Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Η αποστολή της Skoda για το παιχνίδι με την ΑΕΚ


Το πρωινό της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2015-16. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε τομείς της τακτικής και μετά το τέλος των ασκήσεων, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 παικτών που βρίσκονται στις επιλογές του για το παιχνίδι του Σαββάτου (19:30) στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.
 Αναλυτικά η αποστολή: Τσέναμο, Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Γούτας, Καρυπίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Ορφανίδης, Ερέα, Νιέτο, Ντιμιτρόφ, Σολτάνι, Καπετάνος, Σκούρτης.

Skoda Ξάνθη: Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ στις 20 Ιανουαρίου


Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος, SKODA ΞΑΝΘΗ – Π.Α.Ο.Κ., την Τετάρτη 20/01/2016 και ώρα 19.30, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως όσοι είχαν προμηθευτεί εισιτήριο για την αρχική ημερομηνία του αγώνα (03/01/2016) ισχύει και τώρα, ενώ παράλληλα αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων ως εξής:

39 τροχαία, 62 οι παθόντες στον απολογισμό της τροχαίας στην Περιφέρεια το μήνα Δεκέμβριο


Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά τη διάρκεια του μηνός Δεκεμβρίου του 2015, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Έκλεψαν χρυσαφικά και αυτοκίνητο στην Αλεξανδρούπολη. Χειροπέδες σε έναν εκ των δραστών


Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, διάρρηξη οικίας, που διαπράχθηκε, την 5-1-2016 το απόγευμα, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων, δύο (2) ημεδαπών ηλικίας 18 και 17 ετών, ενός 29χρονου υπηκόου Αρμενίας και μίας 31χρονης υπηκόου Γεωργίας, για διακεκριμένη κλοπή.
Συνελήφθη χθες (6-1-2016) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ο 18χρονος δράστης.

Skoda Ξάνθη: Στην τελική ευθεία...


Άλλη μία πρωινή προπόνηση για την SKODA ΞΑΝΘΗ το πρωινό της Πέμπτης στα γήπεδα του αθλητικού της κέντρου στα Πηγάδια. Η ξανθιώτικη ομάδα διανύει την τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το πρώτο παιχνίδι στο 2016, αυτό του Σαββάτου (19:30) με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. 

ΕΠΣ Ξάνθης: Οι πρώτες...ποινές για το 2016

Τις πρώτες...ποινές σωματείων, ποδοσφαιριστών, παραγόντων και προπονητών ανακοίνωσε η ΕΠΣ Ξάνθης, οι οποίες έχουν ως εξής:

Τελευταία μέρα για τέλη κυκλοφορίας και καταθέσεις πινακίδων

«Αυλαία» πέφτει σήμερα στην παράταση που δόθηκε από το υπουργείο Οικονομικών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αναφορικά με την προθεσμία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας και έτσι πλέον όσοι ιδιοκτήτες ΙΧ δεν διευθετήσουν τις οφειλές τους, θα επιβαρυνθούν με το διπλάσιο της αξίας των αρχικών τελών.
Αξίζει να σημειωθεί οτι η ίδια προθεσμία ισχύει και για την κατάθεση πινακίδων στις εφορίες, με το αρμόδιο Υπουργείο μάλιστα να τονίζει ότι άλλη παράταση δεν θα υπάρξει.

Μέχρι την Δευτέρα οι ενστάσεις για την «Ολοκληρωμένη διαχείριση στην παραγωγή καπνού»

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Ξάνθης ενημερώνει ότι, έχουν εκδοθεί η Μηχανογραφική Αναλυτική Κατάσταση Πληρωμής Δικαιούχων και η Κατάσταση Απορριπτόμενων, έτους 2013 της Δράσης 2.3(A) «Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή καπνού» για την 2η και την 3η Πρόσκληση 4539/02.04.2012 και έχουν αναρτηθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων της υπηρεσίας ( Διοικητήριο 3ος και 5ος όροφος). 
 Τυχόν ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης, ήτοι μέχρι και την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016.

ΕΣΑΚ Ξάνθης: «Να αποφασίσει το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης απεργία για το ασφαλιστικό»


Η Ενιαία Συνδικαλιστική Αγωνιστική Κίνηση Ξάνθης καταθέτει το παρακάτω θέμα προς άμεση συζήτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης που αφορά στην απόφασηγια προκήρυξη απεργίας από το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης, και απαίτηση από την ΓΣΕΕ να κηρύξει Πανελλαδική απεργία, με ανοιχτή ημερομηνία την ημέρα ψήφισης στην Ελληνική βουλή, του νέου αντιασφαλιστικού νόμου που φέρνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Χειροπέδες σε 40χρονο για κάνναβη στην Κομοτηνή

Συνελήφθη χθες 7-1-2016 το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Το μήνυμα της Κυριακής: «Το Νόημα Της Μετάνοιας»

Η Γέννηση του Χριστού, που πριν από λίγες μέρες γιόρτασε η Εκκλησία μας, αποτελεί την ανατολή του ηλίου της δικαιοσύνης και σημαίνει την απαρχή υπαρξιακού και σωστικού διαλόγου με τον άνθρωπο που θέλει να ξεφύγει από το σκοτάδι του μίσους και της καταστροφής και να αντικρύσει το φως της θείας αγάπης. Μετά τη λυτρωτική αυτή ενέργεια του Θεού μέσα στην ιστορία του αν-θρωπίνου γένους προβάλλει ασφαλώς κάποιο χρέος για τον άνθρωπο. 

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ξάνθης για την ερχόμενη εβδομάδα


Όλο και περισσότερα είναι τα χωριά και τα απομακρυσμένα μέρη του Νομού Ξάνθης, στα οποία φθάνουν καθημερινά οι άνθρωποι της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ξάνθης, οι οποίο και παραθέτουν για άλλη μια εβδομάδα το πρόγραμμα των δρομολογίων που θα πραγματοποιήσουν απο τις 11/01 έως και τις 16/01/2016.