Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Τα έως τώρα πεπραγμένα της Περιφέρειας παρουσίασε ο Γιώργος Παυλίδης

Η παρουσίαση της έως τώρα θητείας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Ξάνθη, με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη, να αναφέρεται σε διάφορους τομείς , για τους οποίους έχουν γίνει σημαντικές προσπάθειες ανάπτυξης, παρά το γεγονός ότι οι οικονομικές δυσκολίες ήταν πολύ μεγάλες.

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Ξάνθης για τα παιδικά της πρωταθλήματα

Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ανακοινώνονται οι ηλικίες των αθλητών στις αντίστοιχες κατηγορίες των πρωταθλημάτων υποδομών για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Με απόλυτη επιτυχία τα «Εράσμεια 2015»

 Η Πολιτιστική Στέγη Ερασμίου «Γ. Βιζυηνός» με την υποστήριξη του Δήμου Τοπείρου, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τις 4ήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις Εράσμεια 2015.

Έκλεισε φιλικό προετοιμασίας η Skoda Ξάνθη

Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται δεν θα πραγματοποιηθούν αγώνες για το πρωτάθλημα της Superleague, αλλά η Skoda Ξάνθη δεν θα αφήσει τον χρόνο να πάει χαμένο καθώς όπως ανακοίνωσε η Ξανθιώτικη ΠΑΕ το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στις 17:45 το απόγευμα στο γήπεδο των Πηγαδίων θα πραγματοποιηθεί φιλική αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα από την Θεσσαλονίκη.

Επιστολή Αλέξανδρου Κοντού, στον Πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελο Μεϊμαράκη, απέστειλε ο Βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός, με την οποία αναφέρεται τόσο στα προβλήματα που ταλανίζουν τους αγρότες, όσο και στους τρόπους με τους οποίους αυτοί μπορούν να ανακουφιστούν.
Πιο αναλυτικά η επιστολή του κ. Κοντού αναφέρει:

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Θεατρικό εργαστήρι Ανατολικά του Νέστου

Το θέατρο «Ανατολικά του Νέστου» ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Θεατρικό εργαστήρι για το έτος 2015-16. 
Το Θεατρικό εργαστήρι ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ απευθύνεται σε όσους αγαπούν το θέατρο και αποζητούν μια πιο ουσιαστική και ποιοτική ενασχόληση με τη θεατρική τέχνη.