Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Την Κυριακή στην Κομοτηνή το...παιχνίδι «Ταξιδέψτε μαζί μας» απο τους Προσκόπους της Περιφέρειας


Την Κυριακή 3 Απριλίου θα λάβει χώρα στην Κομοτηνή η δράση “Ταξιδέψτε μαζί μας” που οργανώνει ο Κλάδος Προσκόπων της Περιφερειακής Εφορείας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Πρόσκοποι από την Δράμα, την Καβάλα, την Ξάνθη, την Ροδόπη και τον Έβρο θα βρεθούν για μια μέρα στην Κομοτηνή προκειμένου να συμμετάσχουν σε ένα παιχνίδι πόλης που… θα ταράξει την καθημερινότητα.Το ταξίδι απευθύνεται, εκτός από τους Προσκόπους, και σε όλα τα παιδιά της πόλης, ηλικίας από 10 έως 15 ετών. Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, εύκολα και άμεσα, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 31 Μαρτίου στέλνοντας μήνυμα στην σελίδα της δράσης στο Facebook: www.facebook.com/topaixnidi.peamth. 
Με συστατικά της τη φαντασία και το μυστήριο, την περιπέτεια και το παιχνίδι η δράση θα απογειώσει για ένα μαγικό ταξίδι όσους τολμήσουν να δηλώσουν συμμετοχή
Γενικές πληροφορίες
Οι συμμετέχοντες θα συγκεντρωθούν στις 10:30πμ στην πλατεία Ειρήνης, όπου θα γίνει η εγγραφή τους στην γραμματεία της δράσης και θα δοθούν οι σχετικές οδηγίες. 
Η έναρξη του παιχνιδιού θα γίνει στις 11πμ και η λήξη στις 2μμ. Οι επιμέρους δραστηριότητες θα λάβουν χώρα στον άξονα πάρκο Αγίας Παρασκευής – πλατεία Ειρήνης – πάρκο Περιφέρειας -1ο Γυμνάσιου.