Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΣ Ξάνθης: Η Συνέντευξη Τύπου για τον τελικό κυπέλλου στις 7 Φεβρουαρίου


Στο κατάστημα Forthnet Ξάνθης του κου Ανέστη Αντωνιάδη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η συνέντευξη τύπου προπονητών και ποδοσφαιριστών του Παύλου Μελά Κουτσού και της Αναγέννησης Θαλασσιάς.
Ο προπονητής του Παύλου Μελά Κουτσού, Σάκης Καρασερίδης, ως γηπεδούχος δήλωσε τα παρακάτω: " Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα μας και την Αναγέννηση Θαλασσιάς. Γνωρίζουμε πως είναι μεγάλης σημασίας αλλά δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι και πρέπει να το χαρούμε όλοι μας. Θέλουμε ως ομάδα να το ευχαριστηθούμε και μέσα από τις προσπάθειές μας στον αγωνιστικό χώροι το τελευταίο σφύριγμα να μας βρει νικητές και τροπαιούχους."

Χειροπέδες σε δύο Βούλγαρους για παράβαση του τελωνειακού κώδικα στα σύνορα του Αγίου Κωνσταντίνου


Συνελήφθησαν χθες (5-2-2016), το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Αγίου Κωνσταντίνου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εχίνου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 27 και 24 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.  

Έως 29 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις συμμετοχής για τις Πανελλαδικές 2016


Όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2016 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους, Αίτηση - Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.
Η προθεσμία ορίζεται από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, ως και την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου για όλους τους υποψηφίους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), είτε με το παλιό-καταργούμενο σύστημα, είτε με το νέο σύστημα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων.

"Απόσχιση τώρα από τον Καλλικρατικό Δήμο Καβάλας" ζητά η Πρωτοβουλία Φιλίππων


Με μια σκληρή ανακοίνωση ή Πρωτοβουλία Φιλίππων Καβάλας ζητά την άμεση απόσχιση των Φιλίππων από τον Καλλικρατικό Δήμο Καβάλας κάνοντας λόγο για "ύπουλο και πισώπλατο χτύπημα" με αφορμή την διέλευση του ΤΑΡ από την περιοχή.
Πιο συγκεκριμένα ή ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας αναφέρει: