Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ξάνθης

Ανακοινώθηκαν από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας για την εβδομάδα που μας έρχεται. Πιο συγκεκριμένα:

Οι εκδηλώσεις του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στις Γιορτές Παλιάς Πόλης

Και εφέτος το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης συμμετέχει ενεργά στις Γιορτές Παλιάς Πόλης Ξάνθης, με ποικίλες δράσεις και εκδηλώσεις.
Από την αίθουσα εκδηλώσεων της καπναποθήκης «Π» στην οδό Καπνεργατών 9, το «Μονοπάτι της Ζωής» έως και την σκηνή, τέχνης και πολιτισμού, «Νησάκι», στην οδό Πινδάρου, το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των μικρών και μεγάλων επισκεπτών των γιορτών.

Ανακοινώθηκε η σύνθεση της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης


Προ ολίγων λεπτών ανακοινώθηκαν τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την νέα Υπηρεσιακή Κυβέρνηση υπό την κ. Βασιλική Θάνου, η οποία είναι η πρώτη γυναίκα Πρωθυπουργός στην ιστορία του Ελληνικού Κράτους. Η νέα κυβέρνηση αναλυτικά έχει ως εξής:

Τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής του κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης

Το διήμερο 26/8-27/8 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη αγωνιστική της πρώτης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης. Τα αναλυτικά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες των ομίλων έχουν ως εξής: 

Αυτές είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια των Γιορτών Παλιάς Πόλης

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ με δελτίο τύπου που εξέδωσε, διευκρινίζει τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα επιβληθούν στην πόλη της Ξάνθης, λόγω των Γιορτών Παλιάς Πόλης. Οι ρυθμίσεις θα ξεκινήσουν να ισχύουν από αύριο Σάββατο 29/8, μέχρι και την Κυριακή 6/9. Αναλυτικά οι ρυθμίσεις έχουν ως εξής:

Ευχές του Περιφερειάρχη ΑΜΘ για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων

Τις ευχές του έστειλε χθες ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Παυλίδης στους επιτυχόντες των φετινών Πανελληνίων. Αναλυτικά, η δήλωσή του έχει ως εξής:
«Συγχαίρουμε όσους συνέβαλαν στον κοπιαστικό αγώνα των επιτυχόντων και στην επιτυχία τους.

Σύλληψη 53χρονου στη Ξάνθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθες (27-8-2015) το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 53χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια φυτών κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.

«Πατάει το γκάζι» η Skoda Ξάνθη εν όψει ΑΕΚ

Σε φουλ ρυθμούς πραγματοποιήθηκε η χθεσινή απογευματινή προπόνηση της Skoda Ξάνθης εν όψει του Σαββατιάτικου αγώνα στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague ενάντια στην ΑΕΚ.