Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Και όμως υπάρχει...Θεός!

Οπως φαίνεται, τελικά υπάρχει "Θεία Δίκη" και ο υπάλληλος της Πολεοδομίας που ήταν υπεύθυνος για τα αφθαίρετα και όχι μόνο, που "έβλεπε" και δεν "έβλεπε" υποθέσεις, μετατέθηκε στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης.
Το ερώτημα είναι πλέον, αν αυτό βολεύει τον εκεί αρμόδιο Αντιδήμαρχο Ξάνθης κο Τσέπελη...
Ιδωμεν!


Σύλληψη αλλοδαπού για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

Συνελήφθη χθες (18-10-2015) το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 57χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Τουρκίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αβδήρων


Με είκοσι θέματα ημερήσιας διάταξης, συνεδριάζει την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, το Δημοτικό Συμβούλιο Αβδήρων, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στη Γενισέα (σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α΄/7.6.2010) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

Τι βλέπουν και τι δεν "βλέπουν" υπάλληλοι της Πολεοδομίας Ξάνθης;

Μία ακόμη επιβεβαίωση σε όσα έχει γράψει κατά καιρούς η "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ" για τα όσα συμβαίνουν στην Πολεοδομία Ξάνθης, με τον Διευθυντή της κο Νικολόπουλο να αναφέρει ανοιχτά υπαλλήλους που βλέπουν και δεν "βλέπουν" υποθέσεις παρανομιών και όχι μόνο!


Τρανταχτή απόδειξη, υπόθεση που απασχολεί το δημόσιο βίο, που όμως, συγκεκριμένος υπάλληλος αρμόδιος για τα αφθαίρετα, κάνει επιλεκτικές αυτοψίες και κυρίως "βλέπει" και δεν "βλέπει" παρανομίες!
Το θέμα, φαίνεται να οδηγείται μετά και την αναμενόμενη αντίδραση του Διευθυντή της Πολεοδομίας στη Δικαιοσύνη, αφού απομένει η επισημη αντίδραση του κου Εισαγγελέα Ξάνθης για την εν λόγω Υπηρεσία και τις "Ημέρες και Εργα" της...

Ολοκληρώνει την ΗΓΕΜΟΝΙΑ της στην Ευρώπη η Γερμανία με ένταξη Τουρκίας!



Με υποσχέσεις στις «αποσκευές» για ταχύτερες διαδικασίες ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση, πήγε στην Κωνσταντινούπολη η Ανγκελα Μέρκελ, προσβλέποντας στη βοήθεια της Άγκυρας για ανακοπή του μεταναστευτικού κύματος προς τη Δύση.


Όπως αναφέρει σε εκτενές ρεπορτάζ η ιστοσελίδα www.real.gr , μετά τη συνάντησή της με τον Αχμέτ Νταβούτογλου, η Γερμανίδα καγκελάριος ανέφερε ότι είναι υπέρ της επιτάχυνσης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων, αναφέροντας ως παραδείγματα τους τομείς οικονομικής - νομισματικής πολιτικής και δικαιοσύνης.

Το νέο τουριστικό λογότυπο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης


Το νέο τουριστικό λογότυπο απέστειλε και επίσημα σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Δύο οι επιλογές του ΥΠΟΙΚ για το επίδομα θέρμανσης



Στο υπουργείο Οικονομικών εξετάζεται είτε ο περιορισμός στο μισό των δικαιούχων με αυστηροποίηση των κριτηρίων καταβολής του, είτε η μείωση του επιδόματος στο μισό και η χορήγησή του σε όσους το ελάμβαναν και πέρυσι. 


ΠΑΜΕ Ξάνθης: Κάλεσμα για συμμετοχή στο Συλλαλητήριο στις 22 Οκτωβρίου

Με ανακοίνωση που απέστειλε στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο Ξάνθης, καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου.
Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ αναφέρει:

Άρθρο:«Γιατί η υποχρεωτική χρήση πλαστικού χρήματος είναι μια πολύ κακή ιδέα»


Γράφει ο Ναπολέων Λιναρδάτος

Δεν υπάρχει ιδέα από το εξωτερικό που να καταργεί ατομικές ελευθερίες, να διευρύνει τις εξουσίες του κράτους και να αυξάνει την μεταφορά πλούτου από τους ιδιώτες προς την πολιτική τάξη και τους αυλικούς της, που οι Έλληνες πολιτικοί να μην προσπαθήσουν να την εισάγουν στην Ελλάδα. Η ιδέα για την υποχρεωτική χρήση πλαστικού χρήματος είναι ένα ακόμα σύμπτωμα του συνδρόμου σοσιαλμανίας των πολιτικών μας.