Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ξάνθης, την ερχόμενη εβδομάδα

Ακάθεκτη και προσηλωμένη στο ιδιαίτερα σημαντικό έργο που προσφέρει, η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Ξάνθης, πραγματοποιεί για άλλη μια εβδομάδα τα δρομολόγιά της, φτάνοντας ακόμη και στο πιο απόμερο σημείο, προκειμένου να παρέχει πολύτιμες πληροφορίες στους πολίτες της Ξάνθης.

Η κεντρική ομιλία του υποψηφίου Προέδρου της ΝΔ Απόστολου Τζιτζικώστα, στην Ξάνθη


Στην κατάμεστη από στελέχη και ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, αίθουσα του Elisso, πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ, η κεντρική ομιλία του υποψηφίου Προέδρου του κόμματος Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος αναφερόμενος στην κυβέρνηση επεσήμανε ότι «όσο αυτή βάζει τρικλοποδιές στον τουρισμό, τις εξαγωγές τις εμπορικές συναλλαγές, τον πρωτογενή τομέα, νέο παραγωγικό μοντέλο δεν θα χτίζεται και πάντα η Ξάνθη, το προπύργιο της πατρίδας μας, θα βρίσκεται στη σκιά του κεντρικού κράτους, όσο θα καθηλώνεται από τον υδροκεφαλισμό της κεντρικής διοίκησης.»



ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
«Ο τόπος αυτός και η χώρα δεν θα προχωράνε μπροστά. Η δική μου λογική βρίσκεται στο αντίθετο άκρο της λογικής ΣΥΡΙΖΑ» συνέχισε ο ίδιο, υπογραμμίζοντας ότι «το πιστεύω βαθιά, ότι κάθε νομός και κάθε περιφέρεια πρέπει να έχουν ευκαιρίες. Αυτή την λογική θέλω να ακολουθήσουμε και εδώ, στην Ξάνθη και την Βόρεια Ελλάδα.»

Νίκες για τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης

Με νίκες συνέχισαν οι Μικτές ομάδες Νέων και Παίδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης καθώς επικράτησαν εκτός έδρας της ΕΠΣ Θράκης και βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά από 2 αγώνες.

Συμμετοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο συνέδριο «Φυσικό αέριο και ανάπτυξη»

Στο διήμερο Αναπτυξιακό Συνέδριο με θέμα «Φυσικό Αέριο και Ανάπτυξη», που πραγματοποιήθηκε 4 και 5 Νοεμβρίου 2015 στην Αθήνα, κλήθηκε ως ομιλητής ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ.Γιώργος Παυλίδης.