Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ξάνθης


Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ξάνθης αφού συνεδρίασε προκειμένου να επιληφθεί των Φύλλων Αγώνωντης 12/09/2015 και 13/09/15 του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας και των τοπικών Πρωταθλημάτων, επιβάλλει στους παρατηρηθέντες ή αποβληθέντες ποδοσφαιριστές τις αντίστοιχες κατά περίπτωση πειθαρχικές κυρώσεις:

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και Οικονομική Επιτροπή στο Δήμο Τοπείρου



Με επτά θέματα ημερήσιας διάταξης, θα διεξαχθεί την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015 το πρωί, η τακτική Συνεδρίαση της επιτροπής ποιότητας ζωής του Δήμου Τοπείρου.
Πιο συγκεκριμένα τα θέματα αφορούν σε:

Εξετάσεις και ενημέρωση της Κινητής Μονάδας Πρόληψης CHECKPOINT στο Δήμο Τοπείρου



Ξεκίνησε σήμερα η Κινητή Μονάδα Πρόληψης CHECKPOINT την ενημέρωση και τις εξετάσεις στο Δήμο Τοπείρου στο Δημοτικό διαμέρισμα Ευλάλου. Στην συνέχεια θα επισκεφτούν τους περισσότερους οικισμούς με ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Φυτεία 2.500 δενδρυλλίων, στο Πετροχώρι Ξάνθης


Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης παραχώρησαν το πρωί της Πέμπτης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης, Ευάγγελος Γκίκας , ο Γενικός Διευθυντής της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Νικόλαος Μενεξίδης και ο Διοικητής του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης Ιωάννης Ταχτσίδης, με αφορμή την χθεσινή σύλληψη 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος καλλιεργούσε μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στον αύλειο χώρο εγκαταλελειμμένου εργοστασίου στο Νομό Ξάνθης.

Skoda Ξάνθη: Προπόνηση σε δυο γκρουπ


Σε δύο γκρούπ, έγινε η χθεσινή προπόνηση για την Skoda Ξάνθη, μετά την πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα απο τον Ολυμπιακό.

Έως 20 Οκτωβρίου τα οικογενειακά επιδόματα


Εντός της καθορισμένης προθεσμίας, το πρώτο 20ήμερο του Οκτωβρίου αναμένεται να πληρωθούν τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ.
Πρόκειται για την δόση τρίτου τριμήνου του 2015, η οποία αφορά πάνω από μισό εκατομμύριο δικαιούχους.

Ο Π.Σγουρίδης, στην θέση του Δ. Καμμένου


Την παραίτηση του από τη θέση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ανακοίνωσε ο Δημήτρης Καμμένος, έπειτα από την αναταραχή που ξέσπασε εχθές σχετικά με τις ρατσιστικές αναρτήσεις του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Συνεχίζεται η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες, απο τον Ε.Ε.Σ Ξάνθης


Συνεχίζεται κανονικά, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης των Ξανθιωτών, η συγκέντρωση αγαθών για τους πρόσφυγες απο τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό της Ξάνθης.