Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Ψήφισμα της Συγκλήτου του ΔΠΘ, περί «συκοφαντικών» δημοσιευμάτων

Ψήφισμα, το οποίο απέστειλε σε όλα τα ΜΜΕ, εξέδωσε η Σύγκλητος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, το οποίο αναφέρεται σε «δημοσιεύματα που λειτουργούν συκοφαντικά για τις διαδικασίες διαγωνισμών του Πανεπιστημίου.»
Πιο αναλυτικά το ψήφισμα αναφέρει επακριβώς οτι:

Χειροπέδες σε...τέσσερις για ναρκωτικά σε Δράμα και Ξάνθη

Συνελήφθησαν χθες (28-7-2015) στη Δράμα και την Ξάνθη, από αστυνομικούς των Ομάδων Δίωξης Ναρκωτικών των Τμημάτων Ασφάλειας Δράμας και Ξάνθης καθώς και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 44, 36, 34 (άντρες) και 33 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πώλησης, αγοράς και κατοχής ναρκωτικών.

Σύλληψη ημεδαπού για πλαστογραφία στην Ξάνθη

Συνελήφθη χθες (28-7-2015) το μεσημέρι, σε Επαρχιακή Οδό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης, 33χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για πλαστογραφία.

Με επιτυχία η Προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ, στη Γενισέα


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Ιουλίου η προφεστιβαλική εκδήλωση του Τ.Σ. Ξάνθης της ΚΝΕ στη Γενισέα. 

Νέο...απόκτημα για τη Skoda Ξάνθη, ο Πάβολ Φάρκας

Την αμυντική της γραμμή με τον Πάβελ Φάρκας, ενίσχυσε το πρωί της Τετάρτης η Ξάνθη.
Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός από την Σλοβακία, υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους, με την λυτή ως συνήθως ανακοίνωση να αναφέρει: «Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Pavol Farkaš».
Ο 2 φορές διεθνής με την Εθνική Σλοβακίας, έχει αγωνιστεί στην Νίτρα, την Πετρζάλκα, την Βασλούι, την Κιέβο, την Τερνάνα και την Καμπάλα, πριν έρθει στην Ελλάδα.

Έως 420 ευρώ οι αναλήψεις μέχρι την Παρασκευή

Από σήμερα Τετάρτη 29 Ιουλίου και μέχρι την Παρασκευή 31 Ιουλίου θα είναι δυνατή οποιαδήποτε από τις τρεις ημέρες η ανάληψη από τα γκισέ των τραπεζών ή από τα ΑΤΜ ποσού μέχρι το όριο των 420 ευρώ ανά καταθέτη και ανά πιστωτικό ίδρυμα, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να διευκολυνθούν καταθέτες και συνταξιούχοι.
Έτσι δεν υπάρχει λόγος να συνωστίζονται στο τέλος της εβδομάδας οι συνταξιούχοι και οι λοιποί καταθέτες για τη σωρευτική ανάληψη των καταθέσεων ή των συντάξεών τους.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, αφού με την πλάτη στον τοίχο ο Αλέξης Τσίπρας αναζητά τρόπους να μεταθέσει το «σχίσμα» με... την Αριστερή Πλατφόρμα για την περίοδο του Σεπτεμβρίου και αφού κλειδώσει οριστικά η συμφωνία με τους δανειστές.
Από την δική του μάλιστα πλευρά, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης επιδιώκει την επιτάχυνση των κομματικών διαδικασιών προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να αποτραπεί – όπως οι ίδιοι πιστεύουν – η ψήφιση του τρίτου μνημονίου.