Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Προετοιμασίας...συνέχεια με πρωινές ασκήσεις για την Skoda Ξάνθη


Ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, αερόβιο τρέξιμο και ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού στα γήπεδα και τακτική σε αμυντική και επιθετική ανάπτυξη περιλάμβανε το πρωινό πρόγραμμα της SKODA ΞΑΝΘΗ. 
Η ξανθιώτικη ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα της 20ης αγωνιστικής θέλοντας να επιστρέψει στις επιτυχίες με αντίπαλο τον Ηρακλή την Κυριακή στις 17:15. 
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του εκτός του Γουάλας που ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Γιατροί Νοσοκομείου και Κ.Υ Ξάνθης: «Καταρρέει το σύστημα Δημόσιας Υγείας στο Νομό Ξάνθης»


Με την φράση «Το σύστημα Δημόσιας Υγείας στον Νομό Ξάνθης καταρρέει» η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Ξάνθης, κρούει για άλλη μια φορά τον «κώδωνα του κινδύνου», με ανακοίνωσή της η οποία αναλυτικά αναφέρει:

Το Σάββατο η κοπή πίτας του Επιμελητηρίου Ξάνθης

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ξάνθης προσκαλούν όλους τους επιχειρηματίες, εμπόρους, επαγγελματίες, βιοτέχνες, βιομηχάνους αλλά και όλους τους καταναλωτές στην ετήσια γιορτή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ξάνθης, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 20:00 μ.μ.

Συνάντηση Δημάρχου Ξάνθης με Βούλγαρους ομολόγους του, για το πρόγραμμα «INTERREG V-A Ελλάδα - Βουλγαρία»


Σειρά επαφών είχε ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016, με τον Νομάρχη Κίρτζαλι κ. Ιλία Ιλίεφ, τον Δήμαρχο Κίρκοβο κ.Σινασσί Σουλεϊμάν και τον Δήμαρχο Σμόλιαν κ. Νικολάι Μελέμοβ.

Χειροπέδες σε 44χρονη στην Ξάνθη, για κλοπή...ηλεκτρικού ρεύματος

Συνελήφθη την 26-1-2016 το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 44χρονη ημεδαπή, διότι, όπως προέκυψε, το χρονικό διάστημα από 13-3-2013 έως 26-1-2016, προέβαινε σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΔΔΗΕ, έχοντας παραβιάσει τον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της οικίας της, η οποία βρίσκεται στην πόλη της Ξάνθης.

Χειροπέδες σε 27χρονο στην Κομοτηνή για ναρκωτικά, βεγγαλικά και φωτοβολίδες


Συνελήφθη χθες 26-1-2016, το πρωί, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, του νόμου περί όπλων και της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.

Εξιχνίαση υπόθεσης κλοπής στη Δράμα


Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, διάρρηξη καταστήματος, που διαπράχθηκε, την 14-1-2016 τις πρώτες πρωινές ώρες, σε χωριό της Δράμας.
Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 28 και 25 ετών, για διακεκριμένη κλοπή, ενώ για το ίδιο αδίκημα κατηγορείται άλλος ένας άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη.

Συνεχίζουν δυναμικά οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Ξάνθης. Αύριο το Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη


Από τις 12.00 έως τις 14.00 και από τις 18.00 έως τις 21.00 σήμερα και την Παρασκευή, θα είναι κλειστή η γέφυρα του Νέστου από Αγρότες και Κτηνοτρόφους, με τις κινητοποιήσεις να σταματούν μόνο αύριο προκειμένου όλοι να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη και στο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί εκεί στις 15.00 το μεσημέρι.

Αύριο η κατάληψη στα Δημαρχεία του Νομού Ξάνθης. Δεν θα «κλείσουν» οι παιδικοί σταθμοί


Σε τετράωρη κατάληψη όλων των δημαρχείων κι άλλων υπηρεσιών των δήμων (γκαράζ, ΚΑΠΗ, παιδικοί σταθμοί κ.λπ.) θα προχωρήσει την Πέμπτη η ΠΟΕ-ΟΤΑ, από τις 10.00 έως τις 14.00.
«Πρόκειται για μια κατάληψη, που εντάσσεται σε μια σειρά από κινητοποιήσεις. Ξεκινάμε πανελλαδικά με καταλήψεις κεντρικών Δημαρχείων, αλλά και άλλων κτιρίων αντιδρώντας πρωτίστως στο ασφαλιστικό αλλά και το νέο ενιαίο μισθολόγιο που παρά τις υποσχέσεις της Κυβέρνησης, αναμένουμε μειώσεις μισθών» αναφέρει στην ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ο Πρόεδρος των Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Ξάνθης Δημήτρης Γαλανόπουλος, επισημαίνοντας ότι «ανεβαίνουν τα όρια ηλικίας, έχουμε περισσότερα χρόνια δουλειάς, ενώ οι συντάξεις θα είναι κάτω από τα αναμενόμενα. Κάτω από αυτά που προσδοκούσαν και από αυτά που πλήρωναν οι υπάλληλοι.»

Στο Γυμνάσιο Ολβίου η Skoda Ξάνθη. Τους παρέδωσαν Ηλεκτρονικό Υπολογιστή




Στις 23 Οκτωβρίου 2015 ο ΠΣΑΠ ( Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ) μαζί με ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ είχαν επισκεφθεί σχολεία του Νομού όπου ενημέρωσαν τους μαθητές για ζητήματα που αφορούν την βία, τον ρατσισμό, το ντόπινγκ, τη σημασία της προστασίας της υγείας και την ευαισθητοποίηση τους ώστε να επιδεικνύουν, με όποια ιδιότητα προσεγγίζουν το χώρο του ποδοσφαίρου και συνολικά τον αθλητισμό, το σωστό πνεύμα. Ο ΠΣΑΠ ανταποκρίθηκε στο αίτημα των αρχηγών της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ για δωρεά ενός επιτραπέζιου υπολογιστή στο Γυμνάσιο Ν. Ολβίου.

Αποκαταστάθηκαν οι...καταστροφές απο την υπερχείληση του Νέστου στο Δήμο Τοπείρου


Ο Δήμος Τοπείρου προχώρησε σε εργασίες και επεμβάσεις αποκατάστασης καταστροφών που προήλθαν από την υπερχείλιση του ποταμού Νέστου, ειδικά στην περιοχή του Δέλτα στη περιοχή του Δασοχωρίου.