Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Τα αστυνομικά νέα της Περιφέρειας

Πλούσιο εξιχνιάσεις υποθέσεων αλλά και συλλήψεις είναι το Αστυνομικό...δελτίο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αυτές τις ημέρες.

Κοινή σύσκεψη Επιμελητηρίων της Περιφέρειας την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου

Οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων ΑΜΘ λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης, συναποφάσισαν να συγκαλέσουν σύσκεψη όλων των παραγωγικών φορέων της Περιφέρειας την Τετάρτη 04 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 19:00.
Για το λόγο αυτό ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ η σύσκεψη των παραγωγικών φορέων της Π.Ε. Ξάνθης που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 02 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 19:00
και θα πραγματοποιηθεί στην κοινή σύσκεψη όλων των παραγωγικών φορέων Αν. Μακεδονίας & Θράκης.

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ξάνθης, την ερχόμενη εβδομάδα


Ακάθεκτη, συνεχίζει το τεράστιο έργο που προσφέρει ακόμη και τον πολίτη που μένει στην πιο απομακρυσμένη περιοχή, η Κινητή Αστυνομική Μονάδα Ξάνθης, παρουσιάζοντας για άλλη μια φορά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των δρομολογίων της.

Στο παν-αναπηρικό συλλαλητήριο της 4ης Νοεμβρίου, συμμετέχει η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Θράκης

Η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Θράκης συμμετέχει στο Πανελλαδικό Παν-αναπηρικό συλλαλητήριο των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους ενάντια στην κρίση και στις επιπτώσεις της σύμφωνα με τη διακήρυξη της Ε.Σ.Α.μεΑ. για την 4η Νοεμβρίου 2015.

Εξιχνίαση επτά διαρρήξεων στην Κομοτηνή

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, επτά (7) διαρρήξεις καταστημάτων και οχημάτων, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν, τον τελευταίο μήνα, στην πόλη της Κομοτηνής.