Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Επίσκεψη Περιφερειάρχη, στα έργα οδοποιίας στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Γιώργος Παυλίδης θα επισκεφθεί σήμερα Παρασκευή 30 Οκτωβρίου και ώρα 12:15 τα έργα: «Βελτίωση της υπ’ αριθμ. 2 Επαρχιακής Οδού (Γέφυρα Πολυσίτου)» και «Βελτίωση προσβασιμότητας και ασφάλειας προς τον οικισμό Πηγαδίων (Άξονας Εθνική Οδός- Οικισμός Πηγαδίων)» στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, προκειμένου να διαπιστώσει την πορεία εκτέλεσης των εργασιών τους και τη δυνατότητα επίλυσης τυχόν προβλημάτων. 
Κατά την επίσκεψη θα συνοδεύεται από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ξάνθης κ. Κώστα Ζαγναφέρη και από κλιμάκιο μηχανικών, στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε Ξάνθης.

Ο Νοέμβριος στη...ΦΕΞ


Την αγάπη της στον πολιτισμό, τις τέχνες και τα γράμματα δείχνει και τον μήνα Νοέμβριο η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης, με πλούσιο σε εκδηλώσεις και παρουσιάσεις πρόγραμμα.
Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της ΦΕΞ για τον μήνα που έρχεται, έχει ως εξής:

Απο 22 έως 25 Ιουνίου, το συνέδριο «SafeEvros 2016»

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και η Περιφέρεια Α.Μ.Θ. θα έχουν από κοινού την ευθύνη της διοργάνωσης του 3ου κατά σειρά Συνεδρίου Πολιτικής Προστασίας «SafeEvros 2016» που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη από τις 22 έως τις 25 Ιουνίου 2016.