Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Ενίσχυση με Χερέα για Ξάνθη

Στην επόμενη μεταγραφή της προχώρησε η Ξάνθη. Οι ακρίτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Οβίντιου Χερέα για να ενισχύσουν τη μεσοεπιθετική τους γραμμή, όμως δεν έκαναν γνωστή τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του. Ο 30χρονος Ρουμάνος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε Σιόν και Ραπίντ Βουκουρεστίου συνολικά 250 συμμετοχές, 56 γκολ και 16 ασίστ σε ελβετικό και ρουμανικό πρωτάθλημα.

Ολοκληρώθηκαν οι κατασκηνωτικές περίοδοι στη Δρυμιά

Ολοκληρώθηκαν και οι τέσσερις κατασκηνωτικές περίοδοι, στις κατασκηνώσεις της Δρυμιάς και έτσι η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης, με Δελτίο Τύπου που απέστειλε σε όλα τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ευχαριστεί όλους εκείνους που συμμετείχαν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, σε αυτό το έργο, που έδωσε, λίγες στιγμές ξενοιασιάς, διασκέδασης αλλά και μάθησης στους μικρούς μας φίλους.

Το μήνυμα της Κυριακής: «Η εμπιστοσύνη στο Χριστό»

Μια χαρακτηριστική εναλλαγή τόλμης και φόβου, εμπιστοσύνης και δισταγμού παρουσιάζει η περιπέτεια του αποστόλου Πέτρου μέσα στην ταραγμένη θάλασσα της Γενισαρέτ, την οποία περιγράφει το σημερινό ευαγγελικό ανάγνωσμα. 

Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης

Με τριάντα θέματα ημερήσιας διάταξης, συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης.
Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δήμου, αναφέρει:

Σύμφωνο συνεργασίας για...«Το χαμόγελο του παιδιού»


Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης και ο πρόεδρος του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος υπέγραψαν την Πέμπτη Σύμφωνο Συνεργασίας, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης» του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

«Ψευδής και παράνομος ο υποτιθέμενος έρανος του ΕΕΕΕΚ Γενισέας»

«Σας ενημερώνουμε ότι το ΕΕΕΕΚ Γενισέας δεν οργανώνει και δεν συμμετέχει σε κανέναν έρανο την καλοκαιρινή περίοδο την οποία διανύουμε. Οποιαδήποτε εμπλοκή του ονόματος του σχολείου μας σε υποτιθέμενο έρανο είναι ψευδής και ταυτόχρονα παράνομη.»

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ξάνθης, την επόμενη εβδομάδα

Ακόμη και τις πιο ζεστές ημέρες, όταν η θερμοκρασία στην Ξάνθη, «χτυπάει» κόκκινο, η Κινητή Αστυνομική Μονάδα Ξάνθης, συνεχίζει να παρέχει ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα χωριά της περιοχής μας, πολύτιμες συμβουλές, σε θέματα που μας αφορούν όλους. 
Έτσι απο Δευτέρα 3 Αυγούστου, έως και Σάββατο 9 Αυγούστου, οι αστυνομικοί της ΚΑΜ, θα πραγματοποιήσουν τα παρακάτω δρομολόγια:

Προσοχή: Παριστάνουν τους....γιατρούς και εξαπατούν τον κόσμο

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της προληπτικής της δράσης ενημερώνει τους πολίτες για την πρόληψη και αποφυγή εξαπάτησής τους από τις συνεχώς μεταλλασσόμενες μορφές απάτης, μέσω του διαδικτύου.

Έως τις 26 Αυγούστου, οι αιτήσεις για επισιτιστική βοήθεια στο Δήμο Τοπείρου

Ο Δήμος Τοπείρου ανακοινώνει την παράταση της προθεσμίας υποβολής Αιτήσεων από τους δυνητικά ωφελούμενους του Ε.Π Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, που χρηματοδοτείται από το ΤΕΒΑ, έως τις 26 Αυγούστου 2015.