Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Εξπρές η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης. Ομόφωνα οι εγκρίσεις


Με διαδικασία….εξπρές ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης, στην κατεπείγουσα, με τρία θέματα ημερήσιας διάταξη, συνεδρίαση του Σώματος, με όλα τα θέματα να «περνούν» ομόφωνα.
Μια συνεδρίαση η οποία δεν κράτησε παραπάνω από...δέκα λεπτά.

Πενήντα μία διαρρήξεις εξιχνιάστηκαν στην Κομοτηνή

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, πενήντα μία (51) διαρρήξεις οχημάτων και επιχειρήσεων, καθώς και μία (1) απόπειρα, που είχαν διαπραχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 23-10-2015 έως 20-12-2015, στην πόλη της Κομοτηνής.

Skoda Ξάνθη: Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ


Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος, SKODA ΞΑΝΘΗ – Π.Α.Ο.Κ., την Κυριακή 03/01/2016 και ώρα 17.15, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων ως εξής:

Προετοιμασίας...συνέχεια για τη Skoda Xanthi


Μέσα σε ευχάριστο κλίμα συνεχίζεται η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στις 17:15. 

Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία στην Ξάνθη. Συμβουλές αυτοπροστασίας απο την Γενική Γραμματεία


Σε ετοιμότητα βρίσκονται όπως φαίνεται όλες οι υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας σε Δήμους και Περιφέρειες, ύστερα και από το αίτημα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Εσωτερικών.

Εξιχνιάστηκε κλοπή οικίας στην Καβάλα

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, διάρρηξη οικίας, που διαπράχθηκε, την 7-11-2015 το μεσημέρι, στην Καβάλα.
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 17χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ουρές για υπαγωγή των δανειοληπτών στο νόμο «Κατσέλη». Πολλοί οι ενδιαφερόμενοι και στην Ξάνθη

Με την αγωνία  χαραγμένη στο πρόσωπό τους προσέρχονται στα Ειρηνοδικεία της χώρας οι δανειολήπτες που έχουν «κόκκινα δάνεια» καθώς στις 31 Δεκεμβρίου αλλάζουν προς το αυστηρότερο οι όροι για την προστασία της α΄ κατοικίας.
Για το λόγο αυτό σχηματίζονται και ουρές στα δικαστικά μέγαρα καθώς καθημερινά τουλάχιστον 150 πολίτες υποβάλουν την αίτηση που περιλαμβάνει συνολικά 17 έγγραφα προκειμένου να υπαχθούν στο «νόμο Κατσέλη».
Ίδιο ακριβώς σκηνικό επικρατεί σήμερα και στο Ειρηνοδικείο της Ξάνθης, όπου πολλοί δανειολήπτες καταθέτουν τις αιτήσεις υπαγωγής τους σε ένα νόμο που θα τους «δώσει» την ανάσα που χρειάζονται.

Σήμερα η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων απο τον ΟΓΑ

Σήμερα θα καταβληθούν τα οικογενειακά επιδόματα στους δικαιούχους που υπέβαλλαν αίτηση μέχρι 25 Νοεμβρίου 2015 και πληρούν τις προϋποθέσεις, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΓΑ.
Η πληρωμή αυτή αφορά 715.703 δικαιούχους και η συνολική δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 182.826.458 ευρώ.