν και κάποιες εργασίες, που χρειάζονται για να φιλοξενήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους δόκιμους αστυνομικούς.»

Αντιμνημονιακά συλλαλητήρια στην Ξάνθη την Τετάρτη

Αύριο Τετάρτη 22 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν δυο συλλαλητήρια κατά της κυβερνητικής πολιτικής. Αρχικά, στις 7 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία η ΕΛΜΕ Ξάνθης θα πραγματοποιήσει την συγκέντρωσή της, ενώ μια ώρα αργότερα και το ΠΑΜΕ θα διοργανώσει το δικό του συλλαλητήριο στην Πλατεία Ελευθερίας.

Στις 24 Ιουλίου, «ανοίγουν» τα ραντεβού του νοσοκομείου Ξάνθης για τον Αύγουστο

Το Νοσοκομείο ενημερώνει ότι τα ραντεβού στα Τακτικά Εξωτερικά και Απογευματινά Ιατρεία για το μήνα Αύγουστο είναι διαθέσιμα από τις 24 Ιουλίου 2015.