Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Επίσημη «πρώτη» για τις Γιορτές Παλιάς Πόλης

Με πλήθος κόσμου να επισκέπτεται την Ξάνθη, πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ η επίσημη έναρξη των Γιορτών Παλιάς Πόλης.
Τα στενά σοκάκια της «πόλης με τα χίλια χρώματα», γέμισαν απο κόσμο, ενώ το αδιαχώρητο επικράτησε και στην πλατεία Μητροπόλεως, όπου παίρνοντας τον λόγο ο Δήμαρχος Ξάνθης, κήρυξε την έναρξη των Γιορτών και με τη σειρά του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ταξίδεψε το πλήθος σε παλιά και νέα δικά του μουσικά μονοπάτια και όχι μόνο.

Το μήνυμα του Παναγιώτη Κεραμάρη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

«Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,
άλλη μια σχολική χρονιά βρίσκεται στην έναρξη της. Η πρωτόγνωρη κρίση που διέρχεται η πατρίδα μας είναι σε όλους γνωστή. Οι δυσκολίες και τα προβλήματα δεν άφησαν ανέγγιχτο κανένα. Καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία στον πολυσύνθετο ρόλο μας.

Δωρεάν διανομή Ροδάκινων, σε ευπαθείς ομάδες της Ξάνθης

Η Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Ξάνθης «ΣΤΗΡΙΖΩ» δια του επικεφαλής εταίρου της Δ. Ξάνθης στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης πραγματοποιεί δωρεάν διανομή ροδάκινων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής ευθύνης του.

Τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής του κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης

Το διήμερο 29/8-30/8 πραγματοποιήθηκε η τρίτη και τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης. Τα αναλυτικά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες των ομίλων έχουν ως εξής:

Καυστικότατη ανακοίνωση Πανόπουλου για την μειωμένη προσέλευση στο γήπεδο

Έχει γίνει πλέον «θεσμός». Ο Χρήστος Πανόπουλος «ξαναχτύπησε» με άλλη μια από τις ξεχωριστές του ανακοινώσεις, θέλοντας να καυτηριάσει την μειωμένη προσέλευση του κόσμου της Ξάνθης, ο οποίος ήταν σημαντικά λιγότερος από αυτούς που ήρθαν για να υποστηρίξουν την ΑΕΚ. Αναλυτικά, η ενημέρωση έχει ως εξής:

«Ηρεμία» στο γήπεδο, φασαρίες στις εξέδρες

Άλλη μια «λευκή» ισοπαλία κατάφερε να αποσπάσει η Skoda Ξάνθη, φέρνοντας 0-0 με την ΑΕΚ στα Πηγάδια, σε ένα ματς το οποίο δεν διεκδίκησε επ’ ουδενί δάφνες ποιότητας, με τις δυο ομάδες να φαίνονται ικανοποιημένες από το τελικό αποτέλεσμα.