Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Έως τις 15 Δεκεμβρίου, η αποχή των δικηγόρων της Ξάνθης


Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, σε έκτακτη συνεδρίασή του την 7η Δεκεμβρίου 2015, συντασσόμενο με την από 05-12-2015 ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, αποφάσισε την αποχή των μελών του απο τα καθήκοντά τους, απο την Τετάρτη 9 έως και την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015.

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης


Το Ίδρυµα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης σας προσκαλεί, την Παρασκευή 18 Δεκεµβρίου στις 18:30, στη Χριστουγεννιάτικη του Γιορτή.

Το Σάββατο η ενημερωτική συνάντηση για τους αγρότες της Ξάνθης, από την Περιφέρεια


Ενημερωτική συνάντηση εργασίας για την ανάγκη δημιουργίας συνεργασιών και δικτυώσεων μεταξύ των παραγωγών, ομοίων ή ομοειδών αγροτικών προϊόντων (γεωργικών, κτηνοτροφικών, αλιευτικών), οριζοντίως του αγροδιατροφικού τομέα και τη δημιουργία αλυσίδων αξίας, προς όφελος των παραγωγών, διοργανώνει το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 10:00π.μ., στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ξάνθης, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας, ενημερώνει τους καταναλωτές ενόψει των Εορτών

Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης,, έχοντας υπόψη την αυξημένη ζήτηση τροφίμων ζωικής προέλευσης κατά τις ημέρες των εορτών, θα ήθελε να ενημερώσει το καταναλωτικό κοινό για τα εξής:

Συνεχίζει την προετοιμασία της η Skoda Ξάνθη. Διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα με την Βέροια


Συνεχίζει την προετοιμασία της για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος η SKODA ΞΑΝΘΗ. Η ξανθιώτικη ομάδα θέλει το δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι της να είναι νικηφόρο την ερχόμενη Κυριακή και να επιστρέψει στις επιτυχίες με αντίπαλο τη Βέροια. 

Τριήμερο εκδηλώσεων, απο την Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης για την Παγκόσμια Ημέρα Βουνών


Η Ορειβατική Λέσχη Ξάνθης προκειμένου να τιμήσει και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Βουνών που έχει οριστεί η 11ηΔεκεμβρίου, πραγματοποιεί την εκδήλωση που πλέον έχει γίνει θεσμός στην πόλη μας της Ξάνθης, την « 3η Αστρορειβασία Μεγάλου Υψομέτρου».
Παράλληλα αποδεικνύει ότι είναι μια Λέσχη που βαδίζει απορροφώντας τους κραδασμούς της σημερινής πραγματικότητας και προσαρμόζεται με επιτυχία μέσα σε αυτήν.

Σε δημοπρασία το «νησάκι» στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης

Γνωστοποιείται εκ του Ηγουμενοσυμβουλίου της Ιεράς Μονής Παναγίας Αρχαγγελιωτίσσης Ξάνθης ότι κατόπιν της υπ’ αριθμ. 111/03-12-2015 Πράξεώς του, εκθέτει σε πλειοδοτικό διαγωνισμό δι’ ενσφραγίστων προσφορών την εκμίσθωση ακινήτων, κειμένων επί της οδού Πινδάρου 25-27 και 29 συνοικισμού Παλαιάς Ξάνθης, πρώην ψησταριά ‘’ΝΗΣΑΚΙ’’ καί πρώην ‘’ΥΔΡΟΜΥΛΟΣ , των κτηριακών συγκροτημάτων και των προαυλίων χώρων αυτών:

Γενική Συνέλευση και εκλογές για τη Φ.Ε.Ξ, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου


Το Δ.Σ. της Φιλοπρόοδης Ένωσης Ξάνθης καλεί τα μέλη του συλλόγου σε Γενική Συνέλευση και Εκλογές το Σάββατο 12-12-2015 και ώρα 16:30 μ.μ στο Σπίτι Πολιτισμού της Φ.Ε.Ξ.
Η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης, ο παλαιότερος, απο το 1952 και πολυπληθέστερος πολιτιστικός φορέας της περιοχής μας.

Με επιτυχία η ετήσια συγκέντρωση του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης

Γράφει ο Υποστράτηγος ε.α. Γεώργιος Γεωργιάδης
Πρόεδρος Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης

Πραγματοποιήθηκε, την 25η Νοε.2015, στη Λέσχη Αξιωματικών Ξάνθης, η ετήσια γενική συγκέντρωση του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, που είχε ως σκοπό την ενημέρωση των μελών του, όπως και όλων των Τοπικών Αρχών και Εκπαιδευτικών Φορέων, για τα πεπραγμένα του παρελθόντος έτους, που συνδυάστηκε και με την παρουσίαση ειδικού- επίκαιρου ιστορικού θέματος, όπως και του Προγραμματισμού των δραστηριοτήτων, για το 2016.

Μετά…κόπων και βασάνων η τοποθέτηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία


Μετά κόπων και βασάνων, έγινε εχθές το απόγευμα η τοποθέτηση του τεράστιου φυσικού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κεντρική πλατεία Ξάνθης.