Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Η Συνέντευξη Τύπου για το Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης

Συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης παραχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Γιώργος Παυλίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης, ο Γενικός Γραμματέας της Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Νίκος Νικολόπουλος, με αφορμή το τριήμερο αυτό κατά το οποίο διεξάγεται το Διεθνές τουρνουά καλαθοσφαίρισης ανδρών, κάτα το οποίο θα αγωνιστούν οι Εθνικές μπάσκετ ανδρών Ελλάδας, Ρωσίας, Βοσνίας- Ερζεγοβίνης και Τσεχίας.

Τελευταία «δυνατή» προπόνηση πριν την πρεμιέρα για τη Skoda Ξάνθη

Η σημερινή προπόνηση της Skoda Ξάνθης αποτέλεσε «πρόβα τζενεράλε» για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΟΚ. Όπως και στις δυο τελευταίες προπονήσεις, έτσι και σήμερα οι παίκτες της ομάδας χωρίστηκαν σε γκρουπ ανάλογα τη θέση που παίζουν και δούλεψαν πάνω σε αμυντική και επιθετική λειτουργία αντίστοιχα.

Ξανά στις κάλπες στις 20 Σεπτεμβρίου

Την απόφασή του για άλλη μια προσφυγή στις κάλπες ανακοίνωσε με διάγγελμα εχθές το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο πρωθυπουργός επισκόπησε τα πεπραγμένα του ελληνικού διαπραγματευτικού εγχειρήματος, παραδεχόμενος πως «δεν πετύχαμε τη συμφωνία που προσδοκούσαμε» αλλά από την άλλη, «δεν αντιμετωπίσαμε και την αντίδραση που υπολογίσαμε» ενώ παράλληλα ζήτησε «καθαρή εντολή και ισχυρή κυβέρνηση.»

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα η ανακοίνωση των βάσεων

Πολύ σύντομα θα λάβει τέλος η αγωνία των υποψήφιων μαθητών για εισαγωγή στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς οι βάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται, καθώς η επεξεργασία των στοιχείων από τις αρμόδιες επιτροπές βρίσκεται στην τελική ευθεία και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ποιοι θα σφυρίξουν στους αγώνες του κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης

Το απόγευμα της Πέμπτης, συνήλθε η τοπική επιτροπή διαιτησίας στα γραφεία της ΕΠΣ Ξάνθης, με θέμα τον ορισμό των διαιτητών και των βοηθών διαιτητών για την πρώτη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης. Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 22/8 και Κυριακή 23/8, ενώ η ώρα διεξαγωγής όλων των αγώνων είναι στις 17:30 το απόγευμα.

ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ:
http://epsxanthis.gr/images/referee/referee1.pdf