Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής αγώνων της ΕΠΣ Ξάνθης


Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος & Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ανακοινώνεται η αλλαγή ημερομηνίας των παρακάτω αγώνων για την Α’ και Γ’ κατηγορία.

Περιφέρεια: Επιτόπια επίσκεψη σε εκτελούμενα αντιπλημμυρικά έργα στη Ροδόπη


Ενόψει της νέας χειμερινής - πλημμυρικής περιόδου, δόθηκε εντολή σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ. να ελέγξουν τα σημεία πλημμυρικού κινδύνου και να επισπεύσουν τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας.

Αύριο ο εορτασμός του Κουρμπάν Μπαϊράμ


Ξεκινά αύριο ο εορτασμός της θρησκευτικής εορτής των Μουσουλμάνων, το Κουρμπάν Μπαιράμ.
Το Kurban Bayramı (Η Γιορτή της Θυσίας) είναι η μία από τις δύο μεγάλες γιορτές του ισλαμικού κόσμου. Η άλλη είναι το Ramazan Bayramı ή Şeker Bayramı.

Έως αύριο το βράδυ, οι αιτήσεις για τον Κοινωνικό Τουρισμό του ΟΑΕΔ

Λήγει αύριο, 24-9-2015 και ώρα 23:59, η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων για το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2015-2016.

Εξιχνίαση μιας ληστείας και έξι κλοπών στο Νομό Καβάλας

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, μία (1) ληστεία και έξι (6) κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα 20 έως 22-9-2015, στο νομό Καβάλας.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα του ΙΘΤΠ


Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης είναι ένας μη κυβερνητικός και μη κερδοσκοπικός φορέας που δραστηριοποιείται στο χώρο του πολιτισμού και της εκπαίδευσης.

Στις 29 Σεπτεμβρίου, η κλήρωση της Β' φάσης της ΕΠΣ Ξάνθης

Στις 29 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Β’ φάσης του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ» του Ενωσιακού γηπέδου την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00.

Ούτε ένας εκπρόσωπος απο τη Θράκη, στο νέο σχήμα της κυβέρνησης


Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να...«χρωστάει» την σαρωτική του νίκη του στη Θράκη, όπου εξέλεξε οκτώ στον αριθμό Βουλευτές, αλλά και γενικότερα στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ωστόσο άξιο συζήτησης, είναι το γεγονός ότι κανένας κυβερνητικός εκπρόσωπος του νέου σχηματισμού, δεν είναι από την περιοχή.
Κάτι που σίγουρα θα προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.
Υπενθυμίζουμε οτι αναφορικά με την Θράκη, στην Ξάνθη ο ΣΥΡΙΖΑ «κέρδισε» τρεις έδρες, στην Ροδόπη, δύο και στην Αλεξανδρούπολη άλλες τρεις.

Στην «γειτονιά των αγγέλων» ο Δημήτρης Γουλινάκης

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, ύστερα απο σκληρή «μάχη» με την επάρατη νόσο, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αβδήρων Δημήτρης Γουλινάκης, σκορπώντας θλίψη και συγκίνηση, στους κατοίκους των οικισμών του Δήμου αλλά και ολόκληρης της περιοχής.
Η κηδεία του θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Διομήδειας σήμερα Τετάρτη στις 13.00.
Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του.

Σύλληψη 18χρονου, στον χθεσινό αγώνα Skoda Ξάνθη- Ολυμπιακός

Συνελήφθη χθες (22-9-2015) το απόγευμα, στα Πηγάδια Ξάνθης, από αστυνομικούς οι οποίοι συμμετείχαν στα μέτρα που ελήφθησαν κατά τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα, 18χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού. 

Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση


Ορκίστηκε το πρωί της Τετάρτης με θρησκευτικό αλλά και πολιτικό όρκο  τα μέλη της νέας κυβέρνησης.
Πιο συγκεκριμένα με θρησκευτικό όρκο ορκίστηκαν 31 υπουργοί της κυβέρνησης και οι υπόλοιποι με πολιτικό.
Η νέα κυβέρνηση αποτελείται από 46 μέλη, έναντι 40 της προηγούμενης, ενώ 10 από αυτά είναι εξωκοινοβουλευτικοί και έχει ως εξής:

Skoda Ξάνθη- Ολυμπιακός 1-3


Η Ξάνθη υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στο "Skoda Ξάνθη Arena" στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.
Οι γηπεδούχοι έχοντας ξεκινήσει πολύ καλά την φετινή τους προσπάθεια στο πρωτάθλημα, μετρώντας 2 ισοπαλίες χωρίς τέρματα κόντρα σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και το «διπλό» (0-1) στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, στόχευαν σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Δράμα

Συνελήφθησαν χθες (22-9-2015) το πρωί, σε χωριό και την πόλη της Δράμας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 42 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της καλλιέργειας δενδρυλλίου κάνναβης και κατοχής ναρκωτικών.