Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Νέο ΕΣΠΑ εξασφάλισε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προχώρησε σήμερα με απόφαση του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Παυλίδη, στην ενεργοποίηση του νέου Επιχειρησιακού Προγράμματος περιόδου 2014 – 2020 (νέο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας ΑΜΘ) με την έκδοση της 1ης Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων συνολικού προϋπολογισμού 4.046.250 €. 

«Χειροπέδες» σε δυο, για κλοπή στην Ξάνθη

Συνελήφθησαν σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Νέο Ζυγό Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 31 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρα κλοπής δύο οχημάτων.

Παρουσιάστηκαν οι νέες μεταγραφές και οι νέες εμφανίσεις της Skoda Ξάνθης

Σήμερα το πρωί στον συνεδριακό χώρο του Le Chalet στα Πηγάδια, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας, όπως επίσης αποκαλύφθηκαν και οι νέες εμφανίσεις που θα φορεθούν φέτος από τους παίκτες της Ξάνθης.

Το Εθνικό Ορφανοτροφείο Θηλέων Ξάνθης, στις....Γιορτές Παλιάς Πόλης

Ἡ Ἱερὰ Μητρόπολις Ξάνθης καὶ Περιθεωρίου συμμετέχει γιὰ μία ἀκόμη χρονιὰ στὶς Γιορτὲς Παλιᾶς Ξάνθης διοργανώνοντας Ἔκθεση Φωτογραφίας στὸ 2ο Ὄροφο τῆς Δημοτικῆς Πινακοθήκης Ξάνθης.

«Πρεμιέρα» για τα πρωταθλήματα και το κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης

Χτες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης για την αγωνιστική σεζόν 2015-2016. Η πρώτη αγωνιστική των πρωταθλημάτων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:30 το απόγευμα και τα ζευγάρια έχουν ως εξής:

Δωρεάν εξετάσεις στον Εχίνο, απο στρατιωτικό ιατρικό κλιμάκιο

Ανακοινώνεται ότι, την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015 από 10:00 έως 13:00Ω, στρατιωτικό ιατρικό κλιμάκιο αποτελούμενο από Ορθοπεδικό, με ανάλογο νοσηλευτικό προσωπικό και μέσα, θα βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας ΕΧΙΝΟΥ, για δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις των κατοίκων

Το επίσημο πρόγραμμα του τουρνουά προετοιμασίας Eurobasket, που θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη

Ο Δήμος Ξάνθης ανακοινώνει το επίσημο πρόγραμμα αγώνων των Εθνικών Ομάδων Ανδρών Ελλάδος, Ρωσίας, Τσεχίας, Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, στα πλαίσια διοργάνωσης τουρνουά προετοιμασίας για το EUROBASKET Σεπτεμβρίου 2015, που θα διεξαχθεί στο κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Φίλιππος Αμοιρίδης», απο τις 21 έως τις 23 Αυγούστου 2015.

«Σήματα καπνού» απο την Ειρήνη Βογιατζή, στην Ξάνθη

Το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015, στις 20:00, το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης πραγματοποιεί, στα πλαίσια των Γιορτών Παλιάς Πόλης Ξάνθης, την έκθεση της διακεκριμένης ζωγράφου Ειρήνης Βογιατζή, με τίτλο, «Σήματα καπνού»

Πανηγύρι στο παρεκκλήσι του Κοσμά του Αιτωλού, στην Μύκη

Φέρεται εις γνώσιν των Ευσεβών και Φιλεόρτων Χριστιανών Ξάνθης και Περιφέρειας, απο τα Σωματεία Αστυνομικών της Ξάνθης και την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου, ότι στις 23 και 24 Αυγούστου 2015, Πανηγυρίζει το Ιερόν Παρεκκλήσιον Μύκης - Ξάνθης Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.