Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Αποκλειστικό: Ο ΤΑ.S.O.S Ριζόπουλος και η...παρουσιάστρια-έκπληξη Μαρία Καμαρίδου


Τον ταλαντούχο και πολλά, ακόμη, υποσχόμενο παρουσιαστή για λογαριασμό της ΕΡΤ, στην μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση, Τάσο Ριζόπουλο, συνάντησε στην Κεντρική Πλατεία η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, η οποία και οφείλει να σας ενημερώσει, κατ΄αποκλειστικότητα οτι στο πλευρό του, ως συμπαρουσιάστρια θα βρίσκεται η Ξανθιώτισσα Μαρία Καμαρίδου. 
Πρόκειται για μια έκπληξη την οποία επιφύλασσε ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, Πασχάλης Λύρατζης, ο οποίος βρέθηκε στην πλατεία για να τους καλωσορίσει αλλά και για να τους δώσει τις τελευταίες κατευθυντήριες οδηγίες απο πλευράς Κέντρου Πολιτισμού.
Εκεί πραγματοποιήθηκε και ένα μικρό...meeting.


Σημειώνεται οτι η δική μας, Μαρία Καμαρίδου, είναι πτυχιούχος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών περιήγησης στον Ερευνητικό Οργανισμό Ελλήνων και παρουσιάστρια εκπομπών κοινωνικού περιεχομένου σε τηλεοπτικό κανάλι της συμπρωτεύουσας.
Η ίδια, άλλωστε, συντόνισε με επιτυχία και τη συνέντευξη τύπου που δόθηκε για τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης από το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, στα πλαίσια προβολής του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2016, στη συμπρωτεύουσα και ευρύτερα σε όλη τη Β. Ελλάδα.

Άλλη μια εβδομάδα...αποχής για τους Μηχανικούς της χώρας


Οι μηχανικοί και ο τεχνικός κόσμος της χώρας συνεχίζουν και την επόμενη εβδομάδα τις κινητοποιήσεις ενάντια στην πρόταση της Κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό, όπως έγινε γνωστό από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

Στις 4/4/2016 η έναρξη των μαθημάτων γραφής και ανάγνωσης Braille στην Ξάνθη

Ο νέος κύκλος των μαθημάτων της γραφής και ανάγνωσης Braille της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ ΘΡΑΚΗΣ θα ξεκινήσει στην Ξάνθη στις 4/4/2016, ημέρα Δευτέρα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 25410-62551 για περισσότερες πληροφορίες.

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ξάνθης, για την ερχόμενη εβδομάδα


Με καθημερινή παρουσία ακόμη και στο πιο απόμακρο σημείο της περιοχής, η Κινητή Αστυνομική Μονάδα Ξάνθης, δίνει για άλλη μια φορά στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των δρομολογίων που θα πραγματοποιήσει απο την Τρίτη 15/3 έως και το Σάββατο 19/3/2016.

Άρτι αφιχθείσα στην Ξάνθη και η Βασίλισσα του καρναβαλιού Κωνσταντίνα Καρκάνη


Ανάμεσα στο πλήθος του κόσμου, μεταξύ των νέων, βρέθηκε άρτι αφιχθείσα στην Ξάνθη, απο την Θεσσαλονίκη όπου μένει μόνιμα και η φετινή Βασίλισσα του Καρναβαλιού Κωνσταντίνα Καρκάνη, η οποία φωτογραφήθηκε τόσο με τους καλλιτέχνες, όσο και με τους νεαρούς και...όχι μόνο θαυμαστές της, η οποία μιλώντας στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ανέφερε οτι «αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που θα είμαι η βασίλισσα του καρναβαλιού της Ξάνθης, περιμένω πως και πως να ανέβω επάνω στο άρμα και να πάρω το πρώτο χειροκρότημα του κοινού που θα είναι θερμό, γιατί όλοι οι άνθρωποι εδώ είναι φιλικοί και φιλόξενοι. Θέλω πραγματικά να ανέβω εκεί επάνω και να σταματήσει ο χρόνος. Δεν μπορώ ακόμη να το πιστέψω και ελπίζω οτι όλα θα πάνε καλά».


«Ερχόμουν στο καρναβάλι της Ξάνθης απο μικρή. Πάντα ντυνόμουν βασίλισσα και πάντα προσπαθούσα να δω ποια είναι η βασίλισσα επάνω στο άρμα» συνεχίζει η ίδια, υπογραμμίζοντας οτι «ποτέ δεν πίστευα οτι θα βρεθώ και εγώ σε αυτή τη θέση και για αυτό είμαι ενθουσιασμένη και περήφανη γιατί η καταγωγή μου είναι απο εδώ».
«Αυτή τη στιγμή είμαι φοιτήτρια στο ΑΠΘ και σπουδάζω οικονομικά. Προέκυψαν κάποια καλλιστεία Miss Europe World τον Ιανουάριο του 2016, όπου αναδείχθηκα τρίτη και θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Δημοσθένη Τολίδη ο οποίος με είδε και με πρότεινε ως υποψήφια βασίλισσα. Από τότε που επιλέχθηκα είμαι με ένα τεράστιο χαμόγελο και θα συνεχίσω να είμαι μέχρι να τελειώσει όλο αυτό το ωραίο γεγονός» σημείωσε κλείνοντας η 18χρονη Κωνσταντίνα Καρκάνη.

Οι μοναδικοί «Vegas», η αγάπη του κόσμου και το…ξέφρενο «πάρτυ» στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης


Με urban pop μελωδίες, των μοναδικών «Vegas» συνεχίστηκε το «ξεφάντωμα» και η διασκέδαση στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης το μεσημέρι της Παρασκευής, με τους νεαρούς Ξανθιώτες αλλά και επισκέπτες να απολαμβάνουν ένα υπερθέαμα, από την Μελίνα Μακρή και τον Ζερό (ZeRaw) στα φωνητικά, και τον DJ Airth.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ, αγαπάμε πολύ την Ξάνθη και κάθε φορά που ερχόμαστε περνάμε τέλεια και χαιρόμαστε πολύ για αυτό» αναφέρει η Μελίνα, με τον Ζερό να επιβεβαιώνει πως «είχαμε έρθει το καλοκαίρι στην Ξάνθη η οποία μας έχει δείξει πως έχει τρομερή ενέργεια και περιμένουμε και σήμερα να δούμε το ίδιο. Μάλιστα τους επισκέπτες θα τους παρασύρει η Ξάνθη στο ρυθμό της και θα κάνουν όλοι μαζί ένα ξέφρενο πάρτυ».





Αναφορικά τώρα με τα επόμενα σχέδιά τους οι Vegas αποκάλυψαν ότι «έχουμε ήδη το καινούριο μας single που κυκλοφόρησε με τίτλο «θέλω να ξανά ‘ρχίσω και επίσης είμαστε με το Νίκο Βέρτη κάθε Σάββατο και Κυριακή και γίνεται χαμός στο κέντρο «Αθηνών».
«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με την μέχρι τώρα πορεία μας και αυτό που μας έχει ξαφνιάσει, και τώρα έχουμε αρχίσει να συνειδητοποιούμε τι έχουμε καταφέρει είναι το πόσο γρήγορα καταφέραμε να κερδίσουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κοινού» τονίζει ο Ζερό, σημειώνοντας ότι «αυτός είναι και ένας λόγος που μας δημιουργεί πάντα ένα άγχος, όταν έχουμε ένα νέο δίσκο γιατί πραγματικά προσπαθούμε για το καλύτερο πάντα και να μην απογοητεύσουμε τον κόσμο που μας στηρίζει αυτά τα λίγα χρόνια που υπάρχουμε σαν συγκρότημα».


«Ξεσήκωσαν»…την νεολαία στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης οι εκκεντρικοί….«The Mode»


Ανατρεπτικοί, εκκεντρικοί και ξεχωριστοί και οι τρεις τους από την Θεσσαλονίκη, οι The Mode επισκέφθηκαν την Ξάνθη και «ξεσήκωσαν» το νεανικό κοινό που «γέμισε» την Κεντρική Πλατεία της πόλης.





«Η Ξάνθη είναι μια από τις αγαπημένες μας πόλεις και λόγω του κλίματος, της ατμόσφαιρας και των ανθρώπων έχουμε ξαναέρθει και έχουμε βρει πολύ αγάπη από τον κόσμο και χαιρόμαστε που θα δούμε το ίδιο και σήμερα» αναφέρει η Φαίη τραγουδίστρια του συγκροτήματος, επισημαίνοντας ότι «το γεγονός ότι είμαστε εκκεντρικοί καλλιτέχνες, ο κόσμος το εκλαμβάνει πολύ όμορφα και ίσα ίσα θεωρούμε ότι αυτό που βλέπουν τους αρέσει κιόλας και εμείς είμαστε ΟΚ με τις αντιδράσεις του κόσμου. Μας υποστηρίζουν πάρα πολύ και χαιρόμαστε για αυτό. Μας κάνουν να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι».




Αναφορικά με τα επόμενα σχέδια του συγκροτήματος η ανατρεπτική Φαίη, σημείωσε ότι «αναμένεται ένα cd-single που θα βγει πολύ σύντομα και στη συνέχεια θα κάνουμε ένα mini tour στην Ινδία στα τέλη Μαρτίου και συνεχίζουμε δυναμικά το καλοκαιρινό μας tour».
«Τα πράγματα στο χώρο μας, σίγουρα δεν είναι τέλεια όπως παλιά, αλλά όταν έχεις ταλέντο και μεράκι, θα την βρεις την άκρη και σίγουρα θα γίνει αυτό που θέλεις και θα έχεις και την υποστήριξη του κόσμου» συνεχίζει η ίδια, αναφερόμενη στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καλλιτεχνικός χώρος.
Ωστόσο αυτοί δεν πτοούνται, γιατί είναι ξεχωριστοί, αφού την Φαίη στις εμφανίσεις της συνοδεύουν τα…ρομπότ.
«Τα ρομπότ μου έχω να σας πω ότι είναι τα καλύτερα. Είναι φοβεροί Dj’s και κάνουν φοβερό σόου πάνω στη σκηνή» σημείωσε για τους συνεργάτες της η τραγουδίστρια των The mode.

Πως αμείβεται η Καθαρά Δευτέρα στον Ιδιωτικό Τομέα


Η Καθαρή Δευτέρα δεν περιλαμβάνεται στις επίσημες αργίες που ορίζει ο νόμος για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.
Ωστόσο οι ιδιωτικές επιχειρήσεις στη χώρα μας αργούν στην περίπτωση που η Καθαρή Δευτέρα έχει χαρακτηρισθεί αργία από διάταξη ΣΣΕ, Κανονισμού Εργασίας της επιχείρησης, από επιχειρησιακή συνήθεια και έθιμο, κατά το οποίο η επιχείρηση παραμένει κλειστή την ημέρα αυτή.

Απόψε το βράδυ η «Νύχτα Φωτός» στην Ξάνθη


Ένα μοναδικό και...διαφορετικό συνδυασμό θα απολαύσουν απόψε Ξανθιώτες και επισκέπτες, στη «νύχτα φωτός» για τα καταστήματα της Ξάνθης, τα οποία θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 12.00 το βράδυ.
Για πρώτη φορά λοιπόν στην πόλη της Ξάνθης, η αγορά θα μείνει....ανοιχτή τη νύχτα, σε μια προσπάθεια να πέσει λίγο «ζεστό» χρήμα στα ταμεία και μάλιστα σε μια περίοδο που αυξάνονται και πληθύνονται οι επισκέπτες στην πόλη λόγω των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών.