Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Με απογευματινή προπόνηση η προετοιμασία της Skoda Ξάνθης, για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό


Το τεχνικό επιτελείο της SKODA ΞΑΝΘΗ έχει επικεντρώσει την προσοχή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την επερχόμενη αναμέτρηση που έχει προγραμματιστεί για τις 20:30 την Τρίτη. Έναν αγώνα τον οποίο ορίστηκε να διευθύνει ο Χρήστος Μήτσιος της ΕΠΣ Ηπείρου με βοηθούς τους κ.κ. Λάζαρο Δημητριάδη (ΕΠΣ Μακεδονίας) - Ιωάννη Τουμπακάρη (ΕΠΣ Αθηνών) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Κύζας της ΕΠΣ Δράμας.

Θανατηφόρο τροχαίο στη Δράμα, με θύμα 24χρονο


Σήμερα (19-9-2015) τις πρωινές ώρες, στο 36ο χλμ της Εθνικής Οδού Δράμας – Εξοχής, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και προσέκρουσε σε βράχο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.
Ο 24χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Δράμας.

Στη δημοσιότητα το πρόσωπο του «τέρατος» που βίασε ανήλικη στην Καβάλα

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καβάλας, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θράκης, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 37χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό, αποπλάνηση ανήλικης και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Πλήρης οδηγός για τους εκλογείς. Χρήσιμα τηλέφωνα των υπηρεσιών της Ξάνθης


Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από την…κάλπη και έτσι η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ δεν θα μπορούσε παρά να σας πληροφορήσει για όλα όσα πρέπει να ξέρετε αναφορικά με την εκλογική διαδικασία, καθώς επίσης τα χρήσιμα τηλέφωνα για την Ξάνθη, σε περίπτωση που χρειαστούν εάν και εφόσον προκύψει κάποιο πρόβλημα, ή χρειαστείτε κάποια διευκρίνιση από τις υπηρεσίες που θα παραμείνουν ανοιχτές αύριο, από την ώρα που θα ανοίξουν, έως και την ώρα που θα κλείσουν οι κάλπες και θα ξεκινήσει η διαδικασία των αποτελεσμάτων.

Ανύπαρκτος ο…προεκλογικός «πυρετός» στην Ξάνθη


Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις λίγες ώρες πριν από την εκλογική διαδικασία, ωστόσο ο προεκλογικός  «πυρετός», μάλλον δεν υπάρχει, τουλάχιστον στην πόλη της Ξάνθης, αφού ναι μεν τα…σπιτάκια που «φιλοξενούν» τα κόμματα, βρίσκονται στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, αλλά κανείς από τους Ξανθιώτες δεν τα επισκέπτεται, τουλάχιστον σήμερα και παρά το γεγονός ότι όλος ο κόσμος είναι έξω.

Καίγεται ακόμη το όρος «Κούλα»


Συνεχίζει να καίει και σήμερα το όρος «Κούλα» βορειοανατολικά του οικισμού της Πάχνης.
Μια πυρκαγιά που ξέσπασε εχθές, σε δασική έκταση και η οποία βρίσκεται σε δύσβατο σημείο, που ούτε οχήματα της Πυροσβεστικής μπορούν να φτάσουν, ούτε τα ελικόπτερα που ήρθαν εχθές απο την Καβάλα, κατάφεραν να την κατασβήσουν, όπως μας ενημερώνει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης, επισημαίνοντας οτι «αυτή τη στιγμή στο σημείο παραμένουν τριάντα άνδρες, πεζοπόροι, επιχειρώντας να κατασβέσουν το συντομότερο δυνατό την πυρκαγιά, η έκταση της οποίας τουλάχιστον μέχρι εχθές ήταν γύρω στα 8 με 10 στρέμματα. Ωστόσο η εικόνα αυτή μπορεί να έχει αλλάξει, αλλά δυστυχώς η επικοινωνία μας με τους Πυροσβέστες που βρίσκονται εκεί είναι αδύνατη, καθώς δεν υπάρχει ούτε σήμα.»