Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Σύλληψη 27χρονου για κλοπή στη Χρυσούπολη


Συνελήφθη την 15-1-2016 το απόγευμα, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης, 27χρονος ημεδαπός, διότι την 14-1-2016 το βράδυ εισήλθε σε κατάστημα στη Χρυσούπολη και αφαίρεσε από το εσωτερικό του 2 ηλεκτρονικές συσκευές και 1 εξάρτημα ηλεκτρονικών συσκευών. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν στην οικία του δράστη, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Χειροπέδες για ναρκωτικά σε Καβάλα και Δράμα

 Συνελήφθησαν χθες 15-1-2016 το μεσημέρι, στην Καβάλα και σε χωριό της Δράμας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 41 και 61 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.      

Συνάντηση Μπόλαρη με την Διεπαγγελματική καπνού


Συνάντηση πραγματοποίησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκος Μπόλαρης,  με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ακατέργαστου Καπνού. Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Διεπαγγελματικής κ. Μελενεκλής, ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ, ο κ. Ταρενίδης , ο Πρόεδρος της Καπνικής, κ. Μιχαηλίδης , ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Μισσιριάν, κ. Τζούμας και ο κ. Λεούδης Πρόεδρος της ομώνυμης εταιρείας.