Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Ο Θανάσης Ξυνίδης, επικεφαλής της «Κοινωνίας Δημοτών»

Ο Θανάσης Ξυνίδης εξελέγη νέος επικεφαλής στην παράταξη Κοινωνία των Δημοτών, μετά και την παραίτηση του μέχρι πρότινος επικεφαλής Χρήστου Πούλιου, όπως προέκυψε απο τα μέλη της  δημοτικής παράταξης που βρέθηκαν σε κλειστή συνεδρίαση το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης. 

Αύριο η περιποίηση του βοτανικού κήπου στο Λημνίο της Ξάνθης

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, ο Δήμος Ξάνθης, Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Τμήμα Πρασίνου, σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης θα προβούν σε περιποίηση του βοτανικού κήπου (βοτάνισμα, καθαρισμό και καλλωπισμό) στον χώρο του Λιμνίου, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στις 10.30 π.μ.

Σύλληψη 22χρονου για κλοπή και φθορά ξένης περιουσίας στην Ξάνθη

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, διάρρηξη κυλικείου του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, που διαπράχθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της 12-10-2015.

ΕΠΣ Ξάνθης: Αλλαγή στην ώρα έναρξης των αγώνων

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ανακοινώνεται η ώρα έναρξης των παρακάτω αγωνιστικών αλλάζει από 15:00 σε 15:30.

Μετατίθεται η ημερομηνία έναρξης, του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού



Με απόφαση της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ μετατίθεται η ημερομηνία έναρξης υλοποίησης του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2015-2016 από την 15η Οκτωβρίου 2015 στην 15η Νοεμβρίου 2015. Αντιστοίχως, η ημερομηνία λήξης του προγράμματος παρατείνεται μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2016.

Η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Θράκης, για την Ημέρα Λευκού Μπαστουνιού

«Η 15η Οκτωβρίου, ημέρα αναφοράς στο Λευκό Μπαστούνι που στηρίζει, οδηγεί και ανοίγει το δρόμο στα τυφλά άτομα και στα άτομα με προβλήματα όρασης.
Με μεθοδευμένη αλλά και με απλές κινήσεις από το χέρι του χρήστη το ΛΕΥΚΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ανιχνεύει το δρόμο, βρίσκει και παρακάμπτει τα εμπόδια και φτάνει στον προορισμό του.
Αποτελεί σήμα κατατεθέν της τυφλότητας, δίνει το αίσθημα της αυτονομίας και της μη εξάρτησης από φυσικό συνοδό.

Προσοχή: Κακόβουλο λογισμικό, «μολύνει» τα δεδομένα των υπολογιστών


Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώνει τους πολίτες για την επανεμφάνιση του κακόβουλου λογισμικού «CryptoWall» στη χώρα μας.
Το συγκεκριμένο λογισμικό, που αποτελεί εξέλιξη του γνωστού κακόβουλου λογισμικού «Cryptolocker», συγκαταλέγεται στις ψηφιακές απειλές τύπου Crypto-Malware, ενώ μπορεί να επηρεάσει όλες τις εκδόσεις λειτουργικού συστήματος.

Σύλληψη 57χρονου, για τεράστια ποσότητα λαθραίων τσιγάρων στην Ξάνθη

Συνελήφθη χθες (13-10-2015) το πρωί, στο Δροσερό Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 57χρονος, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.