Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Νέες αλλαγές στις 100 δόσεις. Τέλος η περίοδος χάριτος.

Με νέες αλλαγές θα έρθουν αντιμέτωποι χιλιάδες φορολογούμενοι που έχουν ενταχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων για τις οφειλές τους στην εφορία.
Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να είναι απολύτως συνεπείς στην προθεσμία εξόφλησης της δόσης, ενώ θα συνυπολογίζονται εισόδημα, αξία ακίνητης περιουσίας και ύψος καταθέσεων. 

Κλειστή αύριο απο τις 11 π.μ η Εφορία, λόγω Γενικής Συνέλευση των εργαζομένων



Ο Σύλλογος εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ Ξάνθης, πληροφορεί το κοινό ότι αύριο Πέμπτη 19/11/2015, στις 11 το πρωί θα διακοπεί η συναλλαγή στη Δ.Ο.Υ. Ξάνθης και στην Κτηματική Υπηρεσία Ξάνθης λόγω της διεξαγωγής της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Ν. Ξάνθης.

Απο 23 Νοεμβρίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «ενίσχυση της ρευστότητας και της απασχόλησης»

Στην ηλεκτρονική σελίδα του ΟΑΕΔ θα αναρτηθεί τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου το νέο πρόγραμμα «Ενίσχυση της ρευστότητας και της απασχόλησης» με αριθμό ωφελούμενων 12.700 ατόμων και επιχειρήσεων.

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην Πανελλήνια Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 2015»

Το παρόν του θα δώσει φέτος για πρώτη φορά, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην 23η Πανελλήνια Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2015» που θα πραγματοποιηθεί στις κτηριακές εγκαταστάσεις της ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής από 20 έως και 22 Νοεμβρίου 2015.

ΕΠΣ Ξάνθης: Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου


Στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου, απο την οποία προέκυψαν οι αγώνες Ορφέας Puma Ξάνθης – Ασπίδα Ξάνθης και Π. Μελάς Κουτσού – Αστέρας Μαγικού οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 02.12.2015 ενώ οι συναντήσεις Ορφέας Ν. Αμισσού – Ελπίδες Ξάνθης και Αναγέννηση Θαλασσιάς – Άρης Αβάτου θα διεξαχθούν στις 09.12.2015. 

Με το...σταγονόμετρο η αγορά πετρελαίου θέρμανσης στην Ξάνθη


Υποτονική είναι ακόμη η κίνηση στην αγορά πετρελαίου θέρμανσης στην Ξάνθη, μιας και οι περισσότεροι από ότι φαίνεται, θέλουν να σιγουρευτούν πρώτα από όλα ότι θα λάβουν το επίδομα θέρμανσης.
Επίδομα για το οποίο δεν έχει ανοίξει τουλάχιστον μέχρι στιγμής, ούτε η εφαρμογή μέσα απ' όπου θα γίνει και η απαραίτητη αίτηση των δικαιούχων.

Πρωτοποριακό έργο...τηλεφροντίδας δημοτών, στο Δήμο Τοπείρου


Ο Δήμος Τοπείρου ολοκλήρωσε με επιτυχία την υλοποίηση του έργου «ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ», το οποίο αποτελεί ένα πρωτοποριακό έργο τηλεφροντίδας για τους Δημότες.
Το έργο αποτελεί την ναυαρχίδα στην προσπάθεια του Δήμου, για την ανάπτυξη συστημάτων που θα συμβάλουν σημαντικά στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας και φροντίδας, στην αναβάθμιση της λειτουργίας του Βοήθεια στο Σπίτι, την κατάρτιση και εκπαίδευση των Πολιτών στα συγκεκριμένα θέματα, στην εξοικονόμηση πόρων με χρήση νέων τεχνολογιών και στην είσοδο σε μια νέα εποχή.

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την...«Γειτονιά του Αη Βασίλη»


Στο πνεύμα των Χριστουγέννων ξεκίνησε να μπαίνει για άλλη μια χρονιά η πόλη της Ξάνθης και έτσι το Λύκειο Ελληνίδων, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, εργάζονται πυρετωδώς, προκειμένου να είναι έτοιμη και σε λειτουργία στις 5/12 η «Γειτονιά του Αη Βασίλη.»

Απο τις 3 έως τις 5/1/2016 το 6ο Πρωτοχρονιάτικο τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου στην Ξάνθη

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την προκήρυξη του 6ου Πρωτοχρονιάτικου τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 3/1 έως και τις 5/1/2016 στο αθλητικό κέντρο της στα Πηγάδια Ξάνθης.

ΠΑΕ Skoda Ξάνθη: «Απαραίτητη η έκδοση Κάρτας Φιλάθλου»

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ενημερώνει τους φιλάθλους της, κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, αναφορικά με την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ, ότι: 
• Από την 01/01/2016, βάσει της ισχύουσας Νομοθεσίας ΔΕΝ θα είναι δυνατή, σε καμία περίπτωση, η είσοδος στο γήπεδο, χωρίς την επίδειξη της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ.

Είκοσι και πλέον απολύσεις αναμένονται στην Γαλακτοβιομηχανία «Ροδόπη Α.Ε»


Αναβρασμός και σκέψεις για το τι μέλλει γενέσθαι με τους υπόλοιπους, επικρατεί στους εργαζόμενους της γαλακτοβιομηχανίας «Ροδόπη Α.Ε», αφού όπως επισημαίνει μιλώντας στην ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ο πρόεδρος των εργαζομένων Νίκος Κιατίπης, «ήδη έχουν κοινοποιηθεί σε πέντε εργαζόμενους οι απολύσεις, εκ των οποίων μάλιστα οι δύο έχουν κιόλας πραγματοποιηθεί.»

Δωρεάν διανομή ακτινιδίων και πορτοκαλιών στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης

Η Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Ξάνθης «ΣΤΗΡΙΖΩ» δια του επικεφαλής εταίρου της Δ. Ξάνθης στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης πραγματοποιεί δωρεάν διανομή ακτινιδίων και πορτοκαλιών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής ευθύνης του.

Τρία χρόνια κοινωνικής προσφοράς, έκλεισε το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο Ξάνθης

Το Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου έκλεισε ήδη 3 χρόνια κοινωνικής προσφοράς στο Νομό Ξάνθης.
Με την ευκαιρία αυτή , την Τετάρτη 11/11/2015 στις 18.00 μμ διοργανώθηκε στον χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου , εορταστική εκδήλωση με την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος και των εθελοντών Ιατρών, Φαρμακοποιών, Κοινωνικών λειτουργών και Νοσηλευτών του Ιατρείου.