Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Συνεχίζονται οι "καραμπόλες" στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης...

Τελειωμό δεν έχουν οι "καραμπόλες" στο ψηφοδέλτιο της Ξάνθης για το ΠΑΣΟΚ, αφού οι παρεμβάσεις η μία διαδέχονται την άλλη στην Αθήνα, αφήνοντας άφωνους ακόμη και τους πιο.. δυσπιστους στο Κίνημα!
Ολα τα ψηφοδέλτια και στους 56 νομούς έχουν κλείσει με ελάχιστες περιπτώσεις να πρέπει να κρατηθεί η ισορροπία με την γυναικεία συμμετοχή.


Ο Φ. Καραλίδης εντείνει "υπογείως" τις πιέσεις να τεθεί επικεφαλής, αν και στην Ξάνθη ενώπιον στελεχών της Ν.Ε. άλλα δηλώνει, όπως και ο Σαλτούρος επιχειρεί τη δική του πρόταση να την επιβάλλει.
Αργά το μεσημέρι, συζητήθηκε έντονα η πρόταση στελεχών της Αθήνας, που γνωρίζουν καλά τα πράγματα στην Ξάνθη, να τεθεί επικεφαλής ο Σάββας Μελισσόπουλος με τη συμμετοχή και του Ανέστη Αντωνιάδη, δηλώνοντας την απόλυτη ανανέωση στο ΠΑΣΟΚ Ξάνθης.
Το θέμα βρίσκεται καθαρά πλέον στην απόφαση της κας Γεννηματα που σε λίγη ώρα μιλά στις Σέρρες και αύριο ενδέχεται να κάνει πέρασμα απο την Ξάνθη, στο δρόμο προς Αλεξανδρούπολη για την εκεί κεντρική της ομιλία σε επίπεδο Θράκης.

Στον Δήμαρχο Ξάνθης, οι μαθητές που συμμετείχαν στην Ολυμπιάδα Φυσικής


Το Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο συνάντησαν, σήμερα Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015, οι μαθητές Λυκείου Σιάμμενος Φώτιος και Τσαγκαλίδου Ζωή που συμμετείχαν στην 46η Ολυμπιάδα Φυσικής, η οποία πραγματοποιήθηκε από 5 ως 12 Ιουλίου 2015 στην πόλη Mumbai της Ινδίας.

Αγνοεί η Χαρ. Τρικούπη τη Ν.Ε. Ξάνθης; Σε εκρηκτικό επίπεδο η κατάσταση...

Σε πραγματικό τέλμα έχει περιέλθει η υπόθεση του ψηφοδελτίου της Ξάνθης, δεδομένης της εμπλοκής ανάμεσα στις επιθυμίες της Νομαρχιακής Επιτροπής που επιζητά την ανανέωση προσώπων και καταστάσεων, του πρ. Βουλευτή που θέλει να δημιουργήσει ένα προσωπικό καθαρά ψηφοδέλτιο και φυσικά του έτερου "Καππαδόκη" Φ. Καραλίδη που άρχισε και πάλι να περιέρχεται στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ βλέποντας τη δυναμική που αναπτύσσεται και τη μεγάλη πιθανότητα να κερδιθεί η τρίτη έδρα στο νομό Ξάνθης.
Η επιτροπή επιλογής υποψηφίων έχει σηκώσει κυριολεκτικά τα χέρια και ανέπεμψε το θέμα στην ίδια την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά προκειμένου να δοθεί η ενδεδειγμένη λύση στο πρόβλημα.


ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ
Η νέα Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που έδειξε απο την αρχή ενωτική αλλά και αποφασισμένη να πρεσβεύσει το νέο και δημιουργικό στην κεντροαριστερά, στην υπόθεση ψηφοδελτίου στην Ξάνθη έχει πλέον τρείς επιλογές:
-Να βάλλει νέα πρόσωπα, άφθαρτα, που θα εμπνεύσουν τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα τους νέους για να στηρίξουν το νέο ξεκίνημα του Κινήματος.
-Να βάλλει πρόσωπα "σκοπιμότητας" που θα εξυπηρετήσουν όχι πολιτικούς στόχους, αλλά ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό επίπεδο πρώην και νύν...
-Να βάλλει πρόσωπα που έχουν δοκιμασθεί στο παρελθόν, που δεν είχαν την ευρεία κοινωνική αποδοχή, που έχουν στιγματιστεί με το βαρύ και κακό παρελθόν του ΠΑΣΟΚ και που είναι σίγουρο ότι θα απωθήσουν τους ελάχιστους εναπομείναντες ψηφοφόρους και θα κατατάξουν το Κίνημα στην Ξάνθη έως και τελευταίο!



ΣΕ ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ
Εν τω μεταξύ και όχι αναίτια, η Νομαρχιακή Επιτροπή Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε πραγματική νευρική κρίση, δεδομένων των παρασκηνιακών διαβουλεύσεων που επιχειρούν πρόσωπα, που απο τη μία δηλώνουν "έτοιμα να συστρατευτούν" και απο την άλλη ζητούν και απαιτούν απο τα κεντρικά να παίξουν καθοριστικό και πρωταγωνιστικό ρόλο στο ψηφοδέλτιο.
Τόσο ο Γραμματέας Χρ. Αμανατίδης όσο και άλλα στελέχη δηλώνουν έτοιμα να παραιτηθούν και να μείνει ο νομός χωρίς κομματικό όργανο εν μέσω εκλογών, αν δεν εισακουστούν οι προτάσεις τους!

Ο Διαμαντής Σκουλαρίκης, επικεφαλής του ψηφοδελτίου των ΑΝ.ΕΛ στην Ξάνθη





Χωρίς εκπλήξεις στην Ξάνθη, παρά το γεγονός ότι μπαίνουν στη λίστα κάποια νέα ονόματα, θα είναι και το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα από την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης


Η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου με ανακοίνωσή της προκήρυξε την έναρξη προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα για δεκατέσσερις14 θέσεις πλήρους απασχόλησης. Αναλυτικά αυτές οι θέσεις αφορούν σε:

Με…εκπλήξεις το ψηφοδέλτιο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στην Ξάνθη. Στον Γιώργο Χατζηθεοφάνους τα «ηνία» (;)


Με το ψηφοδέλτιο του τοπικού ΠΟΤΑΜΙΟΥ, να «κλειδώνει» εντός της ημέρας, συνεχίζεται η προεκλογική περίοδος στην Ξάνθη, για το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, όπως αναφέρει μιλώντας στην ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ο Περιφερειακός Συντονιστής του, Άρης Σαββίδης, ο οποίος επισημαίνει ότι «περιμένουμε την επιβεβαίωση ότι προχωράμε από την Αθήνα, ωστόσο αναφορικά με τα ονόματα της λίστας όλα ακόμη είναι ρευστά.»

Με βάση τις ψήφους στις εκλογές του Ιανουαρίου, η λίστα της Χ.Α στην Ξάνθη

Με συγκεκριμένα δεδομένα και πάνω από όλα λαμβάνοντας υπόψη «την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού», θα καταρτιστούν οι λίστες με τα ονόματα των υποψηφίων της Χρυσής Αυγής, όπως δηλώνει στην ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ο Γραμματέας της Τ.Ο. Ξάνθης Χρήστος Καπαγερίδης, επισημαίνοντας ότι «όσοι προτιμήθηκαν σε σταυρούς, αυτοί θα είναι και οι επικεφαλείς των ψηφοδελτίων στους νομούς της Ελλάδος. 

Χειροπέδες σε δυο Ξανθιώτες για κατοχή ναρκωτικών ουσιών



Συνελήφθησαν την 3-9-2015 το βράδυ, σε χωριό της Ξάνθης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 45 και 38 ετών, διότι, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προ επικείμενου αστυνομικού ελέγχου, απέρριψαν στο έδαφος μία (1) νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 5,5 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Δωρεάν διάθεση Ροδάκινων στον Δήμο Τοπείρου


Ξεκίνησε την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015 η διάθεση Ροδάκινων για τους κατόχους κάρτας Σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης. 

Τα δρομολόγια της ερχόμενης εβδομάδας της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ξάνθης


Ανακοινώθηκαν από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας για την εβδομάδα που μας έρχεται.
Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη για τον φιλικό αγώνα του Σαββάτου

Σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Skoda Ξάνθης ενόψει του αυριανού φιλικού με τον Αγροτικό Αστέρα. 
Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας δούλεψε κυρίως πάνω στην κατοχή της μπάλας, την τακτική και τον δημιουργικό τομέα, καθώς είναι εμφανής η δυστοκία της ομάδας στην επίθεση στα δυο πρώτα επίσημα ματς για φέτος, χωρίς όμως να αμελείται και η ανασταλτική λειτουργία. 

Την Κυριακή ο λαϊκός και ο μαθητικός αγώνας δρόμου στην Ξάνθη


Την Κυριακή το πρωί θα διεξαχθεί ο Λαϊκός αγώνας 5000 μέτρων, όπως επίσης και ο Μαθητικός αγώνας 1000 μέτρων.
Και οι δύο αγώνες διοργανώνονται από τον Ερυθρό Σταυρό Ξάνθης.

Παρουσιάστηκαν οι θέσεις της ΛΑΕ, στην Ξάνθη


Παρουσία της Δέσποινας Χαραλαμπίδου, ιδρυτικό μέλος της Λαϊκής Ενότητας και Β’ Αντιπρόεδρο της Βουλής, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ στην Ξάνθη, η παρουσίαση των θέσεων και των αποτελεσμάτων διερεύνησης των διαθεσιμοτήτων για την συγκρότηση της λίστας των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος της ΛΑΕ.

Πλήρης ανατροπή των δεδομένων για τις υποψηφιότητες στο ΠΑΣΟΚ

Ανατροπή των δεδομένων, μετά και τη θυελώδη χθεσινή συνεδρίαση της νομαρχιακής.
Σε λίγο εκτενές ρεπορτάζ...