Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Έως την επόμενη εβδομάδα οι αιτήσεις των Σωματείων της ΕΠΣ, για το πρωτάθλημα

 Η  Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ενημερώνει οτι «τα σωματεία της Α’ , Β’ και Γ’ κατηγορίας θα πρέπει να υποβάλουν τις δηλώσεις συμμετοχής τους για το πρωτάθλημα και το κύπελλο της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 το αργότερο μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. »

Περιφέρεια: «Μέτρα πρόληψης για τον καύσωνα»

 Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ από Τρίτη 28-7-2015 έως και την Παρασκευή 31-7-2015 η μέγιστη θερμοκρασία στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας θα κυμανθεί από 38-41 βαθμούς κελσίου.

Οικονομική Αστυνομία και στη Βόρεια Ελλάδα

Από τις 6-7-2015 ξεκίνησε η λειτουργία της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Η Υποδιεύθυνση έχει στελεχωθεί με αστυνομικό προσωπικό, Γενικών και Ειδικών καθηκόντων, με εδαφική αρμοδιότητα τη Βόρεια Ελλάδα.

Προπόνηση στα Πηγάδια

Την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν συνέχισαν οι παίκτες της Skoda Ξάνθη, με προπόνηση που διεξήχθη την Δευτέρα (27/7) στα Πηγάδια. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τριάδης και Ζαρόπουλος, το Νο 33 επέλεξε ο Γιάννης Ζαραδούκας. 

Σήμερα οι τελικοί πίνακες επιλογής στους βρεφονηπιακούς του ΟΑΕΔ

Σήμερα, 28-07-2015 αναρτώνται στο διαδικτυακό τόπο του Ο.Α.Ε.Δ. οι Τελικοί Πίνακες Επιλογής βρεφών και νηπίων στους Β.Ν.Σ. του ΟΑΕΔ για το Σχολ. Έτος 2015- 2016, ως εξής:
-Πίνακας βρεφών Α (βρέφη από 8 μηνών -1,5 ετών)
-Πίνακας βρεφών Β (βρέφη από 1,5 ετών -2,5 ετών)
-Πίνακας νηπίων (νήπια από 2,5 –την προσχολική ηλικία)
-Πίνακας, μη δικαιούχων του προγράμματος.
Οι παραπάνω πίνακες εμφανίζουν τη σειρά κατάταξης βρεφών – νηπίων, όπως διαμορφώθηκαν ύστερα από την εξέταση των υποβληθησών ενστάσεων.
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς, μπορούν να πληροφορηθούν για τα αποτελέσματα από τους κατά τόπους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς του Ο.Α.Ε.Δ. που υπέβαλλαν την αίτησή τους και από την ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oaed.gr.