Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Skoda Ξάνθη: Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό


Ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, αυτό του Σαββάτου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τις ασκήσεις τακτικής και τα τελειώματα φάσεων ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν βρίσκονται οι τραυματίες Καπετάνος - Γουάλας. Αναλυτικά η 18άδα της SKODA ΞΑΝΘΗ για την 21η αγωνιστική:
Τσέναμο, Γκαραβέλης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Καρυπίδης, Λισγάρας, Γούτας, Παπαστεριανός, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Ορφανίδης, Σολτάνι, Τριάδης, Ντιμιτρόφ, Κρίστοφερ, Νιέτο, Σκούρτης.

Και με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα η εξόφληση λογαριασμών στη ΔΕΥΑΞ


Απο τις 11 Ιανουαρίου ακόμη, μπορούν οι καταναλωτές - πελάτες της ΔΕΥΑΞ, να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους με τη χρήση πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή Παναγιώτη Κάρτη η οποία αναλυτικά αναφέρει οτι «στα πλαίσια βελτίωσης των προσφερομένων υπηρεσιών προς τους πελάτες – καταναλωτές της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Ξάνθης (ΔΕΥΑΞ), ανακοινώνεται ότι από 11 Ιανουαρίου 2016 οι πελάτες – καταναλωτές της μπορούν να εξοφλούν τους λογαριασμούς ύδρευσης με τη χρήση πιστωτικών – χρεωστικών καρτών όλων των τραπεζών, μέσω των ειδικών μηχανημάτων (POS), χωρίς επιβάρυνση.
Πολύ σύντομα, μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών, η εξόφληση των λογαριασμών θα είναι δυνατή μέσω των ηλεκτρονικών πληρωμών.»

Δημοτικό Συμβούλιο και Οικονομική Επιτροπή για το Δήμο Τοπείρου την Τρίτη


Την ερχόμενη Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τοπείρου με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Το Σωματείο Εμπόρων Υφασμάτων και Νεωτερισμών Νομού Ξάνθης, τιμά τον προστάτη του Άγιο Χαράλαμπο


Το Σωματείο Εμπόρων Υφασμάτων και Νεωτερισμών Ν. Ξάνθης, ενημερώνει και καλεί τα μέλη του την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016, στην πρωινή θεία λειτουργία και αρτοκλασία που θα τελεστεί στον ιερό ναό Αγίου Βλασίου, προς τιμήν της εορτής του Αγίου Χαραλάμπους προστάτη του κλάδου, ενημερώνοντας παράλληλα τους καταναλωτές οτι τα καταστήματα του κλάδου θα ανοίξουν στις 11.00.

«Ο Ληστής»...Πασχάλης Τσαρούχας, έρχεται στην Ξάνθη


Το θέατρο «Ανατολικά Του Νέστου» σας ενημερώνει ότι έχει τη χαρά να φιλοξενήσει στο χώρο του για μία μόνο παράσταση την Τρίτη 16/2 και ώρα 21.00 τον Πασχάλη Τσαρούχα με το πρωτότυπο έργο του Δημήτρη Μανιάτη «Ο Ληστής» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Κραουνάκη. 
Η Γενική είσοδος  είναι 12 ευρώ και η προπώληση 10 ευρώ. 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6973498913.

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Βιαστήκαμε όλοι όπως φαίνεται να καλωσορίσουμε τις Αλκυονίδες ημέρες, οι οποίες μας χάρισαν για λίγο τον ήλιο και το....ανοιξιάτικο τοπίο και οι οποίες έδωσαν απο χθες το βράδυ, την θέση τους στα σύννεφα, τις βροχές αλλά και τα...χιόνια σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και ακόμη και στα ορεινά της Ξάνθης, στην περιοχή του Δασικού χωριού, όπου σήμερα οι κάτοικοι εκεί είδαν «άσπρη μέρα.»
Ας δούμε λοιπόν το καιρικό σκηνικό που θα επικρατήσει το Σαββατοκύριακο στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σύμφωνα με τις, μέχρι στιγμής, προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Αποχής...συνέχεια έως τις 12 Φεβρουαρίου, για τους Μηχανικούς της χώρας


Σε συνέχεια των αποφάσεων των διοικήσεων του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος, της ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ και του συνόλου των συνδικαλιστικών, επιστημονικών, εργοληπτικών και μελετητικών Φορέων των Μηχανικών, με δεδομένο το προσωρινό, τουλάχιστον, αδιέξοδο που παρατηρείται στις συζητήσεις για το νέο ασφαλιστικό που προτείνεται από την Κυβέρνηση καθώς επίσης και τις κινητοποιήσεις που κλιμακώθηκαν αυτήν την εβδομάδα αλλά συνεχίζονται δυναμικά τις επόμενες ημέρες κατά των προβλεπόμενων ρυθμίσεων που προτείνονται, συνεχίζεται η Απεργία – Αποχή όλων των Διπλωματούχων Μηχανικών από την συμμετοχή τους σε Τεχνικά Συμβούλια Έργων και Μελετών καθώς και από το σύνολο των Επιτροπών με Τεχνικό αντικείμενο (π.χ. Επιτροπές Αρχιτεκτονικού Ελέγχου, Αυθαιρέτων κλπ., περιλαμβανομένων και των Επιτροπών Δημοπράτησης), από 8/2 έως 12/2/2016.

Στις 10 Φεβρουαρίου η κοπή βασιλόπιτας των Φιλοτελιστών της Ξάνθης

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της κόβει την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στις 19.00, στην καφετέρια «La Mariposa» που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Εθνικής Τράπεζας, η Φιλοτελική Εταιρεία Ξάνθης και έτσι το Διοικητικό Συμβούλιό της, προσκαλεί τόσο τα μέλη και τους φίλους της να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή.

Τα δρομολόγια της Κ.Α.Μ Ξάνθης, από 8 έως και 13 Φεβρουαρίου 2016


Παντού θα φτάσει και την ερχόμενη εβδομάδα η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, η οποία θα ξεκινήσει από τα...ορεινά και θα φτάσει μέχρι τα πεδινά χωριά του Νομού, κοινοποιώντας για άλλη μια φορά τις μέρες και τις ώρες κατά τις οποίες θα επισκεφθεί τα χωριά της περιοχής.

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ξάνθης


Συνεδρίασε η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων και αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών των αγώνων του περασμένου Σαββατοκύριακου, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις και επέβαλε τις εξής ποινές:

Το Σάββατο στην ΦΕΞ ο σκηνοθέτης Γιώργος Λουριδάς

Τις νέες του ταινίες, «Bodies Erected (21') ~ 2015» και «Compagne de Morts – Part 1 (14') ~ 2016» θα παρουσιάσει τo Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016 στις 17.00 στο Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης, ο Σκηνοθέτης Γιώργος Λουριδάς.
Και οι δύο αποτελούν μια ερευνητική σπουδή πάνω στον άνθρωπο.
Η προβολή θα πραγματοποιηθεί σε ένα πλαίσιο συζήτησης πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις και με ενδιάμεση δραματουργική απαγγελία αποσπασμάτων, από ηθοποιούς της ομάδας, που ενυπάρχουν με τις δημιουργίες.

Απο σήμερα οι αιτήσεις για πιστοποίηση στις γνώσεις Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων


Ξεκινούν από σήμερα 05/02/16 οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για την κατάρτιση και πιστοποίηση στις γνώσεις Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Ξάνθης.
Το κόστος συμμετοχής στην διαδικασία ανέρχεται σε 25€ όσο ακριβώς το προβλεπόμενο παράβολο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Το πρόγραμμα κατάρτισης είναι διάρκειας 12 ωρών χωρίς κανένα περεταίρω κόστος για τον καταρτιζόμενο.

Ψήφισμα όλων των φορέων του Νομού Ξάνθης για απόσυρση του ασφαλιστικού και φορολογικού σχεδίου


Ψήφισμα με το οποίο ζητά τους βουλευτές της Ξάνθης «να αποσύρουν το επίμαχο προσχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό και το φορολογικό ή να δεσμευτούν δημοσίων για την καταψήφισή του» εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή Ξάνθης. 
Πρόκειται για ένα ψήφισμα, το οποίο συνυπογράφουν οι φορείς, τα σωματεία και οι Σύλλογοι των επαγγελματιών του Νομού.

 ΨΗΦΙΣΜΑ 
Όλοι οι επαγγελματικοί, επιστημονικοί και παραγωγικοί φορείς του Νομού Ξάνθης ενωμένοι και με αποφασιστικότητα, επιμονή και σθένος λέμε ότι δε θα μείνουμε θεατές στα σκληρά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό και το φορολογικό. 
Ζητούμε την άμεση απόσυρση του επίμαχου προσχεδίου νόμου και την ανασύνταξή του μετά από ουσιαστικό και γόνιμο διάλογο με όλους τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς, επιστημονικούς και παραγωγικούς φορείς της χώρας.
 Καλούμε τους βουλευτές του Νομού Ξάνθης να πιέσουν για την απόσυρση του προσχεδίου νόμου για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, άλλως να δεσμευτούν δημοσίως για την καταψήφισή του. 

ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ 
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ Ν.ΞΑΝΘΗΣ 
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΑΝΘΗΣ 
ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΡΑΚΗΣ 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΜΗΧΑΝ. ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ 
ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΑΝΘΗΣ 
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΑΝΘΗΣ 
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΞΑΝΘΗΣ 
ΑΔΕΔΥ ΞΑΝΘΗΣ 
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΑΝΘΗΣ
 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΜ ΞΑΝΘΗΣ 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΡΕΟΠΩΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ – ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΟΥΡΕΩΝ – ΚΟΜΜΩΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΘΕΤ. ΜΟΝΑΔΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΑΞΙ ΞΑΝΘΗΣ 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΦΑΣΜΑΤΟΠΩΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΠΩΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΞΑΝΘΗΣ 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 
ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ (ΛΟΓΙΣΤΕΣ) ΞΑΝΘΗΣ 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΔΕΙΟΥΧΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΘΟΠΩΛΩΝ ΑΜ-Θ 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

Κάποιοι όμως….άνοιξαν τα καταστήματά τους στην Ξάνθη


Μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία των καταστηματαρχών της Ξάνθης να κράτησε την απόφαση για κλείσιμο κατά τη χθεσινή απεργία και να συμμετείχε τόσο στην απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης, όσο και στην πορεία που πραγματοποιήθηκε έπειτα, ωστόσο υπήρξαν κάποιοι, καταστηματάρχες υγειονομικού ενδιαφέροντος κυρίως, που παρέμειναν ανοιχτοί, δίνοντας κανονικά καφέδες στον κόσμο.
Μάλιστα ανοιχτά, έμειναν και κάποια καταστήματα ρούχων και σούπερ μάρκετ για τουλάχιστον δύο με τρεις ώρες.

«Η….«ΠΑΡΤΙΔΑ» ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ»
«Εμείς κατά αρχή ευχαριστούμε όσους βοήθησαν και συνέβαλαν στην επιτυχία της χθεσινής απεργίας. Ήταν τεράστια η απήχηση του κόσμου, των Ελευθέρων Επαγγελματιών, της ΑΔΕΔΥ, της ΓΣΕΕ και της ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ. Δόθηκε ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι οι αντοχές έχουν εξαντληθεί» αναφέρει η Γραμματέας της ΟΕΒΕ Ξάνθης, Μαίρη Τσιακίρογλου, επισημαίνοντας ότι «από εκεί και πέρα σαν Σωματείο Υγειονομικού Ενδιαφέροντος αλλά και σας Ομοσπονδία, κατακρίνουμε απερίφραστα την επιλογή κάποιων συναδέλφων να ανοίξουν τα καταστήματά τους και πρέπει να περάσει στη συνείδηση των καταναλωτών, το αν θα επιδοκιμάσουν ή αν θα αποδοκιμάσουν τους συγκεκριμένους επαγγελματίες. Αφήνουμε λοιπόν στην κρίση του κάθε καταναλωτή να κρίνει το αποτέλεσμα δεδομένου ότι όλη η κοινωνία εχθές συμμετείχε στην απεργία. Η ….«παρτίδα» του καθενός δεν σώζεται με μια μέρα. Είχαν πολύ περισσότερα να κερδίσουν αν έκλειναν και αυτοί. Από εκεί και πέρα ας τους κρίνει η κοινωνία.»

«Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ…»
«Ήταν σχεδόν καθολικό το κλείσιμο των καταστημάτων της Ξάνθης εχθές. Κάποιοι βέβαια πρόλαβαν να ανοίξουν για δυο- τρεις ώρες. Ακόμη όμως και σουπερ μάρκετ έκλεισαν. Για όσους τώρα άνοιξαν, είτε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχω να πω ότι όλος αυτός ο κόσμος που πήγε στην πορεία, δεν μπορούσε να πιει καφέ; Μπορούσε αλλά δεν ήπιε. Όσοι ήθελαν καφέ, δεν μπορούσαν να πάρουν από τα σπίτια τους; Αυτό βέβαια είναι και στον ίδιο τον καταναλωτή. Είχαμε πει όλοι, να μην ξοδευτεί ούτε ένα ευρώ κατά τη χθεσινή ημέρα» αναφέρει από την δική του πλευρά ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης, Ευθύμης Μίλκογλου, επισημαόνονυας πτι «κάποιοι απαξίωσαν όλο αυτό που συνέβη στην Ξάνθη και που είχαμε χρόνια να δούμε. Άνοιξαν κάποιοι συγκεκριμένοι. Από ολόκληρους κλάδους, σωματεία και συλλόγους, από τόσες χιλιάδες μαγαζιά που έκλεισαν, ήταν συγκεκριμένοι αυτοί που άνοιξαν και αυτούς ας τους κρίνει ο κόσμος.»
«Εγώ θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλο τον κόσμο που έκλεισε, έχασε το μεροκάματό του και είδε ότι πλέον δεν πάει άλλο» συνεχίζει ο ίδιος, σημειώνοντας ότι «και το σημαντικό είναι ότι αυτό που έγινε στην Ξάνθη, έγινε και σε άλλους όμορους νομούς αλλά και σε όλη την Ελλάδα και δείχνει ότι ο κόσμος έχει αγανακτήσει. Επίσης πολύ θετικό είναι ότι το παράδειγμα αυτό το έδωσαν και οι επαρχιακές πόλεις, που πλήττονται πολύ περισσότερο. Εχθές ήμασταν όλοι μαζί και δεν πρέπει να ξεχνάμε κάποιον. Σε όλο αυτό συνέβαλαν και η Αστυνομία και τα ΚΤΕΛ που διέθεσαν λεωφορεία για μεταφορά όσων δεν είχαν μέσο στα μπλόκα και αυτούς που κάλυψαν όλη αυτή την προσπάθεια. Όσον αφορά τώρα σε αυτούς που άνοιξαν, όπως η καλύτερη διαφήμιση γίνεται από στόμα σε στόμα, έτσι γίνεται και η δυσφήμιση. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει.»


Θυελλώδεις άνεμοι στο Θρακικό Πέλαγος. Εφιστάται η προσοχή όλων

Έκτακτο Δελτίο Θυελλωδών Ανέμων, από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία αναμεταβίβασε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και συλλόγους το Λιμεναρχείο του Πόρτο Λάγους, σύμφωνα με το οποίο στο Θρακικό Πέλαγος, οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοανατολικοί 7 ή 8 μποφόρ.
«Εμείς αναμεταβιβάζουμε κάθε φορά και κοινοποιούμε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στους εμπλεκόμενους φορείς τα δελτία επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και αυτά των θυελλωδών ανέμων προς ενημέρωση» επισημάνθηκε από το Λιμεναρχείο στην ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ.
«Τα τακτικά δελτία καιρού τα λαμβάνουμε κάθε έξι ώρες, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές, κατά το χειμώνα που λαμβάνουμε και έκτακτα δελτία, για τα οποία εφαρμόζουμε πάντα τους κανονισμούς που ισχύουν και λαμβάνουμε όλα εκείνα τα μέτρα που πρέπει.»

Στα μπλόκα των αγροτών στο Νέστο η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα...μπλόκα των αγροτών στο Νέστο, βρέθηκε εχθές το μεσημέρι, μετά το πέρας της απεργιακής συγκέντρωσης και πορείας στην Ξάνθη, η εφημερίδα ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, η οποία συνάντησε εκπροσώπους φορέων και συλλόγων που μετέβησαν εκεί και έδειξαν έμπρακτα την συμπαράστασή τους στον αγώνα των αγροτών.






















Σημειώνεται οτι για σήμερα το ωράριο κατά το οποίο θα κλείσει και πάλι ο δρόμος απο Αγρότες και κτηνοτρόφους, είναι 10.00-14.00 και 18.00-21.00, με τον κόμβο της Χρυσούπολης  ωστόσο, να παραμένει κλειστός καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.