Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Προσλήψεις στα ΕΛΤΑ Καβάλας, Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης. Έως τις 16/11 οι αιτήσεις.

Από σήμερα έως και τις 16/11/2015, έχουν την δυνατότητα να καταθέσουν τις αιτήσεις τους οι ενδιαφερόμενοι για πρόσληψη στα Ελληνικά Ταχυδρομεία και πιο συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Διεύθυνση Ταχυδρομικών Λειτουργιών Μακεδονίας-Θράκης, αφού όπως ανακοινώθηκε, τα ΕΛΤΑ θα προχωρήσουν στην πρόσληψη δεκατεσσάρων ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους απασχόλησης,  εξάμηνης διάρκειας για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες των Ελληνικών Ταχυδρομείων Α.Ε. που εδρεύουν στους Νομούς Καβάλας, Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης.

ΔΕΗ:«Κομμένο» το...ρεύμα σε όσους δεν πληρώνουν. Μόνη «ελπίδα» το...κοινωνικό τιμολόγιο

Αποφασισμένη να... «κόβει» την παροχή ρεύματος, σε όσα νοικοκυριά έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές, αλλά δεν είναι ενταγμένοι στο κοινωνικό τιμολόγιο είναι η ΔΕΗ.

Με ένα μεγάλο περίπτερο συμμετέχει το ΕΒΕ Ξάνθης, στην έκθεση «Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 2015»


Με ένα μεγάλο περίπτερο, στο οποίο θα φιλοξενηθούν αρκετές εταιρείες συμμετέχει το Επιμελητήριο της Ξάνθης στην έκθεση «Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 2015» όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης Στέλιος Μωραίτης, ο οποίος μάλιστα σημειώνει ότι «εκτός από της εταιρείες που θα φιλοξενήσουμε ως Επιμελητήριο εμείς στην έκθεση, θα υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοι με τα δικά τους περίπτερα.»

Επιτυχής η κοινή σύσκεψη Επιμελητηρίων και Παραγωγικών Φορέων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης


Παραγωγική φαίνεται πως ήταν η χθεσινή σύσκεψη των Επιμελητηρίων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στην οποία παραβρέθηκαν όλοι οι παραγωγικοί φορείς της περιοχής, εκτός από την Ο.Ε.Β.Ε Ξάνθης και η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΕΒΕ Ξάνθης.

Ιερές Ακολουθίες για τον εορτασμό του παρεκκλησίου του Αγίου Νεκταρίου, στην Ιερά Μονή Αγίας Ειρήνης

Η Ιερά Μονή Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης και η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης, καλούν όλους τους ευσεβείς πιστούς να παραβρεθούν στο παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου, που εορτάζεται στις 9 Νοεμβρίου.
Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μονή, έχει ως εξής:


Μεγάλη η συμμετοχή στο παν-αναπηρικό συλλαλητήριο


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές το πρωί το παν-αναπηρικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, αφού χιλιάδες Άτομα με Αναπηρία συγκεντρώθηκαν, ένωσαν τις φωνές τους και διεκδίκησαν τα δικαιώματά τους.

Σύλληψη δυο διακινητών μεταναστών στην Ορεστιάδα

Συνελήφθησαν στις 3-11-2015 το βράδυ, σε παρέβρια περιοχή της Ορεστιάδας, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, δύο αλλοδαποί διακινητές, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 44 και 31 ετών, οι οποίοι διευκόλυναν την είσοδο στη χώρα μας, σε είκοσι δύο (22) αλλοδαπούς, είκοσι ένα (21) υπηκόους Συρίας και ένας (1) υπήκοο Ιράκ.