Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Εξιχνιάστηκαν δυο απάτες μέσω διαδικτύου στην Ορεστιάδα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, δύο (2) υποθέσεις απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 53 και 54 ετών.

Σύλληψη 50χρονου, για παραβάσεις περί αλιευτικού κώδικα στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθη χθες (13-10-2015) το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις περί αλιευτικού και περί αγορανομικού κώδικα.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ξάνθη

Θανάσιμα τραυματίστηκε οδηγός Ι.Χ.Ε Αυτοκινήτου, εχθές στο απόγευμα, στην Επαρχιακή οδό Ξάνθης-Πετεινού.
Πιο συγκεκριμένα το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος 56χρονος, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θάνατό του.
Για τα αίτια του τραγικού αυτού συμβάντος, ενεργείται προανάκριση, απο το Τμήμα Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης.

Στα 150 ευρώ οι εβδομαδιαίες αναλήψεις. Υποχρεωτική η χρήση πλαστικού χρήματος σε δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους.

Yποχρεωτική χρήση καρτών στις συναλλαγές δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων - με έλεγχο και... δελτίο στα μετρητά που σηκώνουν από το μισθό ή τη σύνταξή τους σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών.