Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Στην Ξάνθη η Εθνική νέων Πορτογαλίας, για την προκριματική φάση του «EURO»

Η Εθνική Ελπίδων της Ελλάδας υποδέχεται την Τρίτη 13 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 στο SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA την αντίστοιχη ομάδα της Πορτογαλίας για την προκριματική φάση του EURO.

Εργαστήρια ενηλίκων στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης είναι ένας μη κυβερνητικός και μη κερδοσκοπικός φορέας που δραστηριοποιείται στο χώρο του πολιτισμού και της εκπαίδευσης.
Στα εργαστήρια του Ι.Θ.Τ.Π., που είναι και η κύρια πηγή εσόδων του, προσφέρεται υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στους σπουδαστές, δίνοντας τους την ευκαιρία να ασχοληθούν με την αγαπημένη τους τέχνη δραπετεύοντας από τις δυσκολίες της καθημερινότητας, αλλά και να κάνουν μια νέα αρχή στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Σύλληψη 24χρονου αλλοδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων στη Ροδόπη

Συνελήφθη χθες (11-10-2015) το βράδυ, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Το ΤΕΕ Θράκης, συγκροτεί περιφερειακό μηχανισμό αντιμετώπισης σημαντικών σεισμικών συμβάντων

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται σημαντική αύξηση καταστροφικών συμβάντων εξαιτίας φυσικών φαινομένων (σεισμοί, πλημμύρες κλπ) σε αρκετά εκ των οποίων αναγνωρίζονται ανθρώπινες ευθύνες.
Η Πολιτεία και οι υπεύθυνοι μηχανικοί βελτιώνουν συνεχώς το επίπεδο απόδοσης των παρεμβάσεων τόσο προ του συμβάντος όσο και μετά από αυτό. 

Άρθρο: «Άδωνις Γεωργιάδης: η τελευταία ελπίδα της ΝΔ»

Γράφει ο: Ναπολέων Λιναρδάτος

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήρθαν στην εξουσία λόγω της κρίσης, αλλά επειδή η υπάρχουσα πολιτική τάξη απέτυχε να διαχειριστεί την κρίση επιτυχώς. 
Επειδή η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει να πέσει ο Τσίπρας ως ώριμο φρούτο, και επειδή μετά από την πτώση Τσίπρα δεν θα είναι αρκετό αυτοί που θα έρθουν απλά να διαχειριστούν μια κατεστραμμένη Ελλάδα, αλλά να την ανοικοδομήσουν, η μόνη λογική επιλογή για την ηγεσία της ΝΔ είναι ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Κάπως έτσι....στην Ξάνθη του Μάνου Χατζιδάκι

Αφιερωμένη σε έναν απο τους μεγαλύτερους μουσουργούς, τον Ξανθιώτη Μάνο Χατζηδάκι, είναι αυτή η εβδομάδα στη Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης.

Εξιχνίαση απάτης σε βάρος 64χρονου στην Ξάνθη

Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Γενισέας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, απάτη σε βάρος 64χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε την 12-8-2015 το απόγευμα, σε χωριό της Ξάνθης.

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα σε Ξάνθη και Καβάλα


Συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή στην Ξάνθη και την Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης και της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 31 και 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί τελωνειακού κώδικα.

Άρθρο: «9 Οκτ. 2015. Τελική Φάση και Επίδειξη της ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2015»

Γράφει ο: Υποστράτηγος ε.α Γεώργιος Γεωργιάδης

Ολοκληρώθηκε την 9η Οκτ.2015 και στη ΖΕ/Δ’Σ.Στρατού η Εθνική Άσκηση ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ – 2015», με την επίδειξη της τελικής φάσης που διεξήχθη στο πεδίο Ασκήσεων ‘’ΨΗΛΟΣ ΣΤΑΛΟΣ’’. Την Άσκηση παρακολούθησε ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, που συνοδευόταν από τον Υπουργό Εθν. Αμύνης, κ Παν. Καμένο, τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, τους Αρχηγούς ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ και το σύνολο της Ανωτάτης Στρ. Ηγεσίας της Χώρας. Στο παρατηρητήριο προσήλθαν και αρκετοί Ξένοι Ακόλουθοι Αμύνης (ΑΚΑΜ), διαπιστευμένοι στη Χώρα μας.