Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΣ Ξάνθης: Έως τις 30/11/2015 οι πρώτες εγγραφές ποδοσφαιριστών

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης υπενθυμίζει στα Σωματεία δύναμής της ότι η περίοδος Πρώτων Εγγραφών ολοκληρώνεται στις 30 Νοεμβρίου 2015 και θα συνεχιστεί από 01 έως 31 Μαρτίου 2016.

Τα Αστυνομικά νέα της Περιφέρειας

Πλούσιο είναι για άλλη μια φορά το αστυνομικό δελτίο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Συνεχίζει την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο η Skoda Ξάνθη


Το απόγευμα της Τετάρτης ορίστηκαν οι διαιτητές της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. 
Την Κυριακάτικη αναμέτρηση του SKODA ΞΑΝΘΗ Arena θα διευθύνει ο Σταύρος Τριτσώνης (ΕΠΣ Αθηνών) με βοηθούς τους κ.κ. Αντώνη Καρατζίκα (ΕΠΣ Αθηνών) – Ιορδάνη Απτόσογλου (ΕΠΣ Αθηνών) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Ανανίας Φωτιάδης της ΕΠΣ Σερρών.
Αναφορικά με τα νέα της σημερινής προπόνησης, η ξανθιώτικη ομάδα γυμνάστηκε και σήμερα το πρωί στο αθλητικό της κέντρο. 

Η ομιλία του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στην Ξάνθη


Με αρκετό κόσμο και παρουσία κάποιων πρωτοκλασάτων στελεχών του κόμματος, όπως οι πρώην Βουλευτές Ξάνθης και Ροδόπης, Αλέξανδρος Κοντός και Ευρυπίδης Στυλιανίδης αντίστοιχα, πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ στην Ξάνθη, η ομιλία του υποψηφίου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελου Μεϊμαράκη σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Οι Ξανθιώτες RoboSpecialists που έκαναν περήφανους όλους τους Έλληνες

Και εκεί που πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι όσο περνά ο καιρός, τόσο τα πράγματα «σκοτεινιάζουν» και δεν υπάρχει κανένα «φως» στον ορίζοντα, το «φως» αυτό έρχεται και μάλιστα από μαθητές Λυκείου που έκαναν για πρώτη φορά περήφανη όλη την Ελλάδα, αλλά δυο φορές περήφανη την Ξάνθη αφού κατάφεραν να βγουν πρώτοι σε πανελλαδικό και δεύτεροι σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ξεκινά η λειτουργία της Μονάδας Ανοιχτής Φροντίδας Ηλικιωμένων

Γνωστοποιεῖται ὅτι ἐπίκειται ἡ ἔναρξη τῆς λειτουργίας τῆς Μονάδας Ἀνοιχτῆς Φροντίδας Ἡλικιωμένων πού εὑρίσκεται στήν διασταύρωση πρός Σιρόκο.

Το μήνυμα της Κυριακής: «Ο Άφρων»

Με αυτόν τον χαρακτηρισμό προσφωνεί τον πλεονέκτη πλούσιο ο Χριστός στη σημερινή ευαγγελική περικοπή. «Άφρων», του λέει, δηλαδή, ασύνετε, παράφρον, «αυτή τη νύχτα τελειώνει η ζωή σου, Τι θα τα κάνεις όλα αυτά, που με νοσηρή ιδιοτέλεια θησαύρισες; Σε ποιόν θα τα αφήσεις;
Ο χαρακτηρισμός αυτός, που χρησιμοποιεί ο Κύριος για τον άπληστο πλούσιο, μας αποκαλύπτει ότι η πλεονεξία είναι αληθινή αρρώστια που δεν αφήνει τον άνθρωπο να ηρεμήσει και να χαρεί. «Και διελογίζετο εν εαυτώ». 

24ωρη απεργία στις 2 Δεκεμβρίου για τους εργαζόμενους στα Νοσοκομεία

Διήμερα δράσεων 26-27 Νοεμβρίου σε όλες τις Μονάδες Υγείας και Πρόνοιας για την ανάδειξη των προβλημάτων στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας, με κορύφωση 24ωρη απεργία στις 2 Δεκεμβρίου προγραμματίζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), ζητώντας την επίλυση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων και κάνοντας λόγο για «διάλυση των Νοσοκομείων από την υποχρηματόδοτηση και την υποστελέχωση».

Πάνε και…έρχονται οι διακομιδές των ασθενών σε Νοσοκομεία όμορων νομών


Αρκετά φαίνεται να είναι τα περιστατικά, άλλα βαριά, άλλα πιο ελαφριά, που έχει να αντιμετωπίσει το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, παρά το γεγονός ότι το Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό σε πολλές περιπτώσεις δεν επαρκεί για να καλύψει τις μεγάλες ανάγκες.

Θανατηφόρο τροχαίο σήμερα το πρωί στη Δράμα

Σήμερα (19-11-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 1ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Προσοτσάνης – Καλής Βρύσης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονος ημεδαπός και επέβαινε 16χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε χωμάτινο ανάχωμα. 

Έκτακτο: Την παραίτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Μείον ακόμη ένα Βουλευτή θα μετρήσει η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αφού πριν από λίγο παραιτήθηκε, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης απο το βουλευτικό αξίωμα.
Παραίτηση την οποία φαίνεται να ζήτησε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιας και υπήρξαν διαρροές στον Τύπο ότι ο πρώτος προτίθεται να μην παραστεί στη σημερινή ψηφοφορία.

Χορήγηση δικαιωμάτων φύτευσης σε 135 στρέμματα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Η Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ενημερώνει ότι με την 4933/118252/30-10-2015(ΑΔΑ:7Λ8Σ4653ΠΓ-ΜΟ5) Υπουργική Απόφαση κατανέμονται κατά Περιφερειακή Ενότητα εκτάσεις για τις οποίες δύνανται να χορηγηθούν δικαιώματα φύτευσης από το Εθνικό Αποθεματικό, από τις κατά τόπου Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.

Σήμερα η ψήφιση των 48 νέων προαπαιτούμενων. αναβρασμός στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία


Αναβρασμός και αμηχανία επικρατεί στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία, η οποία καλείται να σηκώσει το βάρος και να ψηφίσει για μία ακόμη φορά επώδυνα μέτρα και παράλληλα προβληματισμός στο κυβερνητικό επιτελείο εάν θα βγει από την δοκιμασία αλώβητη ή καταγράψει διαρροές.