Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση διακίνησης μεταναστών στην Ορεστιάδα. Χειροπέδες σε πέντε

Εξαρθρώθηκε ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας εγκληματική οργάνωση η οποία προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους αλλοδαπούς.
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία έξι (6) μελών της οργάνωσης, τεσσάρων (4) ημεδαπών, ηλικίας 50, 36, 34 και 32 ετών και δύο (2) αλλοδαπών, υπηκόων Πακιστάν, ηλικίας 28 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση - συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και μεταφορά μη νομίμων αλλοδαπών.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθη, χθες 27-11-2015 το πρωί, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Χειροπέδες σε ημεδαπό, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην Ξάνθη


Συνελήφθη την 27-11-2015 το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 38χρονος ημεδαπός, διότι προέβαινε σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΔΔΗΕ, έχοντας παραβιάσει τον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος του καταστήματός του, που βρίσκεται στην πόλη της Ξάνθης.

Πέμπτη απόλυση για τους εργαζόμενους στη ΡΟΔΟΠΗ, την ημέρα της τριμερούς συνάντησης στο Υπ.Εργασίας

Προκαλεί όπως φαίνεται η εργοδοσία της Γαλακτοβιομηχανίας ΡΟΔΟΠΗ Α.Ε, αφού ακόμη και εχθές, μέρα κατα την οποία πραγματοποιήθηκε η τριμερής συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας, έδειξε στο πέμπτο εργαζόμενό της την πόρτα της ...εξόδου.

Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για την κοινωφελή εργασία


Αναρτήθηκε χθες ύστερα από σχετική Απόφαση της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, στην ενότητα Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες / Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2015, ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειόμενων Ανέργων, στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 19.101 θέσεις πλήρους απασχόλησης.»