Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Σήμερα στις 18.30 η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης


Με δεδομένα αρκετά θέματα....εκτός ημερήσιας διάταξης και με ακόμη 27 εντός, συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα στις 18.30 το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης στο Δημαρχιακό Κατάστημα Ξάνθης και στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Πιο αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν προκειμένου να παρθούν και οι σχετικές αποφάσεις είναι:

Σωρεία συλλήψεων και στην Ορεστιάδα. Και άλλος διακινητής μεταναστών στα...«χέρια» της Αστυνομίας

Συνελήφθη χθες 15-2-2016 το βράδυ, στην Εθνική Οδό Ορμενίου - Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, 52χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας σαράντα έξι (46) μη νόμιμους μετανάστες. Είκοσι πέντε (25) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας και είκοσι ένα (21) υπήκοοι Ιράκ. 

Έκλεψαν...καλώδια χαλκού από εργοτάξιο του Ο.Τ.Ε στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθησαν χθες 15-2-2016 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 32 και 23 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν σε εργοτάξιο του Ο.Τ.Ε., στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης και αφού παραβίασαν την περίφραξη, αφαίρεσαν από τον αύλειο χώρο, συνολικά 500 μέτρα καλώδια χαλκού.

Δωρεάν εξετάσεις απο το Δ΄Σώμα Στρατού, την Πέμπτη σε Σταυρούπολη και Λυκοδρόμιο

Ανακοινώνεται ότι, την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 στρατιωτικό ιατρικό κλιμάκιο αποτελούμενο από Χειρουργό, Ορθοπεδικό, Ωτορινολαρυγγολόγο και Οφθαλμίατρο, με ανάλογο νοσηλευτικό προσωπικό και μέσα, από 10:00 έως 12:00Ω θα βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ και από 12:30 έως 13:30Ω στο Κοινωνικό Ιατρείο Λυκοδρομίου, για δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις των κατοίκων. 



Κλειστό το κέντρο της Ξάνθης την Τετάρτη και την Παρασκευή, λόγω....αποκριάτικου στολισμού


Σας ενημερώνουμε ότι, την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016, κατά τις ώρες 15:00 έως 18:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, από την Πλατεία Ελευθερίας έως την Πλατεία Δημοκρατίας (Κεντρική Πλατεία), οι οποίες αφορούν στην εγκατάσταση του αποκριάτικου διακόσμου.
«Για την εκτέλεση των εν λόγω εργασιών είναι απαραίτητη η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της ανωτέρω οδού» αναφέρει ο Δήμος Ξάνθης, ζητώντας παράλληλα την κατανόηση των πολιτών.

Άρθρο: «Νόμπελ προπαγάνδας για τα ΜΜΕ»

Γράφει ο Ναπολέων Λιναρδάτος
Με κάποια καθυστέρηση έφθασε στην Ελλάδα η είδηση ότι δύο ηλικιωμένοι στο Μετρό του Μονάχου ξυλοκοπηθήκαν όταν προσπάθησαν να προστατεύσουν μια κοπέλα που παρενοχλούσε μια ομάδα Αράβων. Η είδηση, παρότι συνοδεύεται από βίντεο, δεν φάνηκε να ενδιαφέρει την μεγάλη πλειοψηφία των ΜΜΕ. Για παράδειγμα, την ίδια ημέρα το δελτίο ειδήσεων του Mega προτίμησε να ασχοληθεί με την νέα «προκλητική» (βλ. Σεξ) ταινία της Αντέλ Εξαρχόπουλου. Γενικά, με ελάχιστές εξαιρέσεις, τα ΜΜΕ δεν ασχολούνται με γεγονότα που δημιουργούν αμφιβολίες και ερωτήματα για το κύμα λαθρομετανάστευσης που έχει κατακλύσει την Ελλάδα.