Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη στην Ξάνθη


Ανακοινώθηκε, επιτέλους και οριστικά μετά τα όσα συνέβησαν, το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη στην Ξάνθη, το οποίο απαρτίζουν οι:

Ενημερωτικά φυλλάδια σε μαθητές της όλης της περιφέρειας μοίρασε η τροχαία


 Ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακής αγωγής και ευχές για μια καλή σχολική χρονιά, μοίρασε, σήμερα (11-9-2015) το πρωί, ένστολο προσωπικό της Τροχαίας, σε γονείς και μικρούς μαθητές, κατά την προσέλευσή τους στα σχολικά συγκροτήματα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ανοιχτά τα γραφεία ταυτοτήτων το Σαββατοκύριακο των εκλογών


Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ενόψει της διεξαγωγής των Βουλευτικών Εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, τα Γραφεία Ταυτοτήτων των Αστυνομικών Υπηρεσιών, σε όλη τη χώρα, θα λειτουργήσουν, πέραν του καθορισμένου ωραρίου λειτουργίας τους, ως ακολούθως:

Μήνυμα Περιφερειάρχη για την νέα σχολική χρονιά

Ευχές για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς έδωσε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ. Γεώργιος Παυλίδης, στους μαθητές με αφορμή την σημερινή πρώτη ημέρα των σχολείων και του αγιασμού.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον Γ.Α.Σ Αρίων Ξάνθης


Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις ακαδημίες μπάσκετ του Γ.Α.Σ Αρίων Ξάνθης, στόχος του οποίου είναι να φέρει τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και να μάθει στους νέους αθλητές εκτός από τα μυστικά του αθλήματος, να συνεργάζονται, να πειθαρχούν, να σέβονται τους κανόνες και τους αντιπάλους,να κοινωνικοποιηθούν και να διασκεδάζουν.

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ξάνθης


Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης ανακοίνωσε και για την ερχόμενη εβδομάδα, τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ξάνθης, η οποία συνεχίζει ακάθεκτη, να βρίσκεται ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές.

Νέα ειδικότητα στην ΕΠΑ.Σ του ΟΑΕΔ Ξάνθης


Από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανακοινώνεται, οτι στην Επαγγελματική Σχολή (ΕΠΑ.Σ) Μαθητείας Ξάνθης για το σχολικό έτος 2015-16 εγκρίνεται συμπληρωματικά η ειδικότητα Υπαλλήλων Οικονομικών Καθηκόντων.

Εκεί που η παλιά Εγνατία Οδός συναντά τον…..Νέστο


Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης, με τα του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου, με αφορμή το τριήμερο των εκδηλώσεων στο Νομό Ξάνθης και πιο συγκεκριμένα στη Γαλάνη, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Via Egnatia -Γιορτές Νέστου 2015.

«Πύρινα βέλη» Δημάρχου Τοπείρου κατά του…δασαρχείου


Την πικρία του για τις υπηρεσίες του δασαρχείου Ξάνθης, το οποίο «εμπόδισε» τον καθαρισμό των παραφυάδων στην περιοχή της Γαλάνης, από τις υπηρεσίες του Δήμου Τοπείρου, εξέφρασε ο Δήμαρχος Θωμάς Μίχογλου, με αφορμή την Συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε το πρωί, αναφορικά με το φεστιβάλ των Γιορτών Νέστου.

Από την Δανία στα στενά του Νέστου με….καγιάκ!


Μια έκπληξη περίμενε, τους δημοσιογράφους της Ξάνθης, που παραβρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής στη Συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Μιχάλης Αμοιρίδης, με τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου, αφού σε αυτή παραβρέθηκε και ο…Λαρς ένας Δανός, ο οποίος μαζί με την οικογένειά του, διασχίσει, ποταμούς και θάλασσες, περνώντας από όλη την Ευρώπη και έτσι πέρασε και από τα Στενά του Νέστου, όπου θα παραμείνει μέχρις ότου τελειώσουν οι Γιορτές Νέστου- Via Egnatia 2015.

«Χτύπησε» το πρώτο κουδούνι, για την νέα σχολική χρονιά


Με τις φωνές των μικρών μας φίλων, γέμισαν σήμερα το πρωί τα σχολεία της Ξάνθης, αφού για πρώτη φορά, για την νέα σχολική χρονιά «χτύπησε το κουδούνι, ενώ πραγματοποιήθηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός.