Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

"Κλείδωσε" το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για την Ξάνθη

"Κλείδωσε" τελικά το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη, σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμη ελέγχονται...



Η επιτροπή που ακόμη συνεδριάζει για να οριστικοποιήσει και να έχει έτοιμα προς κατάθεση τα ονόματα στο Πρωτοδικείο, φαίνεται να "σκοντάφτει" μόνο στη Δράμα, όπου δεν έχει επέλθει η συμφωνία, παρά τα ακριβώς αντίθετα φημολογούμενα τις μεσημεριανές ώρες.
Η αγωνία των υποψηφίων που αναμένουν στα τηλέφωνά τους είναι μεγάλη, οι δε επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται αργά το βράδυ, εκτός απροόπτου!


Εξελίξεις στην Ν.Δ. Τον Μπιρόλ βάζουν στη 2η θέση...

Τον Μπιρόλ φαίνεται να επιλέγουν για τη δεύτερη θέση στη λίστα του ψηφοδελτίου στη Ν.Δ. οι υπεύθυνοι του κόμματος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της "ΕΠ".


Οπως αναφέρουν, τα δημοσκοπικά δεδομένα που δείχνουν αναβαθμισμένα τα ποσοστά της Ν.Δ., δίνουν την ελπίδα ότι μετά και την εισδοχή του κου Μπιρόλ στο ψηφοδέλτιο και μάλιστα στη δεύτερη θέση, μπορεί να αποσπαστεί ένα σημαντικό κομμάτι ψήφων της μουσουλμανικής μειονότητας και ίσως να "απειληθεί" η δεύτερη έδρα απο τους διεκδικητές της, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ το ΠΟΤΑΜΙ ακόμη και τη Χ.Α.
Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα, παραμένει και δεν αλλάζει ως επικεφαλής ο κ. Κοντός, ενώ όλα τα υπόλοιπα φαίνεται να ξεκαθαρίζουν λίγο πριν την κατάθεση των ονομάτων στο Πρωτοδικείο.

«Ανοιχτό» μέχρι και την τελευταία στιγμή, το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Ξάνθη


Με όλες τις πιθανότητες να …«κλίνουν», σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ, στον Αλέξανδρο Κοντό στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου, και την Γεωργία Ανδρέου στην δεύτερη, συνεχίζονται οι διαδικασίες στην τοπική Νέα Δημοκρατία, ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Χειροπέδες σε 47χρονο «τσαντάκια» στην Ξάνθη



Συνελήφθη την 4-9-2015 το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 47χρονος ημεδαπός, διότι την 3-9-2015 το απόγευμα, ευρισκόμενος ως πελάτης σε κατάστημα, αφαίρεσε, από την τσάντα υπαλλήλου, ένα (1) πορτοφόλι, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και διάφορα έγγραφα. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) ρολόγια χειρός, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται.

Η κίνηση των αθλητικών σωματείων της Ξάνθης

Η πόλη της Ξάνθης έχει πολύπλευρη παρουσία σε όλα τα μεγάλα αθλήματα σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, με πολλές επιτυχίες. Εδώ θα δείτε τα νεότερα για την αθλητική κίνηση της πόλης μας ανά άθλημα.

 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Η Ξάνθη μπορεί να μην έχει εκπρόσωπο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, όμως σε τοπικό επίπεδο η νέα αγωνιστική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς η πρώτη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα με τον Ορφέα Ξάνθης, την Ασπίδα Ξάνθης και την Αναγέννηση Θαλασσιάς να ξεχωρίζουν με την απόδοσή τους. Τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ξάνθης ξεκινάνε το ερχόμενο Σάββατο 12/9 με την ώρα διεξαγωγής των αγώνων να είναι προγραμματισμένη για τις 16:30 το απόγευμα.



Στο αποκορύφωμα οι Γιορτές Παλιάς Πόλης. Όλα κυλούν ομαλά.


Δύο μόνο ημέρες έχουν απομείνει, μέχρι την ολοκλήρωση των Γιορτών Παλιάς Πόλης και η πόλη με τα χίλια χρώματα, δεν σταματά να «γεμίζει» καθημερινά, με Ξανθιώτες και επισκέπτες όμορων και άλλων νομών.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα του πληθυσμού που επισκέφθηκε την Ξάνθη, είναι το γεγονός ότι, η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ συνομίλησε με ξενοδόχους της πόλης, οι οποίοι ανέφεραν επακριβώς, ότι «δεν έχει μείνει ούτε …ράντζο».

Μέχρι το μεσημέρι "κλείνει" η υπόθεση του ψηφοδελτίου στο ΠΑΣΟΚ Ξάνθης

Σε συνεδρίαση διαρκείας βρίσκεται η επιτροπή συγκρότησης ψηφοδελτίων στο ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να οριστικοποιήσει τους υποψηφίους που θα στελεχώσουν τις λίστες σε κάθε νομό.
Σύμφωνα με ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες, τα τρία "αγκάθια" που έχει να αντιμετωπίσει ο υπεύθυνος κ. Σπυρόπουλος είναι οι νομοί Πάτρας - Δράμας και Ξάνθης, αφού εκεί η κατάσταση έχει τεθεί εκτός ελέγχου και δεν μπορεί να υπάρξει συνεννόηση.

 

Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης


Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης συμμετέχει και φέτος στην 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που πραγματοποιείται από τις 5 έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2015.
Η ΔΕΘ με 80 χρόνια ιστορίας αποτελεί διαχρονικά ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της οικονομικής, πολιτιστικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής της Ελλάδας με διεθνή ακτινοβολία και συγκεντρώνει περισσότερους από 250.000 επισκέπτες.

«Βούλιαξε» η πλατεία Μητροπόλεως το βράδυ της Παρασκευής


Πλήθος κόσμου, υποδέχθηκε εχθές το βράδυ η Παλιά Πόλη της Ξάνθης, ενώ την τιμητική της είχε η πλατεία Μητροπόλεως, αφού εκεί η Ελένη Τσαλιγοπούλου, με τους boğaz musique, ένωσαν με τρόπο απρόσμενο και γοητευτικό όλες τους τις μεγάλες μουσικές αγάπες. 

Νέος τουριστικός ιστότοπος για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης


Ο νέος τουριστικός ιστότοπος για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης είναι διαθέσιμος στο κοινό στη διεύθυνση: www.emtgreece.com . 
Η ονοματοδοσία του είναι ο συνδυασμός από τα ακρώνυμα του Eastern Macedonia Thrace και τη δυναμική της ονομασίας της χώρας μας προέλευσης Greece.