Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Σύλληψη 51χρονου στην Κομοτηνή για ναρκωτικά και αφορολόγητο καπνό

Συνελήφθη χθες 11-1-2016 το πρωί, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 51χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα και κατοχή ναρκωτικών.  

Χειροπέδες σε τέσσερις για απόπειρα διακίνησης μεταναστών

Συνελήφθησαν χθες 11-1-2016, στον Έβρο, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τέσσερα (4) άτομα, τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 33, 28 και 23 ετών και ένας 22χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δύο ξεχωριστές δικογραφίες για απόπειρα παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων αλλοδαπών.

53χρονος οδηγός έπεσε σε κανάλι στην Αλεξανδρούπολη

Χθες 11-1-2016 το βράδυ, σε Επαρχιακή Οδό της Δαδιάς Έβρου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε παρακείμενο αποστραγγιστικό κανάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.
Ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Δωρεάν εξετάσεις στον Εχίνο από το Δ' Σώμα Στρατού

Ανακοινώνεται ότι, την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016 από 10:00 έως 13:00Ω, στρατιωτικό ιατρικό κλιμάκιο αποτελούμενο από   Ψυχίατρο, με  ανάλογο νοσηλευτικό προσωπικό και μέσα, θα βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας ΕΧΙΝΟΥ, για δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις των κατοίκων.

Η κοπή της βασιλόπιτας της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης και της Tuvunu


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε στις 9 Ιανουαρίου η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης και η Tuvunu συνεχίζοντας και φέτος την παράδοση της ετήσιας εορταστικής βραδιάς, στην ιστορική Λέσχη Κομοτηναίων. 


Η μεγάλη οικογένεια των δύο εταιριών είχε την ευκαιρία να κάνει μια ανασκόπηση των πεπραγμένων της επιτυχημένης χρονιάς που πέρασε, ενώ τους δόθηκε η ευκαιρία να θέσουν από κοινού τους στόχους τους για το 2016 - μιας χρονιάς όπου θα συνεχίσουν να κινούνται σε αναπτυξιακή τροχιά, κι η οποία τους υπόσχεται πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις!



Στην φετινή κοπή της Βασιλόπιτας ο μεγάλος τυχερός ήταν ο Παναγιώτης Δαλαλάκης, ο οποίος βρήκε το φλουρί και έσπευσε να μοιραστεί την τύχη του με τους υπόλοιπους στα καλύτερα μαγαζιά της Κομοτηνής, μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.
Από την Κομοτηνή λοιπόν η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης και η Tuvunu στελνουν τις θερμότερες ευχές σε όλους τους φίλους τους, όπου κι αν βρίσκονται, για ένα 2016 γεμάτο επιτυχίες και χαρές.
Στην υγειά μας λοιπόν!