Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Πρωτιά Μεϊμαράκη στο Νόμο Ξάνθης. Τα επίσημα αποτελέσματα


Με πρώτο τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη με 1539 ψήφους και δεύτερο τον Κυριάκο Μητσοτάκη με 1208 ψήφους ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκλογής Προέδρου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ξάνθης.
Σημειώνεται ότι οι ψηφοφόροι της ΝΔ που προσήλθαν στις κάλπες κατά το δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών ανήλθαν σε 2782, ενώ τα άκυρα ψηφοδέλτια ήταν 22 και τα λευκά 13.
Ωστόσο πανελλαδικά τα πράγματα δεν εχουν ξεκαθαρίσει ακόμη αφού διαδραματίζεται ένα " θρίλερ " με τους δύο "μονομάχους" να μετρούν μια μια τις ψήφους ενώ τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα εκτιμάται ότι θα μπορούν να δοθούν στις 11 το βράδυ.

Με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων η διέλευση σε Λυκοδρόμιο και Δασικό χωριό. Διακοπές κυκλοφορίας στη Ροδόπη

Τον «κώδωνα» του κινδύνου κρούει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στους οδηγούς σε Κομοτηνή και Ξάνθη, ενημερώνοντας οτι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού λόγο των βροχοπτώσεων στην Κομοτηνή και του παγετού στην Ξάνθη, υπάρχουν «επικίνδυνα» σημεία στα οποία διακόπτεται η κυκλοφορία ή κρίνεται απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, ανάλογα με την περίπτωση.

Χειροπέδες σε 30χρονη για ναρκωτικά στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθη προχθές 8-1-2016 το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, με τη συνδρομή των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 30χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Άρθρο: « Η Μεγάλη Ληστεία της Ελλάδας 1974-2015»

Γράφει ο Αργύριος Ανδριώτης
Ταξίαρχος ε.α
Η Ελλάδα μας, εδώ και 5 χρόνια, βρίσκεται σε οικονομική ύφεση και στη μεγαλύτερη κρίση της νεότερης ιστορίας της. Όλοι προσπαθούν να βγάλουν την πατρίδα μας από την κρίση αυτή. 
Άπαντες έχουν τις δικές τους λύσεις που πάντοτε είναι καλύτερες από τις λύσεις των αντιπάλων τους.Όλοι λοιπόν πασχίζουν και ενδιαφέρονται πως θα βγει η Ελλάδα μας από την κρίση μα ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν ασχολείται με το ποιος δημιούργησε αυτήν την οικτρή κατάσταση και ποιος είναι υπεύθυνος για την δημιουργία της κρίσης. Και ξέρετε γιατί; Γιατί είναι αυτοί οι ΙΔΙΟΙ που προσπαθούν να μας βγάλουν από την κρίση.

Εκλογές ΝΔ: Ομαλή η διαδικασία στο Νομό Ξάνθης. Λιγότεροι αυτή τη φορά οι ψηφοφόροι


Ομαλά και χωρίς κανένα πρόβλημα διεξάγεται στο Νομό Ξάνθης ο δεύτερος γύρος των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας με υποψηφίους Προέδρους τους Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ωστόσο από την ροή των ψηφοφόρων, η οποία είναι ναι μεν σταθερή αλλά όχι τόσο μεγάλη, διακρίνεται ότι τουλάχιστον στο νομό Ξάνθης, έως τις 7 το απόγευμα θα ψηφίσουν λιγότεροι, σε σχέση με τους 3500 περίπου ψηφοφόρους που συμμετείχαν την προηγούμενη Κυριακή.