Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Εξιχνίαση κλοπής κάρτας ανάληψης χρημάτων στην Αλεξανδρούπολη. Χρήσιμες συμβουλές απο την Αστυνομία

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, κλοπή από θάλαμο του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, που διαπράχθηκε, την 22-7-2015 το απόγευμα. 
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 52χρονης ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, η δράστιδα, το απόγευμα της 22-7-2015, εκμεταλλευόμενη την ολιγόλεπτη απουσία 60χρονης ημεδαπής από θάλαμο του νοσοκομείου, αφαίρεσε το πορτοφόλι της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και μία κάρτα ανάληψης χρημάτων.

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ξάνθης, για την ερχόμενη εβδομάδα


Ακάθεκτη συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στον κάθε πολίτη που ζει ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο μέρος της περιοχής η Κινητή Αστυνομική Μονάδα Ξάνθης, η οποία γνωστοποιεί για άλλη μια εβδομάδα τα δρομολόγια που θα πραγματοποιήσει απο τις 7/12 έως τις 12/12/2015.

Ανοίγουν τα διόδια στις 14 Δεκεμβρίου, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Περιφέρειας


Τους…δρόμους της περιοχής και πιο συγκεκριμένα τα διόδια σε Μουσθένη και Ίασμο θα ανοίξουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στις 14 Δεκεμβρίου.
Αυτή είναι η απόφαση που ελήφθη στην συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη στην Ξάνθη.

Μειώθηκε ο αριθμός των μεταναστών, στο Κέντρο Κράτησης της Ξάνθης


Με μικρό αριθμό μεταναστών συνεχίζει να λειτουργεί το Κέντρο Κράτησης της Ξάνθης.
Αριθμός ο οποίος μάλιστα παραμένει και «παγωμένος» αφού το κέντρο δεν έχει υποδεχθεί όλο αυτό το διάστημα άλλους μετανάστες.
Παρόλα αυτά, τα αιτήματα των Αστυνομικών της Ξάνθης, συνεχίζουν να είναι δύο και να αφορούν αφενός στην μετακίνηση του Κέντρου Κράτησης σε άλλο σημείο και αφετέρου στην επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων Ξάνθης.

Στις 20 Δεκεμβρίου οι εκλογές της ΝΔ. Έτοιμη η ΝΟΔΕ Ξάνθης



Στις 20 Δεκεμβρίου «κλείδωσε» η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας σύμφωνα με την απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής Εκλογων του κόμματος που συνεδρίασε από τις 18:30 το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης μέχρι περίπου τις 21.00 το βράδυ.

Την Δευτέρα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αβδήρων


Την Δευτέρα  7 Δεκεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί η δημόσια τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Αβδήρων (έδρα Γενισέα) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Δωρεάν διανομή ρυζιού, στους δικαιούχους του Δήμου Αβδήρων


Ο Δήμος Αβδήρων θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή ποσότητας 21. 828 κιλών ρυζιού τύπου parboiled στους δημότες του, που ήταν δικαιούχοι βάσει των αιτήσεων που είχαν υποβάλει το 2013, στα πλαίσια του Εθνικού Προγράμματος Δωρεάν διανομής Ρυζιού Parboiled σε απόρους της Χώρας.
Η διανομή θα πραγματοποιήσει το χρονικό διάστημα από 8 έως και 14 Δεκεμβρίου 2015 και ώρες 08:00 έως 14:00 στον χώρο του Μουσείου Λαογραφικών Ενδυμασιών των Βαλκανικών Χωρών στην Γενισέα, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα διανομής για τους δικαιούχους κάθε οικισμού του Δήμου:

Σύλληψεις για ναρκωτικά στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθησαν στις 2-12-2015 και στις 3-12-2015, σε χωριό του Έβρου και την πόλη της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) ημεδαποί, ένας 31χρονος και μία 31χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση.

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ξάνθης

Συνεδρίασε το μεσημέρι της Πέμπτης, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων και αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών των αγώνων του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις και επέβαλε τις εξής ποινές:

Άρθρο: «Βομβαρδισμοί πολιτικής ορθότητας»

Γράφει ο Ναπολέων Λιναρδάτος

Μόνο ως θεσμοθετημένη παραφροσύνη μπορεί να εκληφθεί αυτό που συμβαίνει αυτό τον καιρό με τα σύνορα της Ευρώπης. Μόνο μια πολιτική τάξη που έχει χάσει την επαφή της με την ιστορία και τις αγωνίες των πολιτών θα μπορούσε να επιδοτεί και να επιδοκιμάζει την μαζική εισβολή στα σύνορα της.