Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΣ Ξάνθης: Την Τετάρτη 14/10 θα διεξαχθούν οι αγώνες που αναβλήθηκαν

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ανακοινώνεται ότι τα παιχνίδια που αναβλήθηκαν την Κυριακή 11/10 θα διεξαχθούν την Τετάρτη 14/10 και ώρα 16:00.
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Η ΟΝΝΕΔ Ξάνθης, για τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

Στις επερχόμενες εκλογές αναφορικά με την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρεται η ΟΝΝΕΔ Ξάνθης, με Δελτίο Τύπου της, το οποίο και απέστειλε στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καλώντας τους υποψηφίους προέδρους «να διεξάγουν έναν πολιτικό αγώνα και όχι απλά ένα παιχνίδι εντυπώσεων, να ξανακερδίσουν ακροατήρια και να διασφαλίσουν την ενότητα της παράταξης για τις δύσκολες μέρες για την πατρίδα που έρχονται» όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά.
Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης αναφέρει: «Η Νέα Δημοκρατία, η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, έχει εισέλθει σε περίοδο εσωκομματικών διαδικασιών ανάδειξης του επικεφαλής της, ύστερα και από το αποτέλεσμα των πρόσφατων εθνικών εκλογών. Ένα αποτέλεσμα στο οποίο φάνηκε καθαρά το χάσμα που υπάρχει με την κοινωνία.
Σήμερα, λοιπόν, η Νέα Δημοκρατία καλείται να βρει τον ιδεολογικό της άξονα όχι μέσα από βιβλία και θεωρίες αλλά μέσα από τους ίδιους τους πολίτες. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως ανέκαθεν η μοναδική μας δύναμη ήταν η σχέση εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό.

Απολογισμός, τεχνικό πρόγραμμα και διαχείριση αποβλήτων, απασχόλησαν το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης.



Με δύο στη σειρά συνεδριάσεις, συνήλθε εχθές Δευτέρα, το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης.
Η πρώτη συνεδρίαση αφορούσε στην έγκριση απολογισμού- ισολογισμού αποτελεσμάτων χρήσης 2014.
Θέμα το οποίο πολυσυζητήθηκε ενώ πέρασε τελικά κατά πλειοψηφία, από το Σώμα.
Με πρώτο θέμα την Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Ξάνθης οικ. Έτους 2016 αλλά και την Έγκριση Τοπικού Σχεδίου Αποκεντρωμένης Διαχείρισης Αποβλήτων του Δήμου Ξάνθης, συνεχίστηκε η δεύτερη τακτική συνεδρίαση. Θέματα τα οποία απασχόλησαν το Σώμα, με τους επικεφαλής των Συνδυασμών να τοποθετούνται και να αιτιολογούν την απόφαση της ψήφου τους.

«Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι» έρχονται στην...Ξάνθη




«Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι» είναι ο τίτλος της παράστασης του Θιάσου Σκιών του Δομτζίδη Απόστολου από την Ξάνθη «Τα παραμύθια του Καραγκιόζη», η οποία και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 στις 7 μ.μ. αλλά και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 στις 11 π.μ. στην Καπναποθήκη Π του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στην οδό Καπνεργατών 9.
Η Γενική είσοδος για να παρακολουθήσετε την παράσταση είναι 5 ευρώ.

Την Τετάρτη η προεπιλογή της Μικτής ομάδας Παίδων ΕΠΣ Ξάνθης

Μετά την προεπιλογή που αφορούσε τους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίσουν την ομάδα Νέων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, ήρθε η σειρά για τους Παίδες.