Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Χειροπέδες σε πέντε για «φρουτάκια» στην Ροδόπη

Συνελήφθησαν χθες 19-12-2015 το απόγευμα, στον Άρατο Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, πέντε ημεδαποί, ηλικίας 32, 46, 49, 51 και 62 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Μαζική η προσέλευση στις εκλογές της ΝΔ στην Ξάνθη. Χωρίς προβλήματα η διαδικασία


Ομαλά, χωρίς προβλήματα και με μεγάλη προσέλευση των ψηφοφόρων, διεξάγεται η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, στο Νομό Ξάνθης.
Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ βρέθηκε στα δύο κεντρικά εκλογικά κέντρα της Ξάνθης, στο εργατικό κέντρο αλλά και στο Αμφιθέατρο και συνάντησε ουρές ψηφοφόρων που περίμεναν υπομονετικά μέχρι να φτάσει η σειρά τους.









Οι ψηφοφόροι, επιδεικνύουν την απαραίτητη, αστυνομική τους ταυτότητα, ενώ καταθέτουν και μια αίτηση επαναβεβαίωσης -εγγραφής μέλους, συμπληρωμένη με τα στοιχεία τους, καθώς και 3 ευρώ για την συμμετοχή τους.

Προς το παρόν όλα πηγαίνουν καλά, ενώ παρά το γεγονός ότι στο Νομό Ξάνθης δεν έγινε το δοκιμαστικό με το ειδικό λογισμικό που διαθέτουν τα ταμπλετ, οι χειριστές δεν αντιμετωπίζουν κανένα απολύτως πρόβλημα με το σύστημα.
Σημειώνεται ότι οι κάλπες θα κλείσουν στις 19.00 το απόγευμα, ενώ κατά πάσα πιθανότητα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τα μέχρι στιγμής δεδομένα θα υπάρξει και δεύτερος γύρος εκλογών στη Νέα Δημοκρατία, στις 10 Ιανουαρίου.








Αναφορικά τώρα με την προσέλευση σε πανελλαδικό επίπεδο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Συγγρού, από τις 07:00 έως τις 13:00 έχουν ήδη ψηφίσει περί τους 120.000 πολίτες, κάτι που στους επιτελείς της παράταξης εμπνέει αισιοδοξία για τον τελικό αριθμό ψηφοφόρων.
Στόχος είναι η συμμετοχή να φθάσει τις 250.000 - 300.000, λένε από τη Νέα Δημοκρατία και θεωρούν ότι αυτό δεν είναι ανέφικτο έως την ώρα που θα κλείσουν οι κάλπες.