Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Έκλεψε τσάντα 21χρονης και συνελήφθη. Χειροπέδες σε 17χρονο στην Ξάνθη

Εξιχνιάστηκε, άμεσα, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, αρπαγή τσάντας 21χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε, χθες 4-12-2015 το μεσημέρι, σε Επαρχιακή Οδό της Ξάνθης.
Συνελήφθη το ίδιο μεσημέρι, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 17χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.

Σύλληψη τεσσάρων για παράνομη εισαγωγή καπνού και ποτών στα σύνορα της Νυμφαίας

Συνελήφθησαν χθες (4-12-2015), στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 4 άτομα, τα οποία επιχείρησαν να εισάγουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, ποσότητα καπνού, οινοπνευματώδη ποτά και ζωικά φάρμακα.


Παρατείνονται για ένα έτος οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου στην καθαριότητα

Παρατείνονται για ένα έτος οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου εργαζομένων στην καθαριότητα.
Με τροπολογία η οποία εντάχθηκε στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης δίνεται «ανάσα» για να συνεχίσουν τη δουλειά τους -σύμφωνα με εκτιμήσεις- περισσότεροι από 4.000 εργαζόμενοι στην καθαριότητα κτιρίων δημοσίων υπηρεσιών, ανεξάρτητων αρχών, ΝΠΔΔ (νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου), ΝΠΙΔ (Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου) και ΟΤΑ (δήμοι και περιφέρειες) και στην αποκομιδή απορριμμάτων των δήμων.

Ανευρέθη πτώμα 18χρονου μετανάστη στην Νέα Βύσσα του Έβρου

Ανευρέθη, χθες 4-12-2015 το μεσημέρι, σε παρέβρια περιοχή της Νέας Βύσσας Έβρου, εντός τάφρου, ένα πτώμα 18χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Συρίας, σε κατάσταση τυμπανισμού.
Η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης, ενώ από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.
Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.

8η απόλυση στη ΡΟΔΟΠΗ. Δυναμικότερες οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων

Ο χορός των απολύσεων στην Βιομηχανία Γάλακτος ΡΟΔΟΠΗ καλά κρατεί αφού την Παρασκευή το μεσημέρι η εργοδοσία προχώρησε σε απόλυση και 8ου εργαζομένου που εργαζόταν πάνω από έξι χρόνια στην επιχείρηση. 

Καταγραφή και αναγνώριση Οργανώσεων Παραγωγών στον γαλακτοκομικό τομέα

Η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ενημερώνει όλες τις Οργανώσεις Παραγωγών και των Ενώσεων τους καθώς και τις Διεπαγγελματικές Οργανώσεις στον τομέα του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων , ότι σύμφωνα με την υπ'αριθμ. 2133/101443/2013(ΦΕΚ 2226/Β'/10-09-2013)ΚΥΑ καλούνται να υποβάλλουν φάκελο αναγνώρισης στην Γενική Διεύθυνση Βιώσιμης Ζωικής Παραγωγής και Κτηνιατρικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προκειμένου να είναι σύννομοι ως προς τις συλλογικές διαπραγματεύσεις συμβολαίων για την διάθεση του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων τους. 

Θύμα αποπλάνησης, ανήλικη στη Βόρεια Ελλάδα

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος εξιχνιάστηκε υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου και παράβασης της νομοθεσίας για τις εξαρτησιογόνες ουσίες, κατ’ επανάληψη και εξακολούθηση σε βάρος 16χρονης ανήλικης και σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 53χρονου ημεδαπού.