Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Ανοιχτό το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο. Με χρήση αντιολισθητικών η διέλευση


Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης σας πληροφορεί ότι το Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο είναι ανοιχτό και οι Διευθύνσεις Τεχνικών Έργων μαζί με τους εμπλεκόμενους φορείς προσπαθούν για τη διατήρησή του.
Λόγω της έντασης των καιρικών φαινομένων σε όλη την Περιφέρεια, της ολισθηρότητας των δρόμων, παρακαλούνται οι οδηγοί να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στο ελάχιστο και μόνο εάν συντρέχει σοβαρός λόγος.

Την προσοχή των Ξανθιωτών εφιστά ο Δήμος. Ανακοίνωση από την Πολιτική Προστασία


Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, της έντονης χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών, ιδιαίτερα τις νυχτερινές και μεταμεσονύκτιες ώρες, ο Δήμος Ξάνθης εφιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων και του παγετού.

Αναβάλλεται επ' αορίστου ο αγώνας Skoda Ξάνθη- ΠΑΟΚ. Πυκνό χιόνι στο γήπεδο


Δεν θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική της Super League μεταξύ της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ, αφού ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου στα Πηγάδια ήταν σκεπασμένος από πυκνό χιόνι.

Χειροπέδες σε τέσσερις για "φρουτάκια" στην Ξάνθη

Συνελήφθησαν χθες (2-1-2016) το απόγευμα, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 78, 69, 32 (άνδρες) και 26 (γυναίκα) ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Λευκό το τοπίο στην Ξάνθη. Χιόνια και στο κέντρο της πόλης


Στα λευκά "ντύθηκε" το πρωί της Κυριακής η πόλη της Ξάνθης προσφέροντας ένα μοναδικό και ξεχωριστό θέαμα σε μικρούς και μεγάλους.
Το πυκνό χιόνι σκέπασε τα φύλλα των δέντρων, τις οροφές των αυτοκινήτων και τους δρόμους, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν μέχρι στιγμής προβλήματα πρόσβασης και διέλευσης πεζών και οχημάτων στο κέντρο τουλάχιστον της πόλης.