Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών της μικτής ομάδας νέων-παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης


Οι μικτές ομάδες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης αγωνίζονται την προσεχή Τετάρτη στην Αλεξανδρούπολη με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Έβρου και έτσι λίγα 24ωρα πριν από τους συγκεκριμένους αγώνες, ποδοσφαιριστές των ομάδων της Ξάνθης βρέθηκαν στα γραφεία της ΕΠΣ και μίλησαν για τα συγκεκριμένα παιχνίδια, την μέχρι τώρα πορεία τους αλλά και για το ποδοσφαιρικό τους μέλλον.

Βροχές και καταιγίδες πλήττουν όλη τη χώρα. Ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν την Παρασκευή, αρχικά στη δυτική Ελλάδα και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα. Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και της δυτικής Στερεάς. 
Οι νότιοι άνεμοι θα έχουν ένταση 7 με 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά.

Εξιχνιάστηκαν απάτες σε βάρος ηλικιωμένων στην Θράκη. Χρήσιμες συμβουλές απο την Αστυνομία

Εξιχνιάσθηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, πέντε απάτες και δώδεκα απόπειρες απάτης σε βάρος ηλικιωμένων κυρίως ατόμων, που διαπράχθηκαν τον τελευταίο μήνα, στην Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη.

Χειροπέδες σε δύο για...«φρουτάκια» στην Ξάνθη

Συνελήφθησαν χθες 26-11-2015 το απόγευμα, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, δύο ημεδαποί, ηλικίας 46 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

ΕΠΣ Ξάνθης: Οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου


Από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ανακοινώνονται οι διαιτητές των αγώνων της Α’ – Β’ – Γ’ κατηγορίας αλλά και του παιδικού πρωταθλήματος, οι οποίοι θα...σφυρίξουν κατά το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Νοεμβρίου 2015.

Εορταστικός εκκλησιασμός στον Ι.Ν. Αγίου Στυλιανού στο χωριό Ωραίο

Γράφει : Ο Υποστράτηγος ε.α.Γεώργιος Γεωργιάδης
Πρόεδρος Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης


Τελέστηκε την 26 Νοεμβρίου, ανήμερα της εορτής του Αγ. Στυλιανού, με κάθε επισημότητα και το προβλεπόμενο τελετουργικό, Πανηγυρικός εκκλησιασμός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, στο Πομακοχώρι Ωραίο.

Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο Π. Κατράμιο. Ορίστηκε τριμελής επιτροπή καταγραφής, για αποζημίωση των πληγέντων


Ζημιές σε σπίτια, μαντρότοιχους, δέντρα ακόμη και κολώνες της ΔΕΗ άφησε πίσω του την Τετάρτη το βράδυ, ο ανεμοστρόβιλος που «χτύπησε» το Παλιό Κατράμιο του Δήμου Αβδήρων, σαρώνοντας κυριολεκτικά τα πάντα. 

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ξάνθης, για την ερχόμενη εβδομάδα


Ακόμη και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, η Κινητή Αστυνομική Μονάδα Ξάνθης, δεν σταματά ούτε μια μέρα να βρίσκεται στο πλευρό του κάθε πολίτη, που ζει ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο χωριό της περιοχής.
Έτσι για άλλη μια φορά, δίνονται στην δημοσιότητα τα δρομολόγια που θα πραγματοποιήσει η Κ.Α.Μ Ξάνθης την ερχόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα απο τις 30/11 έως και τις 5/12/2015.

Εκτός λειτουργίας το taxisnet το Σαββατοκύριακο

Εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 28-29 Νοεμβρίου στις κεντρικές υπολογιστικές υποδομές της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, συνεπώς το Taxisnet θα μείνει εκτός λειτουργίας.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια των εργασιών αυτών, «δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα portals του Υπουργείου Οικονομικών www.gsis.gr και www.minfin.gr και κατά συνέπεια, δεν θα είναι διαθέσιμες και οι εφαρμογές του Υπουργείου.»

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα στις 3 Δεκεμβρίου


Την κήρυξη γενικής απεργίας την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου αποφάσισαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ εν όψει της ψήφισης του προϋπολογισμού και αντιδρώντας στις αλλαγές στο Ασφαλιστικό, ενώ κινητοποιήσεις την ίδια ημέρα έχουν προγραμματιστεί και από το ΠΑΜΕ.

Δημοπρατούνται 78 μπανγκαλόους, στο Φανάρι Κομοτηνής

Με απόφαση της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου έχει παραχωρηθεί στον πρώην Δήμο Αιγείρου και κατ’ επέκταση στο Δήμο Κομοτηνής, η χρήση δημοσίου ακινήτου Κτηματικής Υπηρεσίας Ροδόπης, το οποίο βρίσκεται στην «Τουριστική Ακτή Φαναρίου» και είναι αγροτεμάχιο έκτασης 50.635,00 τ.μ., εντός του οποίου υπάρχουν 78 διαμερίσματα (μπανγκαλόους), με σκοπό την τουριστική εκμετάλλευση αυτών. 

Τα νέα της ΕΠΣ Ξάνθης


Συνεδρίασε το μεσημέρι της Πέμπτης, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων και αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών των αγώνων του περασμένου Σαββατοκύριακου, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις και επέβαλε τις εξής ποινές: