Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ, εναντίον...Taxisnet


Με συνεχή προβλήματα, συνεχίζει τη λειτουργία του το taxisnet της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, καθώς χιλιάδες πολίτες προσπαθούν να κατεβάσουν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ που αναρτούνται σταδιακά από χθες.

Στους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Ξάνθης, ο Τριαντάφυλλος Ηλιάδης

Τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Ξάνθης επισκέφθηκε ο διακεκριμένος Ξανθιώτης ζωγράφος Τριαντάφυλλος Ηλιάδης, ο οποίος μάλιστα εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους, ζωγραφίζοντας με το...στόμα.

Εξιχνίαση τριών κλοπών στην Ξάνθη

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, τρεις κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, από Ιερούς Ναούς και επιχείρηση, καθώς επίσης μια κλοπή οχήματος, που διαπράχθηκαν, το τελευταίο δίμηνο, στην Ξάνθη.
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 21 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Σύλληψη δυο διακινητών, σε Ροδόπη και Έβρο


Συνελήφθησαν χθες (22-10-2015), το πρωί, στον Έβρο και τη Ροδόπη, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, ένας 23χρονος υπήκοος Μολδαβίας και ένας 25χρονος υπήκοος Συρίας, διότι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά εξήντα ένα (61) μη νόμιμους μετανάστες. Τριάντα δύο (32) από τους διακινούμενούς ήταν υπήκοοι Συρίας και είκοσι εννέα (29) υπήκοοι Ιράκ.

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας

Ο Δήμος Ξάνθης, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Ξάνθης «ΣΤΗΡΙ-ΖΩ», ανακοινώνει ότι εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για την ένταξη των ωφελουμένων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Σύλληψη υπηκόου Αλβανίας για πλαστογραφία στην Καβάλα

Συνελήφθη χθες (22-10-2015) το μεσημέρι, στη Νέα Καρβάλη Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Καβάλας, 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία πιστοποιητικών. 

«Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι»...«ξαναπαίζει» την Κυριακή 25 Οκτωβρίου

Μετά την επιτυχία της πρώτης παράστασης «Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι» στην Ξάνθη, το έργο επαναλαμβάνεται στην Καπναποθήκη «Π»του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στην οδό Καπνεργατών 9. την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 στις 11 π.μ.
Πρόκειται για μια παράστασητου Θιάσου Σκιών του Δομτζίδη Απόστολου από την Ξάνθη «Τα παραμύθια του Καραγκιόζη»

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ξάνθης, για την ερχόμενη εβδομάδα


Ακόμη και στο πιο απόμερο σημείο της περιοχής και πάντα κοντά στον πολίτη,  βρίσκεται καθημερινά η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, η οποία ανακοινώνει για την ερχόμενη εβδομάδα, το πρόγραμμα των δρομολογίων.

Δημοτικό Συμβούλιο Τοπείρου, την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου

Με έξι θέματα ημερήσιας διάταξης, συνεδριάζει την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Τοπείρου στις 14:00 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Εύλαλο (Δημαρχείο).
Πιο αναλυτικά τα θέματα που θα συζητήσει το Σώμα είναι τα εξής:

Η ΕΠΣ Ξάνθης συμμετέχει στο UEFA Regions’ Cup 2016-2017

Η ΕΠΣ Ξάνθης είναι μια από τις εννιά Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Ελλάδας που αποφάσισε να λάβει μέρος στο UEFA Regeions’ Cup 2016-2017.