Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Η Δημοσιογραφία...των...νταβατζήδων ή οι νταβατζήδες της...δημοσιογραφίας!

   
Περίεργα δημοσιεύματα είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες, τα οποία "ανάγκασαν" (;) τις αρχές να κινητοποιηθούν, πλην όμως άνευ λόγου και αιτίας!
Και αυτά τα δημοσιεύματα διοχετεύθηκαν απο γνωστούς κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ, με... "προϊστάμενη" αρχή γνωστό δημοσιογράφο των Αθηνών, που έχει μπλεχτεί τόσο στην υπόθεση στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ και την εκλογή του στην εξουσία, όσο και με άλλες υποθέσεις όπου σήμερα είναι υπόδικος και τα δημοσιεύματά του ελέγχονται και ερευνώνται!


Αμεσος συνεργάτης αυτού του κυρίου, είναι άλλος τοπικός και μάλιστα... "επίσημος" δημοσιογράφος, ηλεκτρονικών μέσων και διαχειριστής ιστοσελίδας, που παίζοντας ξεκάθαρα παιχνίδι τοπικών άλλων παραγόντων που δεν έχουν το θάρρος να βγουν δημόσια να μιλήσουν, δημοσιοποίησε "είδηση" για δήθεν "προνομιακή μεταχείριση κρατουμένου" στα κρατητήρια Ξάνθης.

Πόση αλήθεια υπάρχει όμως σε όλα αυτά;

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ

Άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων για τους μη οργανωμένους φιλάθλους της AEK. Τα εισιτήρια διατίθενται από τις 09:00 – 18:00 στα γραφεία της ΠΑΕ μέχρι και τις 17:00 το Σάββατο.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοσή τους είναι η Αστυνομική Ταυτότητα. Η τιμή του μεμονωμένου εισιτηρίου είναι 25 € στην Θύρα Γ1.
Οι κάτοχοι αυτών των εισιτηρίων θα πρέπει να εισέρχονται στο γήπεδο χωρίς κανένα διακριτικό με τα χρώματα της ΑΕΚ.

Την Παρασκευή το παζάρι λόγω της αργίας του Πολιούχου της Ξάνθης

Την Παρασκευή 28 Αυγούστου, αντί για το Σάββατο, όπως άλλωστε έχει καθιερωθεί θα πραγματοποιηθεί το παζάρι της Ξάνθης λόγω του εορτασμού της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, και της αργίας που προκύπτει εξ’ αιτίας αυτού και όπως προβλέπεται από τον κανονισμό λειτουργίας της λαϊκής αγοράς.

«Επιτυχημένη η χθεσινή «κλειστή» συγκέντρωση της ΝΟΔΕ Ξάνθης»

Συγκλήθηκε εχθές το απόγευμα, η «κλειστή», για τα τοπικά μέσα ενημέρωσης Νομαρχιακή Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στην Ξάνθη, με αφορμή φυσικά το νέο πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται και τις επερχόμενες εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου.

Χειροπέδες σε 34χρονο για ληστεία


Συνελήφθη χθες (25-8-2015) το απόγευμα, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη ΑΜΘ στις εργασίες αναχωμάτων στον ποταμό Έβρο

Τη Δευτέρα που μας πέρασε, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Παυλίδης επισκέφθηκε τις εργασίες αναχωμάτων, προκειμένου να επιθεωρήσει την πρόοδο των εργασιών εν όψει του επικείμενου χειμώνα, όπου και η στάθμη του ποταμού μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ζημιές, όπως τον περσινό χειμώνα, όπου οι καταστροφές ήταν αρκετά μεγάλες.

Το μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης για τις Πανελλαδικές 2015

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Παναγιώτης Κεραμάρης με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, εξέδωσε μήνυμα στο οποίο αναφέρει:
«Στο τέλος αυτής της δύσκολης και επίπονης προσπάθειας θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τόσο τους μαθητές και μαθήτριες, που πέτυχαν στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις και εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, όσο και τους οικείους τους. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους μαθητές που αγωνίστηκαν χωρίς τα προσδοκώμενα αποτελέσματα αλλά με την βεβαιότητα ότι θα συνεχίσουν και θα πετύχουν σε πολλές άλλες δοκιμασίες που το μέλλον τους επιφυλάσσει.
Το επίπεδο των μαθητών-τριών μας μάς κάνει υπερήφανους και μας γεμίζει με αισιοδοξία για το δύσκολο εκπαιδευτικό μας έργο.»

Δείτε αναλυτικά τις βάσεις των πανελλαδικών 2015

Γνωρίζοντας οτι όλο και περισσότεροι επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα, με αποτέλεσμα αυτή να αντιμετωπίζει προβλήματα αναφορικά με την πρόσβαση, η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ φρόντισε να κατεβάσει σε αρχείο όλα τα αποτελέσματα, οπότε όσοι υποψήφιοι ενδιαφέρονται, δεν έχουν παρά να επισκεφθούν τους παρακάτω συνδέσμους και να δουν όλες τις σχολές που τους ενδιαφέρουν καθώς και τα μόρια του πρώτου και του τελευταίου εισακτέου σε αυτές.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1pUe_92OwDRQ4N-sq5EvWFOEK7kz2Sxk5OdPX_PJEWio/pubhtml

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1v8KA-OzDAYvrzhgIiMpuN02P1--nRT_1vNnahtZ0EbM/pubhtml

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Kmm4au5bb2iyFWxGJs8QwCHZ12_2uFdGAeDdN3SFAw0/pubhtml

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1qR001NNkyeiXvWCUv6kcKr8dSYkdu-eyh0uIdH18ous/pubhtml

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1oCCXH1VeeHzKb0Z1Sdqro0TY_X-fyPC16rkZQqh7pTE/pubhtml

https://docs.google.com/spreadsheets/d/150rGcnyQ54DL1gV6Gt32KqtZpoqfg5NtxeCtC7gAYuY/pubhtml

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1YRMJF8Gs8csYjd9BADCTQQq8NPpgGWcCOkN5hJdm8Oc/pubhtml

https://docs.google.com/spreadsheets/d/12RCQGPoCaS4qqabWgc1XVPPKwul8Txgxr2I5Oy_7dBQ/pubhtml

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-FFa4iHdkoyWJOoY8flejxgEAYcd3zMC-6VPSe4Lzu4/pubhtml

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ytRFi2CxRDmtO_SufanRCC-_rup4p5qJOIEVbt95xgg/pubhtml

Ανακοινώθηκαν οι βάσεις 2015

Ανακοινώθηκαν πρίν απο λίγο τα αποτελέσματα των Πανελλήνιων και οι βάσεις 2015 για την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια και της επικράτειας στο results.it.minedu.gov.gr.

Επίθεση στο....λεωφορείο της, καταγγέλει η Skoda Ξάνθη

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη κατά την επιστροφή της αποστολής της Skoda Ξάνθης από την Θεσσαλονίκη, καθώς όπως καταγγέλλει η ΠΑΕ, στο ύψος των διοδίων της Μουσθένης στην Καβάλα, υπήρξε επίθεση με μπουκάλια και άλλα αντικείμενα στο πούλμαν της ομάδας από ομάδα αγνώστων.

Τα τουριστικά της εργαλεία, παρουσιάζει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Με σκοπό να κερδίσει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τη θέση που της αξίζει, συνεχίζονται οι προσπάθειες ανάδειξης του συνόλου του τουριστικού προϊόντος της, το οποίο μάλιστα θα ενταθεί σε συνεργασία με τους επαγγελματίες και τους φορείς του τουρισμού.
Αυτός είναι και ο σκοπός της παρουσίασης του νέου τουριστικού λογότυπου, των νέων εντύπων, της νέας διαδικτυακής ιστοσελίδας καθώς και της εφαρμογής (app)για έξυπνα κινητά τηλέφωνα 
(smartphones και tablets) για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Αυγούστου και ώρα 18:30, στο πολυχώρο Batis της Καβάλας.

«Δεύτερη Ανάγνωση»...απο τον Τάσο Συμεωνίδη

«Της χθεσινής της νύχτας οι σειρήνες σώπασαν.
Βιάσου,
τα όνειρα θα κοιμηθούν αν μείνεις»
Οι Εκδόσεις ΣΠΑΝΙΔΗ στην αποικία του πολιτισμού  για την Πόλη-Αγορά Της Ξάνθης, στο Μονοπάτι Της Ζωής, παρουσιάζουν την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015 στις 8:30μμ σε πρώτη ζωντανή πράξη την ολόφρεσκη ποιητική κατάθεση του Τάσου Συμεωνίδη « Δεύτερη Ανάγνωση».