Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Αποκλειστικό: Ο ΤΑ.S.O.S Ριζόπουλος και η...παρουσιάστρια-έκπληξη Μαρία Καμαρίδου


Τον ταλαντούχο και πολλά, ακόμη, υποσχόμενο παρουσιαστή για λογαριασμό της ΕΡΤ, στην μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση, Τάσο Ριζόπουλο, συνάντησε στην Κεντρική Πλατεία η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, η οποία και οφείλει να σας ενημερώσει, κατ΄αποκλειστικότητα οτι στο πλευρό του, ως συμπαρουσιάστρια θα βρίσκεται η Ξανθιώτισσα Μαρία Καμαρίδου. 
Πρόκειται για μια έκπληξη την οποία επιφύλασσε ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, Πασχάλης Λύρατζης, ο οποίος βρέθηκε στην πλατεία για να τους καλωσορίσει αλλά και για να τους δώσει τις τελευταίες κατευθυντήριες οδηγίες απο πλευράς Κέντρου Πολιτισμού.
Εκεί πραγματοποιήθηκε και ένα μικρό...meeting.


Σημειώνεται οτι η δική μας, Μαρία Καμαρίδου, είναι πτυχιούχος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών περιήγησης στον Ερευνητικό Οργανισμό Ελλήνων και παρουσιάστρια εκπομπών κοινωνικού περιεχομένου σε τηλεοπτικό κανάλι της συμπρωτεύουσας.
Η ίδια, άλλωστε, συντόνισε με επιτυχία και τη συνέντευξη τύπου που δόθηκε για τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης από το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, στα πλαίσια προβολής του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2016, στη συμπρωτεύουσα και ευρύτερα σε όλη τη Β. Ελλάδα.