Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Αύριο το μεσημέρι η κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης

Με τρία θέματα ημερήσιας διάταξης, θα διεξαχθεί αύριο το μεσημέρι στις 14.30, η κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης στο Δημαρχιακό Κατάστημα Ξάνθης και στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με την παρ.5 του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α΄ 87) για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Την Τρίτη 5 Ιανουαρίου το «τελευταίο αντίο» στην Μαρία Τζελέπη

Προς ενημέρωση και μόνο όλων εκείνων που ενδιαφέρθηκαν, απευθύνθηκαν στην εφημερίδα μας και επιθυμούν να παραβρεθούν στο «τελευταίο αντίο» της Ξανθιώτισσας τραγουδίστριας, που πήρε το δρόμο για την «Γειτονιά των Αγγέλων» ανήμερα των Χριστουγέννων, Μαρίας Τζελέπη, ενημερώνουμε οτι η νεκρώσιμη ακολουθία της θα τελεσθεί την Τρίτη 5 Ιανουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι στο Άβατο Ξάνθης, ενώ η σωρός της θα μεταφερθεί αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά αεροπορικώς από το Νοσοκομείο της Γερμανίας όπου νοσηλεύονταν στη Ξάνθη.
Η είδηση του θανάτου της Μαρίας, που νικήθηκε δυστυχώς, απο την άνιση μάχη που έδωσε με την ανίατη, σκόρπισε τη θλίψη τοπικά και πανελλαδικά, αλλά και σε όλο τον καλλιτεχνικό χώρο.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια για ακόμη μια φορά στους οικείους της. 


Παράπονα στον Δήμο Ξάνθης, από επαγγελματίες που «εκνευρίζονται» με τα….Χριστουγεννιάτικα τραγούδια


Αναρωτηθήκατε ποτέ για ποιο λόγο οι Χριστουγεννιάτικες μελωδίες φέτος στο κέντρο της Ξάνθης ακούγονται σε ένα και μόνο σημείο και όχι όπως κάθε χρόνο σε όλη την οδό της 28ης Οκτωβρίου, της κεντρικότερης δηλαδή αρτηρίας της πόλης μας;
Εμείς όχι απλά έχουμε αναρωτηθεί αλλά έχουμε βρει και την απάντηση, η οποία είναι…πρωτάκουστη.

Στην...ουρά οι Ξανθιώτες για να παραδώσουν πινακίδες. Κοσμοσυρροή στη ΔΟΥ Ξάνθης


«Προσκύνημα στα…Ιεροσόλυμα.» αυτή είναι η μόνο φράση που μπορεί να χαρακτηρίσει την κατάσταση που επικράτησε σήμερα το πρωί στην ΔΟΥ Ξάνθης και πιο συγκεκριμένα έξω από το γραφείο των αυτοκινήτων, αφού μόνο λίγοι δεν ήταν οι Ξανθιώτες που παρέδωσαν πινακίδες των οχημάτων τους, δηλώνοντας ακινησία ή και απόσυρση, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να…αποφύγουν και τα τέλη κυκλοφορίας για το 2016.

Εξιχνίαση έξι κλοπών πορτοφολιών στην Καβάλα. Χρήσιμες συμβουλές απο την Αστυνομία

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, έξι (6) κλοπές πορτοφολιών, που είχαν διαπραχθεί την 23 και 28-12-2015, στην πόλη της Καβάλας.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν χθες (28-12-2015) το πρωί, στην Καβάλα, από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, δύο (2) αλλοδαπές, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 23 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Χειροπέδες σε διακινητή μεταναστών στον Έβρο

Συνελήφθη χθες 28-12-2015 τις πρωινές ώρες, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας είκοσι οκτώ (28) μη νόμιμους μετανάστες. Είκοσι (20) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ιράκ και οκτώ (8) υπήκοοι Συρίας.